- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
günaydın bal kaymak
hapsuucum günaydın...daha nice tatlı yorgunlulara inş
amin canım..................:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın bal kaymak
günaydıııınnnnnnnnn
herkese günayıdnlar !!! sabah sabah uyandım herzamanki gibi gibi kızım gögsümü emmediği için süt sağdım bıtırmeden kızım uyandın esımın sabah erken ısı vardı cıktı kala kaldık kızıml abasbasa altını degıstım cabucak ne bulsuysam ustume gecırdım ve kızımı babaannesıne bırakıp işe geldim vee gune baslamadan yoruldum :) ama tatlı bir yorgunluk
günaydın bal kaymak
Sen böyle diyosun yaa aklıma hep künefe geliyoo Günaydın künefemm
hahahah...künefen olıyim yi beni yavrımmmm
napaysınızzz yavrularrrr
bugün işim var arada çıkıp gidiorummm
bugün bitsede eve gitsem .hiç keyfim yok ya
benimde bugün işim vardı azıcık yaa ara ara yapıorum
tubii kuzumm açıktann devam etcenmi sen ? yada ediyonmuu ?*
kızlarrr cok hastayımmmmmmmmmmm:2::2::2:ölcem sanki...her yanım agrıyo...
amanınnnn nolduu kuzucukkk sanaa ? geçmiş olsun neyin var bebeemm :26:kızlarrr cok hastayımmmmmmmmmmm:2::2::2:ölcem sanki...her yanım agrıyo...
[/I]
Sibelim şimdilik etmiyorum. Sadece iktisat ve işletmeye geçiliyodu dimi. Onları okumak istemiyorum :26:
Sen devam ediyo musun kuzum
amanınnnn nolduu kuzucukkk sanaa ? geçmiş olsun neyin var bebeemm :26:
canımmm canımmm tubimm bende öle sanıyodummm ve istemiyodum herkes onları okuyo bide gerek duymuodum
ama bu yıl değişmiş 7 bölüm olmuş ben az önce netten kaydımı yaptım ve okumak istediğim bölümü açıktan tamamlıcam inşallah
çeko ya kaydoldum cnm ben
Çağlamm noldu sanaa neyin var canımm
amanınnnn nolduu kuzucukkk sanaa ? geçmiş olsun neyin var bebeemm :26:
canımmm canımmm tubimm bende öle sanıyodummm ve istemiyodum herkes onları okuyo bide gerek duymuodum
ama bu yıl değişmiş 7 bölüm olmuş ben az önce netten kaydımı yaptım ve okumak istediğim bölümü açıktan tamamlıcam inşallah
çeko ya kaydoldum cnm ben
kuzum sabah mide bulantım vardı...midemi üşüttüm sanırım dedim..nane-limon falan içtim...mide bulantısı gecti agrı basladı...şimdi de her yanım agrıyo atesim var...hasta oluyom ben kuzularrr:2::2::2:
bende kayıt yaptırcam bebekler...işletmeye....alpicana yardım edebilmem için işletme seciyorum...gayrimenkul degerleme uzmnlıgı yapabilyomus isletme mezunları :26::26:
bebeimmm hasta oluyorum....cok kötüyümm yaaa
canım geçmiş olsun ya ilaç falan al dikkat et kendinee
canımm oku sende tabi herkez zor mor dioda elbet biticek yani
tubimm önceden 2 yıllık diplomayı alıolarmış ya artık almıolarmıs o bizde kalıomus sonracıma mezun olunca aöf den de 4 yıllık diploman oluyomus yanı istediğin yerde hem 2 yıllık diplomanı hemde 4 yıllık diplomanı kullanabılıomussun elinde 2 diploma olcaaamışş yaniii :
İyiymiş o zaman kuzum vallaa hangi bölümler var ki başka :44:
merak etmeyin kuzucuklarım zorla da olsa bişiler yedim...2 kasıkta olsa....ilaç içtim...ama igne sart bana agrı kesici eve gidim hemen yaptırcam...baska türlü iyi olmam ben