rica ederim ne demek dediğim gibi hakkında hayırlısı
kızlar ya kafam cok karıstı birde size sorayım ddim.şimdi ben sanayide özel bir servisin muhasebesine bakıyorm yeni girdim işe.dünde başka ve büyük bir elektrik ürünleri satan firmanın ilanını grdüm muhasebeci arıyorlar .şimdi sorum su buraya cok alıstım ben hem rahatım işi öğrenecem diye kasılmıyorum çünkü işimi yapacak biiri var yavas yavas kasılmadan öğreniyorum ve ayaklarım geri geri gitmiyor işe gelrken .üstelik acil işlerimde izin gibi sıkıntım olmuyor .tamam her yanım erkek zorluğu oluyor birtakım ama kadınlarla calısmaktan daha iyi diyebilirm.kafam söyle karıstı orası büyük şirket yükselme sansım belki daha yüksek ve maaşıda burda iyi olur ve ben orda gelişedebilirm tabi bu olasıklar beni alırlarsabenim sevdicek asker gelince kısmetse evlenip onun yasadığı sehire gideceğim kalıcı değilm yani iki işte.eğer burdan cıkıp oraya gitsem ve mutsuz olsam cok üzüleceğim burayıde kaybetmis olacağım ve tanıdık vasıtasıyla girdim bu tecrübesizliğimle aldılar. üstelik adamlar kalıcımısın dediler birde onları bu iş olursa iyüz üstüde bırakmak istemyrm.burda birde işi öğrenirsm eğer yedek parça ,hasar gibi iki farklı meslektede bilgi sahibi olacağım ama işte aamalar çok ,karışığım yani
bugün günlerden cumaaabende buralardayım
Günaydın kızlar.Kimseler yok gene .gene ben yine ben .dilaydam nerdesin..
ayyyy tek ben değilmişimm iyi bariii
ayyyy tek ben değilmişimm iyi bariii
anamm sende mi burdasın siboşummm...hosgeldinn
anammm çağlişkommmmm
sen ne iş yapıodunn kuzucumm ?
pazartesilerii benimm yoğun olurr genelde ama bugün sakin maşallah diimm
datlım ben restoratör / teknikerim...mirari proje çizimi hesaqpları cart curt falan..sen ne iş yapıyosun siboşumm?
zevkli iş olsa gerek ya çizim falan
ben mıııhasebeee canımm