İş yerimde zorbalayan adam

notredam

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
224
358
23
25
Kızlar uzun zamandır maruz kaldığımız laf atma,aşağılama, hakaret ve küfre kadar giden bir muameleye maruz kalıyoruz iş yerindeki iş arkadaşımız tarafından, memuruz hepimiz, bu kişi sırtını idari birime dayamış , kurumdaki genellikle güçsüz gördüğü bayanlara zorbalık yapıyor , ben bu yüzden geceleri uyuyamıyorum kendimi çaresiz güçsüz hissediyorum, şikayet etsek daha da çirkefleşecek o yüzden çok sesimizi çıkaramıyoruz ne yapabilirim sizce , alttan aldım iyi davrandım anlamıyor sıkıntılı bir tip , dün eve geldim yemek yiyemedim , çok ezilmiş hissediyorum kendimi 🙁

Niye alttan alıyorsunuz? O çirkefse siz daha çirkef olun her yere şikayet edin.
Yapım gereği çirkefleşemiyorum nasıl yapabilirim bilmiyorum , bir kere denedim ağlatmıştı ondan beri iletişim kurmaya çalışıyorum ama hala devam ediyor laf atıyor, bugün yere bir arkadaş bir şey düşürmüştü benim sanarak sordu , evet benim o deseydim niye yere atıyorsun diyecekti saldıracaktı ,ama cevap vermedim , idari amirler kolluyor sürekli bunun vukuatlarını, yarın işe gideceğim ama uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor , ailem başka şehirde, onun memleketi burası keyfi yerinde anlayacağınız, beni anlayacak kimse yok gibi hissediyorum çok bunaldım mobbingten insanlar belli bir raddeye gelebiliyormuş onu farkettim , müdürüm bana mesafelidir sorun yaşamadık ama bu adamdan dolayı o da tavır alıyor

Kimler memur olabiliyor yaniyorum kendi halime yaniyorum .naskasina ait yere dusen seye benim degil diyebilen biri memur olmus yahu. Baskasini zorbalayan memur olmus. Siz insanlarin derdini nasil anliyorsunuz oraya gelenleri? Sesinizi net cikaracaksiniz benim degil o bana saldirmayin diyeceksiniz. Gerci biseyler dememizle degiseceginizi dusunmuyorum.mutlaka bu ice kapaniklik sessizlik konusunda terapi almanizi tavsiye ederim

Geçmiş olsun arkadaşm seni bu derece üzen bi durum sağlığını etkıler canını sıkmaya değer mi? Kesınlıkle altta kalma narsist herif o sessız kaldığın ıcın yapıyor. Ne olacak en fazla ne yapabılır? Ağlarsın ağla. Bu dunyaya bıkere gelıyorsun . Bakıslarınla konusmalarınla tavırlarınla kendıne guvendıgını bellı et sana ne yapacak? Gerekırse gızlıce kaydet sana soyledıklerını. Terbıyesız herıf

Kimler memur olabiliyor yaniyorum kendi halime yaniyorum .naskasina ait yere dusen seye benim degil diyebilen biri memur olmus yahu. Baskasini zorbalayan memur olmus. Siz insanlarin derdini nasil anliyorsunuz oraya gelenleri? Sesinizi net cikaracaksiniz benim degil o bana saldirmayin diyeceksiniz. Gerci biseyler dememizle degiseceginizi dusunmuyorum.mutlaka bu ice kapaniklik s

Geçmiş olsun arkadaşm seni bu derece üzen bi durum sağlığını etkıler canını sıkmaya değer mi? Kesınlıkle altta kalma narsist herif o sessız kaldığın ıcın yapıyor. Ne olacak en fazla ne yapabılır? Ağlarsın ağla. Bu dunyaya bıkere gelıyorsun . Bakıslarınla konusmalarınla tavırlarınla kendıne guvendıgını bellı et sana ne yapacak? Gerekırse gızlıce kaydet sana soyledıklerını. Terbıyesız herıf

Teşekkür ederim desteğiniz için değmez tabiki biliyorum ama içind ebulunduğum anı öteleyemiyorum malesef , , evet sessiz kalıyorum ,aslında narsist bir eşten boşanıp böyle insanlarla yüzyüze gelememek üzüyor beni , sanırım son raddeyi bekliyorum ses çıkarmak için,, evet kaydedeceğim bu sefer , özgüvenli kadın gördüğünde deliye dönüyor zaten

