- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
- Konu Sahibi Tuannasena
-
Ben decathlondan outdoor canta aldim yemek icin. Onu kullaniyorum. 2 yila yakindir yemek tasiyorum ise. Spor yaptigim icin disardan yemek istemedim hamileyken de isime cok yaradi bu durum. Soguk yenen zeytinyaglilar, soguk sandvicler yogurtlu yemekler falan bayagi gidiyor. Ama sicak koyup ilik da yiyebilirsiniz. Ya da minik ocaklardanda tasiyabilirsiniz outdoor iicn.Herr gün lahmacun, pide, hamburger gibi şeyler yemekten sıkıldım. Bu yıl iş yerine yemek götürerek daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Fakat bunu ne kadar süre yürütebilirim bilemiyorum. Soğuk yenilebilen şeyler sınırlı. Sandviç ve salata geliyor aklıma sadece. Yemek termosu alıp sıcak yrmek götürsem diyorum ama termoslarin hangisi gerçekten kaliteli bilemiyorum. Bazıları çok pahalı, bazıları daha uygun fiyatlı. Uygun fiyatlilar işimi görür mü acaba?
Bu işi uzun zamandır yapabilen birileri var mi aranızda? Önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler ...
Bakacağım, çok teşekkürlerinstagram gurmediyet ve fitmuhendisce de basit saglikli tarifler ve doyurucu salatalar var mutlaka bak
patates salatasi
patates keki
tavuklu makarna salatasi
patlican salatasi
borek
sogansiz kisir aklima gelen soguklar
Çanta da almak güzel olur tabi sürekli elde poşetle gezmektense. Siz hangi çantayı aldınız?Ben decathlondan outdoor canta aldim yemek icin. Onu kullaniyorum. 2 yila yakindir yemek tasiyorum ise. Spor yaptigim icin disardan yemek istemedim hamileyken de isime cok yaradi bu durum. Soguk yenen zeytinyaglilar, soguk sandvicler yogurtlu yemekler falan bayagi gidiyor. Ama sicak koyup ilik da yiyebilirsiniz. Ya da minik ocaklardanda tasiyabilirsiniz outdoor iicn.
Öneriler için sağolun. Ben de araştırıyorum. Bitkisel protein kaynaklarını bol bol kullanacağım tarifler özellikle. Çünkü et tehlikeli geliyor, bozulur falan.Bu konu çok güzel olmuş, ben de iş yerine yemek götüren ve daha sağlıklı alternatifler götürme arayışında birisi olarak bu konudan epey yararlandım. Ben de kendi götürdüklerimden yazayım. Yemek termosu kullanmıyorum ben bu arada. Mutfak var, istersem ocakta ısıtabiliyorum çorba falan.
Sandviçtir, salatadır bunları zaten çeşit çeşit, değiştire değiştire yapıyorum. Izgara sebzeli, ton balıklı, ızgara tavuklu, beyaz peynirli-rokalı sandviçler hazırlıyorum. Salataları kavanoza hazırlıyorum, dolaba koyuyorum. Sabahları sadece küçük bir kaba limonlu zeytinyağlı sosunu hazırlayıp çantama ikisini beraber atıyorum. Makarna salatası da güzel oluyor. Bazen börek yapıyorum eve, işyerime de birkaç dilim götürüyorum. Kek yaparsanız kek de götürebilirsiniz. Kavanozda noodle yapıyorum, o da çok pratik oluyor. Yalancı kumpir yapabilirsiniz, patatesleri tereyağı ve kaşar peyniri ile haşlayıp ezersiniz, üzerine istediğiniz malzemeleri koyarsınız. Yanınıza fast foodçularda da verilen minik ketçap ve mayonezlerden de alıp yiyeceğiniz zaman üzerine sıkarsınız bitti gitti. Mücver götürebilirsiniz, onu da yemesi güzel oluyor. Yanına da naneli yoğurt yaparsınız, onu da minik bir kaba koyarsınız batıra batıra yersiniz. Zeytinyağlı yemekler götürebilirsiniz; taze fasülye, barbunya gibi.
Çanta da almak güzel olur tabi sürekli elde poşetle gezmektense. Siz hangi çantayı aldınız?
Ben de fırın sebze getirdim bugün. Patlıcan, kabak, biber var. Yanında 1 domates doğrayıp yağlayacağım, tamamdırBu yurt dışında çok yaygın bir şey. Neredeyse herkes yemeğini evden getiriyor. Hem pratik, hem ekonomik, hem de sağlıklı bence
Merhaba ben 4 yıldır iş yerine yemek getiriyorum. haftanın 5 günü çalışıyorum. hem bağışıklık sistemi koruyorum hem kilo kontrolü sağlıyorum hemde param cebimde kalıyorum. çevremdeki birçok kişiyi de kendime benzettim. hem kahvaltı hemde öğle yemeğimi hazırlamak dahi ruhumu doyuruyor. niyetine başlaman dileğiyle.. sevgiler,Herr gün lahmacun, pide, hamburger gibi şeyler yemekten sıkıldım. Bu yıl iş yerine yemek götürerek daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Fakat bunu ne kadar süre yürütebilirim bilemiyorum. Soğuk yenilebilen şeyler sınırlı. Sandviç ve salata geliyor aklıma sadece. Yemek termosu alıp sıcak yrmek götürsem diyorum ama termoslarin hangisi gerçekten kaliteli bilemiyorum. Bazıları çok pahalı, bazıları daha uygun fiyatlı. Uygun fiyatlilar işimi görür mü acaba?
Bu işi uzun zamandır yapabilen birileri var mi aranızda? Önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler ...
Sefer tasida olmaz heralde yaHerr gün lahmacun, pide, hamburger gibi şeyler yemekten sıkıldım. Bu yıl iş yerine yemek götürerek daha sağlıklı beslenmek istiyorum. Fakat bunu ne kadar süre yürütebilirim bilemiyorum. Soğuk yenilebilen şeyler sınırlı. Sandviç ve salata geliyor aklıma sadece. Yemek termosu alıp sıcak yrmek götürsem diyorum ama termoslarin hangisi gerçekten kaliteli bilemiyorum. Bazıları çok pahalı, bazıları daha uygun fiyatlı. Uygun fiyatlilar işimi görür mü acaba?
Ne bakımdan olmaz?Sefer tasida olmaz heralde ya
Var aslında ama isitmayi gerektirecek şeyler götürmüyorumİş yerinde mikrodalga filan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?