İş yerimdeki sorunlar ve eşimin işten çık tepkisi

İşi bırakıp ekmeğine yağ sürme milletin.. kızı görmezden gelirdim ben olsam işim var birazdan döneceğim de her seferinde. Şefine üstüne amirine her neyse velevki bu kız öğretmiyor işleri vs diye konuşursa yetersiz biri öğrenmiyor aynı şeyi öğretmekten sıkıldım kendi işime odaklanamıyorum der kenara çekilirdim. İşe uygun olmadığını uygun dille anlatmak en güzeli dışarda çalışmak için can atan onca kişiyi düşünürsek

Bilmiyorum deli deliyi görünce sopasını saklıyor genelde öyle düşünün :)

gerekirse herkesin içinde ezin geçin sert olun , kovabiliyorsanız kovun.herkes haddini bilsin.

Mailleri gonderirken bu kiza da gonderin bence.

2 gündür dediğini yapıyorum, zaten yalan da değil çok yoğunum, soruyor soruyor sonra saçmalıyor. Bakalım ne zaman patlayacak

Bilmiyorum deli deliyi görünce sopasını saklıyor genelde öyle düşünün :)

Kızılcık sopasıyla dalasım geliyor bazen :)

gerekirse herkesin içinde ezin geçin sert olun , kovabiliyorsanız kovun.herkes haddini bilsin.

Kovamıyorum, kovsam 2. Aydan gönderirdim.

Mailleri gonderirken bu kiza da gonderin bence.
Gönderiyorum zaten

Bu kız yüzünden işten çıkman çok saçma. Sana önerim psikoloğa gitmen ve kişisel farkındalığını arttırman. Kız sana sorularıma cevap vermek zorundasın çıkamazsın dediğinde öyle kala kalıyorsun. O arkadaşın gelip herkes kendi isini yetistirmek zorunda demese ne yalacaktım. Ona gidebilir miyim diye yalvaracaktin herhalde.

Kendine gel. Kiz edepsiz. Ustlerin seni sallamiyor. Sen de kendini daha kendine bile duzgun ifade edemiyorsun belli. Bu kadar sikismislik icinde asiri duygusal tepkiler vermeni normal buluyorum

Aynen senin görevin olmayan bir şeyi sana bu şekilde veremezler. Git yarın ik ve yöneticinin al karşına. Bu eğitim işi çok uzun sürdüm 2 ay demiştiniz 4 ay oldu. Performansı konusunda daha önce de konuştuk benim fikrim yetersiz. Hatalarımdan öğrenme gibi bir çabası da yok. Bu sebeple bir 4 ay daha versek bile yine bir işe yaramayacagini düşünüyorum. Eğitim işi de beni artık çok yoruyor. İş yüküm artıyor. Eğer bu arkadaşa daha da eğitim vermemi onun hatalarını kontrol etmemi düzeltmemi onun maillerini benim atmamı yaptığı işi benim takip etmemi vs bekliyorsanız bu durumda bunun için maaşına zam istiyorum diyin. Hatta bu süreçte sorumluluğum var ama yetkim yok diyip terfi bile istemeniz lazım.

Evet haklısınız kalakaldım çünkü o anda kafamda bambaşka şeyler vardı ve beklemiyordum böyle bir şeyi. Kendimi ifade edebiliyorum sadece sinirlenince kekelemeye başlıyorum. Kız başlamadan önce bana sakin kal iyice öğret baskısını çok fazla kurdular o yüzden pıstım sanırım biraz. Ama böyle gitmeyeceğinin de farkındayım zaten.

2 senedir terfi bekliyorum zaten ki performansımla o terfiyi de hak ediyorum ama verilmiyor. Beni sınıyorlar sanırım.

Bence sen fazla sorun çıkarmayan işini seven sadık elemansın. O sebeple fazla bir şey vermeye gerek yok sana.

Neyse terfi bekliyorsan tam vaktidir bunları sıkıştırman. Çünkü senden görevin dışında iş yapmanı istiyorlar. Seni geri bildirimlerini de dikkate almıyorlar. Bu fırsatı kaçırma. Gelişmelerden bizi de haberdar et.

Bugüne kadar hiç sorun çıkaramadım, vur ensesine al ekmeğini kıvamında takıldım hep işimi sevdiğim için. Konuşmayın denedim fırsat vermediler, kız kalacak başıma.

