iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

hoşgeldinn kuşikoooo :KK16:

tubimmm baktınmııı :26:
ya ben çok az baktımm umutlarım iyice tükendi lanet gitsinn yaaaa :KK47:

Siboşum baktım ama keşke bakmasaydım. Genel yetenek beklediğim gibi geldi ama genel kültürde bitmişim ben. Coğrafyadan emin olarak yaptıklarım hep yanlış çıktı. Hatırladığım kadarıyla yanlış yani :KK43: Bakmadan önce umutlarım vardı benimde ama artık tükendi hepsi.. En iyisi Ziraat'in sınavına gireyim bende :KK1:

amanınnn berbat yaa...baktım da biraz...tarih bitirmiş beniiii:KK43:(
kuzumm çalışmadıysann kasmaa be :KK9:
biz kafa patlattık ondan dert yani içimde dışımda herbiyanımda poffff :KK37: :KK9:

Siboşum baktım ama keşke bakmasaydım. Genel yetenek beklediğim gibi geldi ama genel kültürde bitmişim ben. Coğrafyadan emin olarak yaptıklarım hep yanlış çıktı. Hatırladığım kadarıyla yanlış yani :KK43: Bakmadan önce umutlarım vardı benimde ama artık tükendi hepsi.. En iyisi Ziraat'in sınavına gireyim bende :KK1:

aynenn kuzumm bende umutluydummm bi baktımm umutlarr oldu fosssss :KK47:
ziraatede girmicemm aşktan onay çıkmadı oda yattı :KK9:

öff evlenimm bian öncede koca parası yiim en iisiiii :KK52::KK52: :KK76::KK76:

yok kuzum kasmıyom zati.....rahatım sınavın bitmesine bi saat kalşa benim sorular bitti :KK52::KK52::KK52::KK37::KK37::KK37:nasıl çözdüysem artık sıkıla mıkıla üfleye püfleye :KK52::KK52::KK52:yaa ölesine girdik işte...hem iş hem hazırlık hem düügn hazırlıgı...bizimkide can ama yaaa:KK14::KK14::KK14:

yok kuzum kasmıyom zati.....rahatım sınavın bitmesine bi saat kalşa benim sorular bitti :KK52::KK52::KK52::KK37::KK37::KK37:nasıl çözdüysem artık sıkıla mıkıla üfleye püfleye :KK52::KK52::KK52:yaa ölesine girdik işte...hem iş hem hazırlık hem düügn hazırlıgı...bizimkide can ama yaaa:KK14::KK14::KK14:

:KK9::KK9: çağlikooo :KK56: yerimm yaa sesli güldümm resmenn
ben sınavdan sonra sürem yetmedi diye ağladımm yaa
sende bi saat kala bitirmişsinn :KK9::KK9:

hayırlısı olsun amaa canım ya belki olur :KK37:

:KK9::KK9: çağlikooo :KK56: yerimm yaa sesli güldümm resmenn
ben sınavdan sonra sürem yetmedi diye ağladımm yaa
sende bi saat kala bitirmişsinn :KK9::KK9:

hayırlısı olsun amaa canım ya belki olur :KK37:

bende su an hem senin yazdıgına hem kendi yazdıgıma güldüm...gözümden yas geldi resmen :KK52::KK52::KK52:

kuzumm çalışmadıysann kasmaa be :KK9:
biz kafa patlattık ondan dert yani içimde dışımda herbiyanımda poffff :KK37: :KK9:

aynenn kuzumm bende umutluydummm bi baktımm umutlarr oldu fosssss :KK47:
ziraatede girmicemm aşktan onay çıkmadı oda yattı :KK9:

öff evlenimm bian öncede koca parası yiim en iisiiii :KK52::KK52: :KK76::KK76:

Zaten sıkıcı kötü bi gündü bide şu lanet sorulara bakınca iyice berbat oldu . Ben iyi geçti diye kendimi kandırıyodum ne güzel :KK1:

Zaten sıkıcı kötü bi gündü bide şu lanet sorulara bakınca iyice berbat oldu . Ben iyi geçti diye kendimi kandırıyodum ne güzel :KK1:

canını sıkma dicem ama sıkılmıcak gibi degil ki tugbamm..hele ki siz hazırlanmıssınız...ama hayırlısı olsun hakkınızda...inş iyi bi puan alırsınız:KK34::KK34:

Hesaplarıma göre ki yanılıyo olabilme ihtimalim çok yüksek katiplik için puanım yetiyo ama onu istemiyorum artık ben o kadar çok :KK31:

bende memurluk olsunda ne olursa olsun derdindeyim sadece canım..:KK31:
umarım oluruzda kurtuluruz ama çok düşük bekliyorum ben çook :KK50:

düşükten kastınız ne acabağğğğğ...benimki yerlerde gelecek kesinn:KK37:

Son düzenleme:
mrb kızlar bnde iş yerinde sıkılanlardanım aynı zamnda yenide başladım benim şimdilik yaşadığım bir olayım yok ama patron çok fena terör estiren bi tip bakalım napıcam

mrb kızlar bnde iş yerinde sıkılanlardanım aynı zamnda yenide başladım benim şimdilik yaşadığım bir olayım yok ama patron çok fena terör estiren bi tip bakalım napıcam
işin hayırlı olsun canım..
hiç öyle tiplere gelemem alışkın değilim saten patronumda yok benim ondan boş boş takılıyorum böle :KK9:

yirim seni :KK56::KK56:ayrılma dibimdennn zatiii,böyle iyi :KK34::KK16::KK16::KK16:

:KK9::KK9: ayrılmam kiiii :KK9:

X