Ben anlamıyorum böyle şeyleri o kadar kadın memur olmusinuz. Hiç kitap tozu yutmamis gibi davranıyorsunuz. Hepiniz birbirinize sahit olabilirsiniz . Toplu halde şikayet edeceksiniz gerekirse ses kaydı alacaksınız , cimere şikayet edeceksiniz .Nedir bu korku? Hayır idare de Allah sanki . Siz toplu olarak bu olayı açığa çıkarırsanız o idare de sıkıntı yaşayacaktır zaten. Gerekirse idarenin de üst makamına yazı bildirin idare sürekli savunuyor hepimizin psikolojisi bozuldu bu yaşananları anlatın

Ben anlamıyorum böyle şeyleri o kadar kadın memur olmusinuz. Hiç kitap tozu yutmamis gibi davranıyorsunuz. Hepiniz birbirinize sahit olabilirsiniz . Toplu halde şikayet edeceksiniz gerekirse ses kaydı alacaksınız , cimere şikayet edeceksiniz .Nedir bu korku? Hayır idare de Allah sanki . Siz toplu olarak bu olayı açığa çıkarırsanız o idare de sıkıntı yaşayacaktır zaten. Gerekirse idarenin de üst makamına yazı bildirin idare sürekli savunuyor hepimizin psikolojisi bozuldu bu yaşananları anlatın
Ben konu sahibini anlıyorum o zorbalık yapan adamdan büyük ihtimal herkes rahatsızdır ama iş bir yere şikayet etmeye gelince sus pus olurlar olaki konu sahibi şikayet etsin adamı savunup adam lehine şahitlik ederler iş ortamı bu herkes ikiyüzlü olmayıp omurgalı olsa zaten kimse kimseye mobing de bulunamaz ama konu sahibi susmayıp konuşup gerekirse ters çıkışarak hakkını arayacak haklısınız

Ben konu sahibini anlıyorum o zorbalık yapan adamdan büyük ihtimal herkes rahatsızdır ama iş bir yere şikayet etmeye gelince sus pus olurlar olaki konu sahibi şikayet etsin adamı savunup adam lehine şahitlik ederler iş ortamı bu herkes ikiyüzlü olmayıp omurgalı olsa zaten kimse kimseye mobing de bulunamaz
Yani bütün kadınlar raharsizsa toplanıp müdürün odasına gitseler ve ne kadar ciddi olduklarını belli etseler bu durum çözülurdu zaten. Susup evde yemek yiyemeyecek kadar kötü duruma gelmek çok yanlış . Bu çalışan kadınların kendi tercihi oluyor bir yerde . Mobing nedir çok iyi biliyorum üç böyle bir patronla çalıştım ve son bir buçuk yılı artık karşılıklı mobing uygulamaya başlamıştık . Bu adam beni işten cikarabilirdi konu sahibinin öyle bir durumu da yok .

Yani bütün kadınlar raharsizsa toplanıp müdürün odasına gitseler ve ne kadar ciddi olduklarını belli etseler bu durum çözülurdu zaten. Susup evde yemek yiyemeyecek kadar kötü duruma gelmek çok yanlış . Bu çalışan kadınların kendi tercihi oluyor bir yerde . Mobing nedir çok iyi biliyorum üç böyle bir patronla çalıştım ve son bir buçuk yılı artık karşılıklı mobing uygulamaya başlamıştık . Bu adam beni işten cikarabilirdi konu sahibinin öyle bir durumu da yok .
Bunu yapsalar zaten o herif bu kadar çok borusunu öttürmez cesaret alıyor suskunluktan

"Sen memursun" ablacım kendine gel. 😀Ne yapabilir sana yani işten mi artırır sanki. Bir toparlan git şikayetini yap amirine. Baktın ki olmuyor bir üst yöneticiye git. Hiyerarşik sıralamayı takip et ama. Olmazsa cimere kadar yolu var. Bu işlere bakan çok iyi avukatlar da var. Sonuna kadar git. Kimse için canını sıkmaya değmez. Hakaret ediyorsa çatır çatır tazminat bile alırsın.

