iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

çeko(çalışma endt. ve end. ilşkiler insan kaynakları )
iktisat
işletme
maliye
kamu yönetimi
uluslararası ilşkiler
konaklama işletmeciliği

bunlarr varr datlışşşşşş süperrr olmuşş yaaa :KK53::KK9::KK9:

E bende çekoya kayıt yaptırayım o zaman :KK9: Ay Sibelim ikimizin herşeyi aynı oluyo sankii okuduğumuz bölümm, istediğimiz meslekk, şimdi yine 2.bölümlerr :KK16:
Kader bizi bigün biyerde karşılaştırcak hisediyorummm :KK16::KK9:

E bende çekoya kayıt yaptırayım o zaman :KK9: Ay Sibelim ikimizin herşeyi aynı oluyo sankii okuduğumuz bölümm, istediğimiz meslekk, şimdi yine 2.bölümlerr :KK16:
Kader bizi bigün biyerde karşılaştırcak hisediyorummm :KK16::KK9:

yaptır canım ben ünidede istemiştim bu bölümü bu zamana nasipmiş.
aynenn canımmm elbet bir gün ....diyorummm :KK16::KK16:
https://kayit.anadolu.edu.tr/Basvuru...ikeyGecis.aspx
burdan önce netten kaydolcaz ben yaptımda pc de biyeremi indirdi naptı onla uğrasıorum
sonrada bunun cıktıyı alıp tıpışşşş bankayaa 205 tl yatırıp aöf bürosuna gitcesiinn bebeeemm :KK16:

19 ekimde son daha çok var gerçi halldersinn kuzucumm :KK31:

yaptır canım ben ünidede istemiştim bu bölümü bu zamana nasipmiş.
aynenn canımmm elbet bir gün ....diyorummm :KK16::KK16:
https://kayit.anadolu.edu.tr/Basvuru...ikeyGecis.aspx
burdan önce netten kaydolcaz ben yaptımda pc de biyeremi indirdi naptı onla uğrasıorum
sonrada bunun cıktıyı alıp tıpışşşş bankayaa 205 tl yatırıp aöf bürosuna gitcesiinn bebeeemm :KK16:

19 ekimde son daha çok var gerçi halldersinn kuzucumm :KK31:

Kayıt yapıyorum şimdi netten kuzum :KK1:
19'una kadar da diğer işlemleri hallederim artık

Alpican'a sinirlndim kızlar...az önce cıktım eve gidiyodum ardım ben eve gidiyrm diye...sen zaten bu ay 2 gün izin aldın...kendi basına niye karar veriyosun...kendi acından bakma tmm hasta olmana bişey demiyrm ama falan fistan....kızlar işyerim sıkan bi yer olsa,anlayıssız olsalar neyse...su an işim yok...bos bos oturuyorum...zaten bi işin olursa git yap...sen yeter ki işini zamanında bitir diyolar...sonraki vaktnde ne yaparsan yap diyolar...neysee...bende ona sinirlendim geri döndüm ofise....bu cocuk beni öldürecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

günaydınlarrrrrrrrrrrr :KK16::KK16:
hani nerdesinizz yhaaaa :26:

çağlacım alpiş nie öle demiş ya hastaydın sonuçta sen keyfinden mi gitcektin sanki eve :26:

günaydın beybitolarım....azcık daha iyiyim...agrım yok ama tadım da yok...

Alpican neden öyle yapmıs??? hımmmm....insan uyuz ve huysuz olunca böyle yapar işte ....huysuz ve uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK47:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm :KK16:
şükür kavuştumm aşkaaa biraz işlerim var halledip çıkıciğiiiimmm bida gelmemek üzree :KK9::KK9::KK9:

ben gelmişem yavrular....:KK53::KK53: nasılsınız bakalım....siboşum kesin iyidir....aşklandı tabi haftasonu...hehe:KK52::KK52::KK52: bende aşklandım ki....buügn alpişimin dogum günüsü...ama biz cumartesi kutladık evimisde..sürpriz yaptık cok sasırdı....pazarda birlikteydik bütün gün....cok güzeldii....seviyom ben onu...huysuz ruhsuz bazen odun gibi ama cok seviyom yaaaaaaaaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın kızlar nasılsınız ? bakıyorumda hafta sonu aşklanmıs herkes ayy bende 2 aşkımla beraber gezdım hafta sonu :)

X