- 22 Temmuz 2017
- 219
- 223
- 53
- Konu Sahibi limonludoondurma
Kızlar iyi geceler. Mezun olduğum bölüm dışında da bir okul bitirip sınavımı da verip göreve başladım. 2 ay kadar stajım oldu işe başlayalıda 2 ay oldu. Aşırı korkarak işe başladım alanım dışı olduğu için. Ama sorunsuz bir 2 ay geçirdim. Genel müdürle ve diğer bölümlerin müdürleriyle aram çok iyi ve işimi gercekten çok ciddiye alarak yapıyorum. Onlarda farkinda olduğu icin beni benimsediler. Birimimde tek yetkili benim amirim ve hesap verdigim kimsede yok genel müdür dışında. Buraya kadar tamam. Bunu kimsenin işini mesleğini kucumsemek icin soylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. Danışmada görevli 2 kadın çalişan var. Firmalar evrak teslimini onlara yapiyorlar bende gün içinde ordan aliyorum. Evrakları ben onaylarsam firmalar çalışma yapabiliyor. Genel müdür bile benim dediğimi yaparken bana sorarken bu arkadaşlar bir şekilde beni yönlendirmeye işimi ögretmeye çalışır gibi bir üslup takınıyorlar. Gerektiği kadar samimiyim ve hep hanımlı hitap ederim. Samimiyetten yüz bulduklarını sanmıyorum. Benim yeni işe başlamam onlarin senelerdir orda olmasından kaynaklı hir sorun var ama tam nedir anlamadım. Asıl sorunum da şu ben en üst mevkide ki müdürüme bile çok rahat davranıp kendimi ifade edip işimi yaparken bana tek kelime etmeye ya da sormaya yetkisi olmayan bir birim tarafindan nasil yönlendiriyorum daha dogrusu buna nasil izin veriyorum. Inanin anlamiyorum neden boyle davrandigimi. Kendimi karşılarında ezik gibi hissediyorum nerdeyse korkuyorum. Fobi gibi oldu resmen gun icinde danışmaya uğramak. Bir kere terslesem sorun çözulecek aslında ama yapamıyorum. Yani bana işimi ögretmeyin lutfen demek bu kadar zor olmamalı. Müdürden veya daha yetkili birinden çekinsem anlayacağim ama bu cok saçma. İşe henüz tam hakim olmamanın verdigi çekingenlik desem gene de danışma ne alaka ? Biraz insanlari tersleyen bilmiş tipler. Kötü olmayı mi göze alamıyorum anlamadım. Çok özgüvenliyken böyle çok alakasız insanlar karşısında tam bir eziğe dönüşüyorum bazen.Kızlar nasil davranmaliyim sizce bu neden oluyor ? Bana yardımcı olun lutfen