iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

günaydıııınnnnnnnnn :KK16::KK16:

Günaydın bebetommm :KK54:

herkese günayıdnlar !!! sabah sabah uyandım herzamanki gibi gibi kızım gögsümü emmediği için süt sağdım bıtırmeden kızım uyandın esımın sabah erken ısı vardı cıktı kala kaldık kızıml abasbasa altını degıstım cabucak ne bulsuysam ustume gecırdım ve kızımı babaannesıne bırakıp işe geldim vee gune baslamadan yoruldum :) ama tatlı bir yorgunluk :KK9::KK52:

Günaydın baharcımm :KK16:
günaydın bal kaymak :KK16::KK16:

hapsuucum günaydın...daha nice tatlı yorgunlulara inş :KK1::KK1:

Sen böyle diyosun yaa aklıma hep künefe geliyoo :KK1: Günaydın künefemm :KK9::KK16:

bugün bitsede eve gitsem .hiç keyfim yok ya:KK50:

benimde bugün işim vardı azıcık yaa ara ara yapıorum :KK31:
tubii kuzumm açıktann devam etcenmi sen ? yada ediyonmuu ?*

bugün bitsede eve gitsem .hiç keyfim yok ya:KK50:

ErreS'cim nasıl geçiyo haftan ?
benimde bugün işim vardı azıcık yaa ara ara yapıorum :KK31:
tubii kuzumm açıktann devam etcenmi sen ? yada ediyonmuu ?*

Sibelim şimdilik etmiyorum. Sadece iktisat ve işletmeye geçiliyodu dimi. Onları okumak istemiyorum :26:
Sen devam ediyo musun kuzum

kızlarrr cok hastayımmmmmmmmmmm:2::2::2::KK43::KK43::KK43::KK43:ölcem sanki...her yanım agrıyo...

Çağlamm noldu sanaa neyin var canımm :KK43:

kızlarrr cok hastayımmmmmmmmmmm:2::2::2::KK43::KK43::KK43::KK43:ölcem sanki...her yanım agrıyo...
amanınnnn nolduu kuzucukkk sanaa ? geçmiş olsun neyin var bebeemm :26:

[/I]

Sibelim şimdilik etmiyorum. Sadece iktisat ve işletmeye geçiliyodu dimi. Onları okumak istemiyorum :26:
Sen devam ediyo musun kuzum

canımmm canımmm tubimm bende öle sanıyodummm ve istemiyodum herkes onları okuyo bide gerek duymuodum :KK9:
ama bu yıl değişmiş 7 bölüm olmuş ben az önce netten kaydımı yaptım ve okumak istediğim bölümü açıktan tamamlıcam inşallah
çeko ya kaydoldum cnm ben :KK31:

Son düzenleme:

canımmm canımmm tubimm bende öle sanıyodummm ve istemiyodum herkes onları okuyo bide gerek duymuodum :KK9:
ama bu yıl değişmiş 7 bölüm olmuş ben az önce netten kaydımı yaptım ve okumak istediğim bölümü açıktan tamamlıcam inşallah

kuzum sabah mide bulantım vardı...midemi üşüttüm sanırım dedim..nane-limon falan içtim...mide bulantısı gecti agrı basladı...şimdi de her yanım agrıyo atesim var...hasta oluyom ben kuzularrr:2::2::2::KK14::KK14::KK14:

bende kayıt yaptırcam bebekler...işletmeye....alpicana yardım edebilmem için işletme seciyorum...gayrimenkul degerleme uzmnlıgı yapabilyomus isletme mezunları :26::26:

Son düzenleme:

Aaa bende bakayım o zaman kuzum. Sağol bilgilendirdiğin içinnn :KK16::KK54:

kuzum sabah mide bulantım vardı...midemi üşüttüm sanırım dedim..nane-limon falan içtim...mide bulantısı gecti agrı basladı...şimdi de her yanım agrıyo atesim var...hasta oluyom ben kuzularrr:2::2::2::KK14::KK14::KK14:

bende kayıt yaptırcam bebekler...işletmeye....alpicana yardım edebilmem için işletme seciyorum...gayrimenkul degerleme uzmnlıgı yapabilyomus isletme mezunları :26::26:

canım geçmiş olsun ya ilaç falan al dikkat et kendinee :KK16::KK54:

canımm oku sende tabi herkez zor mor dioda elbet biticek yani :KK9::KK9:
tubimm önceden 2 yıllık diplomayı alıolarmış ya artık almıolarmıs o bizde kalıomus sonracıma mezun olunca aöf den de 4 yıllık diploman oluyomus yanı istediğin yerde hem 2 yıllık diplomanı hemde 4 yıllık diplomanı kullanabılıomussun :KK31: elinde 2 diploma olcaaamışş yaniii ::KK9::KK9:

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun ya ilaç falan al dikkat et kendinee :KK16::KK54:

canımm oku sende tabi herkez zor mor dioda elbet biticek yani :KK9::KK9:
tubimm önceden 2 yıllık diplomayı alıolarmış ya artık almıolarmıs o bizde kalıomus sonracıma mezun olunca aöf den de 4 yıllık diploman oluyomus yanı istediğin yerde hem 2 yıllık diplomanı hemde 4 yıllık diplomanı kullanabılıomussun :KK31: elinde 2 diploma olcaaamışş yaniii ::KK9::KK9:

İyiymiş o zaman kuzum vallaa hangi bölümler var ki başka :44:

merak etmeyin kuzucuklarım zorla da olsa bişiler yedim...2 kasıkta olsa....ilaç içtim...ama igne sart bana agrı kesici eve gidim hemen yaptırcam...baska türlü iyi olmam ben :KK50::KK50:

İyiymiş o zaman kuzum vallaa hangi bölümler var ki başka :44:

çeko(çalışma endt. ve end. ilşkiler insan kaynakları )
iktisat
işletme
maliye
kamu yönetimi
uluslararası ilşkiler
konaklama işletmeciliği

bunlarr varr datlışşşşşş süperrr olmuşş yaaa :KK53::KK9::KK9:

X