- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
bende yorgun ve uykusuzum ..bir de üzgünüm...annem rahatsızlandı dün aksamı hastanede gecirdik...senin neyn var noldu?
Çok geçmiş olsun cnm.
nerdesiniz kızlar :26: cok mu yogunsunuz
ya okul işim vardı diplomayla ilgili sorun var ya ankaraya gitmemiz lazımmış yada ankaradan birine vekalet vermemiz lazımmış yapabilmem için çok sinirlerim bozzuldu. Ama halladeicez bi şekilde.
birazdan da yemege gidersiniz hepten sesiz kalır buralar
evettt canım çıkıyorum ben bir saate burdayım yine hepinizi öptsizede afiyetler olsun
bi hal çaresi bulunur canım sıkma canını
kızlar ya kafam cok karıstı birde size sorayım ddim.şimdi ben sanayide özel bir servisin muhasebesine bakıyorm yeni girdim işe.dünde başka ve büyük bir elektrik ürünleri satan firmanın ilanını grdüm muhasebeci arıyorlar .şimdi sorum su buraya cok alıstım ben hem rahatım işi öğrenecem diye kasılmıyorum çünkü işimi yapacak biiri var yavas yavas kasılmadan öğreniyorum ve ayaklarım geri geri gitmiyor işe gelrken .üstelik acil işlerimde izin gibi sıkıntım olmuyor .tamam her yanım erkek zorluğu oluyor birtakım ama kadınlarla calısmaktan daha iyi diyebilirm.kafam söyle karıstı orası büyük şirket yükselme sansım belki daha yüksek ve maaşıda burda iyi olur ve ben orda gelişedebilirm tabi bu olasıklar beni alırlarsabenim sevdicek asker gelince kısmetse evlenip onun yasadığı sehire gideceğim kalıcı değilm yani iki işte.eğer burdan cıkıp oraya gitsem ve mutsuz olsam cok üzüleceğim burayıde kaybetmis olacağım ve tanıdık vasıtasıyla girdim bu tecrübesizliğimle aldılar. üstelik adamlar kalıcımısın dediler birde onları bu iş olursa iyüz üstüde bırakmak istemyrm.burda birde işi öğrenirsm eğer yedek parça ,hasar gibi iki farklı meslektede bilgi sahibi olacağım ama işte aamalar çok ,karışığım yani
kızlar ya kafam cok karıstı birde size sorayım ddim.şimdi ben sanayide özel bir servisin muhasebesine bakıyorm yeni girdim işe.dünde başka ve büyük bir elektrik ürünleri satan firmanın ilanını grdüm muhasebeci arıyorlar .şimdi sorum su buraya cok alıstım ben hem rahatım işi öğrenecem diye kasılmıyorum çünkü işimi yapacak biiri var yavas yavas kasılmadan öğreniyorum ve ayaklarım geri geri gitmiyor işe gelrken .üstelik acil işlerimde izin gibi sıkıntım olmuyor .tamam her yanım erkek zorluğu oluyor birtakım ama kadınlarla calısmaktan daha iyi diyebilirm.kafam söyle karıstı orası büyük şirket yükselme sansım belki daha yüksek ve maaşıda burda iyi olur ve ben orda gelişedebilirm tabi bu olasıklar beni alırlarsabenim sevdicek asker gelince kısmetse evlenip onun yasadığı sehire gideceğim kalıcı değilm yani iki işte.eğer burdan cıkıp oraya gitsem ve mutsuz olsam cok üzüleceğim burayıde kaybetmis olacağım ve tanıdık vasıtasıyla girdim bu tecrübesizliğimle aldılar. üstelik adamlar kalıcımısın dediler birde onları bu iş olursa iyüz üstüde bırakmak istemyrm.burda birde işi öğrenirsm eğer yedek parça ,hasar gibi iki farklı meslektede bilgi sahibi olacağım ama işte aamalar çok ,karışığım yani
topicte kimler varmış
ben varmısımyapıstım ki buraya..hahha
canım şimdi sen işinden memnunsan çıkma tabi hem zaten evlenecekmişsin bak bende çalıştığım yerdeki avukatın aynı zamanda büyük bir
şirketleride var oraya muhasebeci olarak istediler beni hem maaşı şuan çalıştığım yerden yüksekti ama ben rahat olduğu için burayı tercih ettim
yani neresi rahatsa orada kal derim. çünkü oraya gittin ortamın iyi olmasa daha kötü olur.tabiki senin bileceğin şey ama kal bu yerinde derim ben
bende su an cok rahatım ama daha iyi bi iş pesindeyim...belki orda daha rahat olmıcam ama hakettiğimi alacam..bilemiyorum...burası iyi izin sıkıntım yok aynı senin gibi...istedigim saatte geliyorum cıkıyorum yeterki işimi yapayım bitireyim...ama az aldıgım için rahatlıgı bile etkilemiyo bazen...çünkü hakettiğim bu değil...benim işimi yapanlar benim 2 katımı alıyolar(yani...su zamanda maddiyat önemli bi basvur görüs derim..içine sinmediyse devam et burda tatlım...
(( kafam çok karısık ikinizde haklısınız.lakin burda çok fazla işim yok diğer ön muhasebecilern yaptığı kadar iş yapmıyorum .gelen aracların kaydını acıyorum fatura kasa felan.ilk 3 ay deneme süreci dediler ozaman kadar asgari ücret üc aydan daaha kısa zamanda fiyat değişebilr bilemiyorum
[
valla şekerim iyi düşün inş hakkında hayırlıdı olur
sağ ol cnm.çok fazla tecrübem yok ama insan mutlu olduğu yerde hem daha başarılı olabiliyor hem huzuru oluyor.zorla bir işe gitmek ve sevmyerek yapmak kadar kötüsü yok .tşk ederim hepinize.