- 17 Haziran 2019
- 151
- 150
- 53
- 33
- Konu Sahibi Tuannasena
-
Öncelikle sizi tebrik ederimBen dediğiniz şekilde hergün yemeğimi yanımda getiriyorum aklınıza gelecek herşeyi hemde, zeytin yağlı yemekleri ısıtmaya gerek kalmıyor zaten, tavukda sabah isıtıp koyunca cam kaplara ve sarınca streçe soğumuyor öğlen ılık kalıyor buz gibi olmuyor yani. Köfte getirirsem yada çorba mikro dalga var onda ısıtıyorum. En sağlıklısı bu şekilde beslenmek burda ki yağlı yemekler hiç sağlıklı değil.
Bunu yapabilenlerin olması beni de motive ediyor. Aslında bu yurtdışında çok yaygın ama bizim ülkemizde az rastlanıyor benim gördüğüm kadarıyla.Ben de eşim de yıllardır götüyoruz genelde ben kahvaltılık götürüyorum. eşim de evde ne yemek varsa hazırlıyorum hiç sıkıntı çekmedik.
Ben bebeğim benHerr gün lahmacun, pide, hamburger gibi şeyler yemekten sıkıldım. Bu yıl iş yerine yemek götürerek daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Fakat bunu ne kadar süre yürütebilirim bilemiyorum. Soğuk yenilebilen şeyler sınırlı. Sandviç ve salata geliyor aklıma sadece. Yemek termosu alıp sıcak yrmek götürsem diyorum ama termoslarin hangisi gerçekten kaliteli bilemiyorum. Bazıları çok pahalı, bazıları daha uygun fiyatlı. Uygun fiyatlilar işimi görür mü acaba?
Bu işi uzun zamandır yapabilen birileri var mi aranızda? Önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler ...
1 senedir canımÖncelikle sizi tebrik ederimNe kadar zamandır yapıyorsunuz bunu?
Bravo vallaBen bebeğim ben
Ama ofiste mutfak lazım, ocak ya da mikrodalga. Yoksa ölümüne peynirli salata yersin
Ben Türkiyedeyken gebeliğim boyunca 7 ay taşıdım.
Taşıdıklarımsa fixti.
Salata
Kuru fasulye
Mercimek
Öyle aşermişim.
Valla kavanoza koyar götürürdüm, orda ocakta ısıtır yerdim.
Şuan almanyada yaşıyorum
Burda patron bile taşıyor yanında, karı kocalar zaten. Makarna çorba herseyi getiriyoruz, ocak var mikrodalga var.
Bi ara çiğ yumurta alıp koymuştum, hop cezvede haşlayıp yiyordum sabahları. Kokuyor diye çok laf ettiler bıraktım.
Herseyin yanında da yoğurt..
ben baya bu düzeni 4 senedir fln götürüyorum. Yani şöle , bi sene türkiyede 1.5 sene de almanyada. Arada çocuk oldugundan evdeydim
Ay ben de aradım onları pek tatmin olamadım, bi metal sefer tasları fln aldım hiiiç evde ardiyede hepsi.Bravo vallaBen de ısıtmakla hiç uğraşmayayim istiyorum. Şöyle ılık tutan bir yemek termosu bulabilirsem alicam.
Ablanız iradeliymis. Ben yemek konusunda çabuk sıkılıyorum. Sürekli soğuk şeyler yiyemem sanırım.Ablam ağır yemekten hoşlanmaz kaç yıllık öğretmen .
Ekmek arası ve salata ,yoğurtlu vs idare ediyor yıllardır .
Kendide fittir ayrıca .
Evet artık bütün salata türlerini deneyecegim. Sandviç de cepte. Zeytinyağlılar ılık da yenir. Suyunu süzerim iyice. Kek, kurabiye, börek...Allah ne verdiyseAy ben de aradım onları pek tatmin olamadım, bi metal sefer tasları fln aldım hiiiç evde ardiyede hepsi.
O zaman en makbulı
Bigün peynirli salata
Diğer gün tonbalıklı
Sonra soğuk tavuklu
Yanlarında da soğuk sandvich
Haa bi de zeytinyağlılar var onlar da süper gidiyo, ama onlar yağlı yağlı böyle ıyy temizlemek dert üstüne aksa dert.
Makarna fln hiç olmaz o vakit sana
Markası nedir? Kaça aldınız?ben de iş yerindeki yemekleri yiyemiyordum. kendime termos aldım. akşamdan yemeği fazla yapıp ertesi gün işe de götürüyorum. aldığım termos öyle pahalı bişey değil ama sıcak tutuyor 6 saat falan. benim odamda mini buzdolabı da var. turşu bile var odamdayoğurt,meyve, domates, salatalık, zeytin, peynir, reçel de oluyor hep dolabımda. sadece akşam yemeğini evde yiyorum
elektrikli tek goz ocak da alabilirsiniz.3lu sefer tasinda goturur ocaga koyar isitirsiniz.Markası nedir? Kaça aldınız?
ben de iş yerindeki yemekleri yiyemiyordum. kendime termos aldım. akşamdan yemeği fazla yapıp ertesi gün işe de götürüyorum. aldığım termos öyle pahalı
Ocak var iş yerinde. Ama ben ısıtmakla uğraşmak istemiyorum. Termos var aklımda. Sıcak olmasına gerek yok. Ilık da tutsa işimi görür.elektrikli tek goz ocak da alabilirsiniz.3lu sefer tasinda goturur ocaga koyar isitirsiniz.
Tantitoni diye değişik bir marka :) internetten sipariş etmiştim, 60 tl idi. zaten sabah götürüp öğlen yediğim için o saate kadar sıcak tutması yeterli benim içinMarkası nedir? Kaça aldınız?
Herr gün lahmacun, pide, hamburger gibi şeyler yemekten sıkıldım. Bu yıl iş yerine yemek götürerek daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Fakat bunu ne kadar süre yürütebilirim bilemiyorum. Soğuk yenilebilen şeyler sınırlı. Sandviç ve salata geliyor aklıma sadece. Yemek termosu alıp sıcak yrmek götürsem diyorum ama termoslarin hangisi gerçekten kaliteli bilemiyorum. Bazıları çok pahalı, bazıları daha uygun fiyatlı. Uygun fiyatlilar işimi görür mü acaba?
Bu işi uzun zamandır yapabilen birileri var mi aranızda? Önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?