iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

Napıyosun bebekimn, keyfin yerine geldi mi biraazz ?

Hoşgeldin aramızaa :KK16:

teşekkürler iş yerinde okadar sıkıldımkı bu topiği görünce sevindim. sohbet konumuz varmı yoksa genel herseyden bahsedılıyor mu ? buarada adım bahar kıbrısta yasıyorum.

teşekkürler iş yerinde okadar sıkıldımkı bu topiği görünce sevindim. sohbet konumuz varmı yoksa genel herseyden bahsedılıyor mu ? buarada adım bahar kıbrısta yasıyorum.

Genel olarak herşeyden bahsediyoruz :) Tuba bende memnun oldum canımm :KK16:

Napıyosun bebekimn, keyfin yerine geldi mi biraazz ?

iyiym canım benim...idare ediyoruz işte.....:KK16::KK16::KK16:

Hoşgeldin aramızaa :KK16:

hosgeldin baharcım...çağla bende..memnun oldumm :KK34::KK34:

Bugünde pek sessiz herkes yahu canım çok sıkılıyo benim :KK31:

Son düzenleme:
ben gidiyorumm kiiiiiii :KK52::KK33:
hadii öpüorumm sizi bebiklerrr :KK54:
yarın başka sıkılmalarda offlamalarda pofflamalarda görüşmek üzreeee :KK14:

görüsürüz datlişkommm..bende cıkıyorummmmm...yagmur da yagıyooo üffff://

tugbiiim görüsürük balım yarın...iyi bakın kendinize emii:KK16::KK16::KK16:

Ay ben çok yoğun bi şekilde çıktım hemen göremedim yazdıklarınızııı öperim ki bende ikinizideee. görüşürüz yarınnn :KK54:

herkese günayıdnlar !!! sabah sabah uyandım herzamanki gibi gibi kızım gögsümü emmediği için süt sağdım bıtırmeden kızım uyandın esımın sabah erken ısı vardı cıktı kala kaldık kızıml abasbasa altını degıstım cabucak ne bulsuysam ustume gecırdım ve kızımı babaannesıne bırakıp işe geldim vee gune baslamadan yoruldum :) ama tatlı bir yorgunluk :KK9::KK52:

günaydıııınnnnnnnnn :KK16::KK16:

günaydın bal kaymak :KK16::KK16:

herkese günayıdnlar !!! sabah sabah uyandım herzamanki gibi gibi kızım gögsümü emmediği için süt sağdım bıtırmeden kızım uyandın esımın sabah erken ısı vardı cıktı kala kaldık kızıml abasbasa altını degıstım cabucak ne bulsuysam ustume gecırdım ve kızımı babaannesıne bırakıp işe geldim vee gune baslamadan yoruldum :) ama tatlı bir yorgunluk :KK9::KK52:

hapsuucum günaydın...daha nice tatlı yorgunlulara inş :KK1::KK1:

X