Konu sahibi
Göz attım ama
Son durumunuz nedir?
Bence kesinlikle işi bırakmayın derim
Keşke eşinize belli etmedeydiniz
O kıZ sorununu halledebilirsiniz ki

Konu sahibi
Göz attım ama
Son durumunuz nedir?
Bence kesinlikle işi bırakmayın derim
Keşke eşinize belli etmedeydiniz
O kıZ sorununu halledebilirsiniz ki

Selamlar, bugün konuşacaktım üstlerimle, konuşmadılar, ben de yoğunum diye çok uğraşamadım açıkçası. 1-2 kere ters ters soru sordu laf sokarak cevapladım sonra sustu. Ne olacak bilmiyorum açıkçası

Ben de bu tip sorunlarla cebelleşmiştim ki hâlâ da bazen oluyo
Üstleri boşver, onlar renklerini belli etmezler
Onun karşısında kendine güvensiz durmayın
Masa ya da oda değiştirme imkanı yok sanırım
Siz ona adapte olmamaya çalışın
Gerçekten düzelir zamanla

Duymamaya görmemeye çalışıyorum aslında, kulaklık tak, çalış ama tam yanımda oturuyor ve bu bile beni rahatsız ediyor

4 sene çalıştığın yerden yeni gelen biri yüzünden ayrılmak için kafayı yemş olmak lazım. ya da zaten ayrılmak için bahane arıyorsundur.

Biraz suçlayıcı mı yazdınız sanki:) hayır bahane aramıyorum hele ki borç öderken işten çıkmak oldukça büyük bir karar, sadece dayanamıyorum

Hayır suçlamak değil bu, ara ara okuyorum konunuzu.yani bana gerçekten çok mantıksız geliyor,bir yerde 4+ yıl çalışıyor olmak demek bayağı oraya kök salmak demektir.Sizin gibi birisinin karşısında bu kadar rahat olması düşündürücü.. bayağı bayağı ipler sizin elinizde çünkü.üstlere sürekli şikayet etmek falan.. bi yerden sonra o kızın sizi koltugundan etme korkusu yaşadıgınızı falan düşünecekler ters tepecek bu.
Kendisine 1-2 defa tepeden konuşsanız, öyle olmaz böyle olur höt yapsanız bir daha boş boş yorum yapmaya cesaret edemez. eşinize kadar yansıtmanız falan acayip geldi.

Ara ara okuyorsanız fark etmişsinizdir eşim denk geldi benim patlama anlarıma yani karşısına geçip anlatmadım şöyle oldu böyle oldu diye, tamamen rastlantısal durumlardı. Oraya kök saldım evet ama başta da yeni başladı yardımcı olayım iyi niyetiyle yaklaştım ve onda kullervo götümü toplar algısı yarattı bu durum. Yani benim iyi niyetimi suistimal etti sürekli. Ben tepki verince de ben naifim diye ofis ortasında kendisini haklı çıkarmaya çalıştı. Şu saat oldu onun yanlış işleriyle uğraşıyoruz hala. Kızın zerre umrunda değil ve ne yazık ki bu kıza asıl dersini verecek kişiler susuyor.

Sonuçta yansıdı değil mi eşine?evinin içine kadar girdi yani kız..
Öyle bir algı yarattıysan bu algıyı nasıl tersine çevireceğini de biliyor olman lazım.Naifse naif ee? Bir de saat 22:00 lere kadar onun işini mi topluyorsun, vah ki vah yemin ediyorum dünya sizin hatrınıza dönüyor sakın yanlış anlama ama bu kadar da olmaz.
Hayır yani ülkenin durumu ortada, iş hayatı desen kriz, rezillik, işsizlik diz boyu.pırıl pırıl insanlar işsizlikten parasızlıktan intihar ediyor.İnsan böyl bir ortamda kendisine pislik gibi davranılmıyorsa sebat etmesi gerekiyor, köle olsun demiyorum ama saygıyı elden bırakmayacak.kız resmen terbiyesiz. şu tip ekmeğinden olsa ne olur?Belki dışarda bir yerde gerçekten bu işi çok iyi kotarabilecek ve işe çok daha ihtiyacı olan bir insan var. şu tiplemeyi orada beslediğiniz için siz de suçlusunuz. İşten atın demiyorum ama biraz apırlığını koyup haddini bildir bir zahmet.Naif olan sen misin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…