Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşkeee ne kadan güzel olurr kiii
ya keskeee...çok isterim çok çok çok
keşkee olaydıkk keşkeee
neyse haydinn canlarrr ben kaçarr pazartesii görüşürükk öperimmm hepiciğiniiziii
çook iyi bakın kendinizeee
keşkee olaydıkk keşkeee
neyse haydinn canlarrr ben kaçarr pazartesii görüşürükk öperimmm hepiciğiniiziii
çook iyi bakın kendinizeee
öptüm kzuucum..salı görüsürüz artık...muglaya didiyom ben yarın....sizleri seviyom özleyin beni...
Sibelimmm öperim seni kocamann.
cici bak sende kendineee
Muhasebe müdürüde gitmiş. Bende 5 buçuk gibi gideyim bari evimee
Sana da şimdiden iyi yolculuklar bebekimm aşkla iyi olur zaten dee
kimseciklerr yokmuuu bugünnn :26:
Sen burda olursunda ben gelmem miiii
KIZLARRR napıyor sunuz ? patrondan bozma ile ilk iş günüm (yalnız olarak) sonuna getirebilirz inşallah
canımmmmmmm
nasılsın canım
bende özledimmm kiii
günü geçirmeye çalışıyorummm
Ben bugün patroncuğumun yanına daha önce hiç gitmediğim kadar gittim. Fiyat giriyoruz beraber çok hoş gerçektennn
Sende günün sonunu getirebilirsin inşallah tatlım
İyiyim kuşumm sen nasılsınn
Özledimm ki seniii
öğlen değil akşam oluyobugün çabuk geçiyo sanki zaman
Ne zaman öğlen oldu anlamadım ben :26:
artisbu ya tam artis.herkes bir hafta yandın diyor
öğlen değil akşam oluyo
dayan canım sende bir haftacık
ben geldimmmm...hani nerdesiniz özlemediniz mi hiç benii.....siboşşşşşşşş,tugbişşşş:26::26::26:
Bebekimm hoşgeldinnn, Siboş Maraş'a gitti. Amcaları vefat etmiş. Aşka kavuşcak 16 gün falan yanında olacakmışş
Özledim seni tabisiii Senin yolculuğun nasıl geçti bakalımm
oyy Siboşum'a üzüldüm...Allah rahmet eylesin...aşka kavusacak olmasına da sevindim ama...
sorma bebişim yaa...berbattı yolculuk...
Adana-Milas = 14 saat
Milas-Mugla = 1 saat
Mugla-İzmir = 3 saat
arada bindigimiz dolmus metro falan fistan da 2 saat...toplam = 20 saat yoldaydım....
Ha bide İzmir -Adanada = 1 saat 15 dk....neyse ki o ucakla ama...popişkom agrıdı oturmaktan ayaklarım uyustu...hastalandım zaten...bünye zayıf oldugundan dayanamadım ((bugün sabah da regl oldum...üstüne ne iyi oldu ama ((Alpişim de hastalandı...