İş yerimde zorbalayan adam

tülay kök hanımı düzenli takip ederim size de iyi geleceğini düşündüm sevgiler

Evet bu konuyu avukat arkadaşla konuştum. Ancak hakime bağlı olduğunu söyledi. Hakim delil olarak kabul etmezse, karşı tarafın mahkemeye verme hakkı doğuyormuş. Tek dava ile uğraşırken ikinci dava. Bu davalar için avukat iyi para talep ediyor. Adliyeye düşmek zengin olmayı gerektiriyor galiba.

Belirttiğiniz durum kesin ve net değil.

Hangi kuruma giderseniz gidin ilk kuyruğunuza basanın canını güzelce okuyun. Ama ilk gittiğinizde bu olacak. Ondan sonra kimse kolay yaklaşmıyor. İte dalanacağına yolu dolan diyorlar öyle bir intiba bırakın. Sonrasında zaten psikolojik mi nedir? Arkadas seçme lüksü size veriliyor.

Amirin bile yetkisi belli ona ne oluyor? İt olana, it olacaksın yoksa seni çok üzerler.

Aynı durumu bizde yaşamıştık ve bu kişi işi TERK edene kadar bu zulümler devam etmişti. Kafalarımızdan çay bardakları uçuyordu Baştaki müdür olanları duyunca neden söylenmedi diye azar işittik. Kesinlikle böyle durumlarda üst yetkiliye şikayet edilmeli.

Memurluk paşalik bu arada

Sakın kendini ezdirme , sen de onun dilinden konuş ve tersle , özgüvenin için terapi almalısın...

Böyle herifler kadınların çalışmasına bile tahammül edemeyen ezik tiplerdir , emin ol dışardan göründüğü kadar gamsız ve özgüvenli de değil, onu bir böcek gibi gör ve ez , gözünde büyütme , bizde de vardı bir tane böyle, bana emretmeye başlayınca bir yaygara kopardım daha da yanaşamadı, sonraları da hocam hocam diye etrafımda dolandı, gerekli yerlere şikayet et ve sesini çıkar, sana zorbalık yapamaz , gerekirse video kaydı bile al sana saldırırken...

Son düzenleme:
Herkes için değil maalesef ...
Mihrimah herkesin bu dertlerin on katini yaşadığı bir özel şirket problemi var . Eğer memurluk paşalik olmasaydı herkes kpss puanı alıp dayilarini aramazdi .
Özelde çalışan bir kadının ücretsiz izin gibi bir hakkı yok . Genellikle nisanliysa ve evleniyorsa kovulma ihtimali yüksek . Çocuk sahibi olunca zaten . Her dairenin delisi olur memuriyette buna karsi akıllı veya deli olmak kişinin elinde. Ne yapabilirler en fazla sürerler . Özelde ? Müdürün ayrı mobing uygular onun üstündeki müdür ayrı onun üstü daha ayrı .

Öğretmensin diye biliyorum evet ne aldığınız maaş ne de bu velilerle çalışma imkanlarıniz çok iyi değil ama yine bir karsiliginiz var. Biz mühendisler olarak ne doğru düzgün atanabiliyoruz ne de çalıştığımız kurumlarda şu an bir öğretmen kadar maaş alabiliyoruz . Yani memurluk paşalik değil bakın da görün neler yaşıyoruz deyince yok inanmıyorum . Cevresi hep memur bir çok kurumda staj yapmış biri olarak söylüyorum. Ne kısalır ne uzarsin ve apolitik olmaz zorundasindir ama konu insanca yaşama gelince özelden bin kat iyi

Atanmadan önce ben de özeldeydim, evet özel sektör bin beter hele de kadınsan daha zor , doğum izni, süt izinleri vs birçok haktan mahrum bırakıyorlar...

Ses kaydı al şikayet et çirkefleşirse çirkefleşsin sicile işlesin de daha bakalım çirkefleşebiliyo mu müdüre amire değil direkt polise

Ben özel sektörle kıyaslamıyorum çünkü özelde de çalıştım patronlar acımasız oluyor mobbingin alası vsr şikayet edeceğim kurum yok memuriyetteki gibi, ama herkesin kendine göre derdi var bunlar da tuz biber oluyor çok bunalmasam yazmazdım ama bir çare bir yol aramak istedim, her zaman mantıklı düşünemiyorum duygusal davranıyoruz , sağolun desteklerinizden dolayı bugün daha sağlam girdim kuruma kendine gel sen kitap tozu yutmuş memursun kalk ayağa dedim :) hiç iltimas göstermedim selam vermedim , alttan aldıkça tepemize biniyorlar içimdeki gücü tekrar görmemiz sağladınız teşekkürler çiçekler ben burdan devam ederim , eğer bir sıkıntı olursa da hukuki yollara başvuracağım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…