- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.460
-
- Konu Sahibi raggiodisole
Sonuçta yansıdı değil mi eşine?evinin içine kadar girdi yani kız..
Öyle bir algı yarattıysan bu algıyı nasıl tersine çevireceğini de biliyor olman lazım.Naifse naif ee? Bir de saat 22:00 lere kadar onun işini mi topluyorsun, vah ki vah yemin ediyorum dünya sizin hatrınıza dönüyor sakın yanlış anlama ama bu kadar da olmaz.
Hayır yani ülkenin durumu ortada, iş hayatı desen kriz, rezillik, işsizlik diz boyu.pırıl pırıl insanlar işsizlikten parasızlıktan intihar ediyor.İnsan böyl bir ortamda kendisine pislik gibi davranılmıyorsa sebat etmesi gerekiyor, köle olsun demiyorum ama saygıyı elden bırakmayacak.kız resmen terbiyesiz. şu tip ekmeğinden olsa ne olur?Belki dışarda bir yerde gerçekten bu işi çok iyi kotarabilecek ve işe çok daha ihtiyacı olan bir insan var. şu tiplemeyi orada beslediğiniz için siz de suçlusunuz. İşten atın demiyorum ama biraz apırlığını koyup haddini bildir bir zahmet.Naif olan sen misin acaba
4 aydır orda calisan biriyle cabucak kanka olan eski iş arkadaslari en adi tiplerdir daima asıl onlardan uzak durun..
inadına çalışırım o işyerin de yerinizde olsam asla kendim ayrılmam ha kovarlarsa da tazminat alırım çatır çatır
raggiodisole
Arkadaş biraz sert dille yazmış ama genel olarak haklı
Yani kendinize gelmeniz gerekir
Bu kadar takmayın ve eşinize yansıtmayın
Birinin sizi kendinize getirmesi lazım
Örnek veriyim ben eski eşimde ;
İş ile alakalı sorun olduğu zaman öyle bi belli ediyodum ki
Sonunda başıma kakmıştı
Aradan aylar hatta yıl geçti
Ben anca yeni yeni kendime güvendim tam anlamıyla
Arkadaşlarım da kızıyordu bu durumuma
Şimdi eşime nerdeyse hiç bahsetmiyorum
Fıtrat meselesi anlıyorum ama geç de olsa hallolur merak etmeyin ve lütfen sizi strese sokmalarına izin vermeyin
Sevindim biraz değişmeye yönelik inancınız olduğunaTabii ki bende istemezdim eşime yansımasını ama oldu, kendime gelmek istiyorum hatta çabalıyorum ancak bu şak diye olacak bir şey de değil çünkü 8 9 saat berabersin o insanla ve yaptıkları da ortada. Bunlar zamanla oturacak, değişecek şeyler, ben farkına vardım ve yavaş yavaş adım atıyorum değişim için. Eşim sadece o gün söyledi kendine zarar veriyorsun ve bu evliliğimizi etkiliyor diye, sonrasında da karar aldık eğer ikimizi de ilgilendiren (eşim de dil biliyor ve bazen çeviri yapıyor) bir durum olmadıkça birbirimize zaman ayıracağız. Dediğim gibi farkındayım ve yavaş yavaş toparlayacağım :) ayrıca sert bir dille yazılmasına da takılmıyorum ben, kırıcı olunmasın, ağır laflar edilmesin her yorum kabulüm :)
Çok teşekkür ederim iyi gecelerSevindim biraz değişmeye yönelik inancınız olduğuna
Merak etmeyin üstesinden geleceksiniz
İyi geceler
Var ya hiç bir şeyi bilmezler ama entrika konusunda üstlerine yoktur bu tiplerinAra sıra dişimi gösterdiğim anlar oldu onlarda da yanımızda bizim departman sorumlusu varken ama sen bana böyle yapınca ben çok üzülüyorum, ben naif bir insanım dedi. Yani istiyor ki ben onu hep alttan alayım hep pohpohlayayım. Ama ben de insanım ve benim de işlerim, dertlerim ya da kafama taktıklarım var. Ben beklentilerimi çok anlattım, artık üstüm bile sıkıldı biz bunu söylememiş miydik kullervo? diye soruyor, söyledik diyorum geçiyorum ne yapayım. Yapmıyor kız.
Kendi duygularımı yönetme konusunda çok belli etmiyorum etrafa sanırım, kulaklık tak, çalış, ara sıra muhabbete katıl ama önceliğin işin olsun. Yanımdaki ise en küçük şeyde ofise naklen yayın. Hem de yanlış anlaşılabilecek şekilde naklen yayın...