iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

keşkee olaydıkk keşkeee :KK16::KK16:

neyse haydinn canlarrr ben kaçarr pazartesii görüşürükk öperimmm hepiciğiniiziii :KK54:
çook iyi bakın kendinizeee :KK16::KK16:

keşkee olaydıkk keşkeee :KK16::KK16:

neyse haydinn canlarrr ben kaçarr pazartesii görüşürükk öperimmm hepiciğiniiziii :KK54:
çook iyi bakın kendinizeee :KK16::KK16:

Sibelimmm öperim seni kocamann.:KK54:
cici bak sende kendineee :KK16:

öptüm kzuucum..salı görüsürüz artık...muglaya didiyom ben yarın....sizleri seviyom özleyin beni...:KK34::KK34::KK34:

Muhasebe müdürüde gitmiş. Bende 5 buçuk gibi gideyim bari evimee :KK9:
Sana da şimdiden iyi yolculuklar bebekimm aşkla iyi olur zaten dee :KK69:

KIZLARRR napıyor sunuz ? patrondan bozma ile ilk iş günüm (yalnız olarak) sonuna getirebilirz inşallah:KK53:

KIZLARRR napıyor sunuz ? patrondan bozma ile ilk iş günüm (yalnız olarak) sonuna getirebilirz inşallah:KK53:

Ben bugün patroncuğumun yanına daha önce hiç gitmediğim kadar gittim. Fiyat giriyoruz beraber çok hoş gerçektennn
Sende günün sonunu getirebilirsin inşallah tatlım :KK1:
:KK53:

canımmmmmmm:KK16:
nasılsın canım :KK16:

İyiyim kuşumm sen nasılsınn :KK16:
Özledimm ki seniii
:KK54:

Son düzenleme:
Ben bugün patroncuğumun yanına daha önce hiç gitmediğim kadar gittim. Fiyat giriyoruz beraber çok hoş gerçektennn
Sende günün sonunu getirebilirsin inşallah tatlım :KK1:
:KK53:

İyiyim kuşumm sen nasılsınn :KK16:
Özledimm ki seniii
:KK54:

artisbu ya tam artis.herkes bir hafta yandın diyor :KK52:

ben geldimmmm...hani nerdesiniz özlemediniz mi hiç benii.....siboşşşşşşşş,tugbişşşş:26::26::26:

ben geldimmmm...hani nerdesiniz özlemediniz mi hiç benii.....siboşşşşşşşş,tugbişşşş:26::26::26:

Bebekimm hoşgeldinnn, Siboş Maraş'a gitti. Amcaları vefat etmiş. Aşka kavuşcak 16 gün falan yanında olacakmışş :KK69:
Özledim seni tabisiii Senin yolculuğun nasıl geçti bakalımm

Bebekimm hoşgeldinnn, Siboş Maraş'a gitti. Amcaları vefat etmiş. Aşka kavuşcak 16 gün falan yanında olacakmışş :KK69:
Özledim seni tabisiii Senin yolculuğun nasıl geçti bakalımm

oyy Siboşum'a üzüldüm...Allah rahmet eylesin...aşka kavusacak olmasına da sevindim ama...:KK9:

sorma bebişim yaa...berbattı yolculuk...

Adana-Milas = 14 saat

Milas-Mugla = 1 saat

Mugla-İzmir = 3 saat

arada bindigimiz dolmus metro falan fistan da 2 saat...toplam = 20 saat yoldaydım....

Ha bide İzmir -Adanada = 1 saat 15 dk....neyse ki o ucakla ama...popişkom agrıdı oturmaktan ayaklarım uyustu...hastalandım zaten...bünye zayıf oldugundan dayanamadım :KK43:((bugün sabah da regl oldum...üstüne ne iyi oldu ama :KK43:((Alpişim de hastalandı...:KK42::KK42::KK43::KK43::KK43::KK43:

oyy Siboşum'a üzüldüm...Allah rahmet eylesin...aşka kavusacak olmasına da sevindim ama...:KK9:

sorma bebişim yaa...berbattı yolculuk...

Adana-Milas = 14 saat

Milas-Mugla = 1 saat

Mugla-İzmir = 3 saat

arada bindigimiz dolmus metro falan fistan da 2 saat...toplam = 20 saat yoldaydım....

Ha bide İzmir -Adanada = 1 saat 15 dk....neyse ki o ucakla ama...popişkom agrıdı oturmaktan ayaklarım uyustu...hastalandım zaten...bünye zayıf oldugundan dayanamadım :KK43:((bugün sabah da regl oldum...üstüne ne iyi oldu ama :KK43:((Alpişim de hastalandı...:KK42::KK42::KK43::KK43::KK43::KK43:

Oyy ne uzun yolculukmuş öyleee :KK31:
Geçmiş olsun ikinize de kuzum.. Regl olmanda üstüne hiç iyi olmamış ya zaten hep böyle olmadık zamanlarda olmuyo mu insann :KK31:

X