- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- Konu Sahibi raggiodisole
Ben sizi çok iyi anlıyorum , bir yakınım da aynı durumu yaşıyor birde üstlere arkadaşımı bana bişey öğretmiyor diye şikayet etmiş, böyle insanlar çok tehlikeli, siz hassas birisiniz belli ki bırakın rahat olun siz de sakın ha işi bırakmayın, öyle insanlar her yerde var, idare etmeye çalış, dikkatli olun derim, kendini yüksekten gören insanlar çok çok tehlikeli ve cesur olup insana iftira da atabiliyorlar..
Beni şikayet ederse ona sunduğum tüm dosyaları çat çat sererim üstlerimin önüne. Şikayet etme durumunda zaten kesinlikle çirkinleşirim. Kovulacağımı bilsem bile ağzının payını veririm. O kadar da değil :)
taniduk vasitasi ile mi girmis ne bu havalar. sen 4 yildir calisiyormussun. cikacaksan da tazminatini yakma. ustlerin neyi yercih edecegini bilmeli. kimsenin ekmegi mevzusunda da soyle dusun bu hatun bu isi haketmiyor. disarida bu isi yapabilecek ve issiz olan binlerce genc var.
cv güzel diye aldılar büyük umutlarla... ah keşke insanlar pakete değil de paketin içine bakabilseler dışarıda gerçekten ne cevherler var...