Adam hakaret ve tehdit suçu işliyor. Kanıtlanması başka bir şekilde mümkün olunamayacak mücbir hallerde (ceza davaları için) alınan ses kaydı delil niteliği taşır. Ses kaydının bir kopyasını başka bir yere aktarın onu saklayın diğerini ise idarecilere dinletin. Bu durum böyle devam ederse dava açacağım diyin. Bakın bakalım bir daha oluyor mu. Adamın zaten gücü 2-3 tane sessiz bulduğuna yetiyormuş korkak herifin teki.

Hiç bir şekilde adamla iletişimde olmayın. Şikayet edemem diyorsunuz. Buradan adama anca beddua ederiz ki tutmaz🤷

Birim değişikliği isteyin. Madem adamla uğraşamıyorsun…

Memurluğu paşalık sanan forum kadınları; Eğer idareye yakın biri varsa karşınızda hele hele hele dayısı varsa, göz yumuyorlar. Mobbing denilen şey… sesiniz çıktığında soruşturma yiyorsunuz. O dayısı olan vatandaş çalışmadan maaş almaya devam ediyor 😠

Adam hakaret ve tehdit suçu işliyor. Kanıtlanması başka bir şekilde mümkün olunamayacak mücbir hallerde (ceza davaları için) alınan ses kaydı delil niteliği taşır. Ses kaydının bir kopyasını başka bir yere aktarın onu saklayın diğerini ise idarecilere dinletin. Bu durum böyle devam ederse dava açacağım diyin. Bakın bakalım bir daha oluyor mu. Adamın zaten gücü 2-3 tane sessiz bulduğuna yetiyormuş korkak herifin teki.
Arkadaşın başında var benzer şeyler. Avukat kesinlikle Ortaya çıkırma , suçlu çıkarsın demiş. Dava açarlar ve kazanırlar. Ses kaydı almayın. Adamın yanına güvendiğiniz insan ile gidin orada bulunun. Yalnız kalmayın

Arkadaşın başında var benzer şeyler. Avukat kesinlikle Ortaya çıkırma , suçlu çıkarsın demiş. Dava açarlar ve kazanırlar. Ses kaydı almayın. Adamın yanına güvendiğiniz insan ile gidin orada bulunun. Yalnız kalmayın

Yargıtay’a Göre Hangi Ses Kaydı Hukuka Aykırı Delil Değildir?​

1. Kişinin kendisine veya yakınlarına yönelik bir suç/haksız saldırı olmalıdır veya kişi delillerin kaybolmasını engellemeyi amaçlamalıdır.
  2. Kişini bu suçla ilgili, başka türlü delil elde etme olanağının olmamalıdır.
  3. Yetkili makamlara başvurma olanağının bulunmadığı ani gelişen durumlar olmalıdır.
  4. Planlı olmamalıdır.
  5. Kayda alan kişi, ses kayıtlarını yetkili mercilere vermelidir.
  6. Kayda alan kişi, kaydı üçüncü kişilerle paylaşmamalıdır.
Örnek yargıtay kararları da var dediğim durumlarda alınan ses kaydı delil olarak kabul ediliyor.

Yapım gereği çirkefleşemiyorum nasıl yapabilirim bilmiyorum , bir kere denedim ağlatmıştı ondan beri iletişim kurmaya çalışıyorum ama hala devam ediyor laf atıyor, bugün yere bir arkadaş bir şey düşürmüştü benim sanarak sordu , evet benim o deseydim niye yere atıyorsun diyecekti saldıracaktı ,ama cevap vermedim , idari amirler kolluyor sürekli bunun vukuatlarını, yarın işe gideceğim ama uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor , ailem başka şehirde, onun memleketi burası keyfi yerinde anlayacağınız, beni anlayacak kimse yok gibi hissediyorum çok bunaldım mobbingten insanlar belli bir raddeye gelebiliyormuş onu farkettim , müdürüm bana mesafelidir sorun yaşamadık ama bu adamdan dolayı o da tavır alıyor
Bu kadar korkak olmayın, çok çok yeriniz değişir. Bu şekilde zorbalanmak size ne katıyor ki? Hepiniz eşitsiniz orada sonuçta biraz sert çizgileriniz olsun

Hiç bir şekilde adamla iletişimde olmayın. Şikayet edemem diyorsunuz. Buradan adama anca beddua ederiz ki tutmaz🤷

Birim değişikliği isteyin. Madem adamla uğraşamıyorsun…

Memurluğu paşalık sanan forum kadınları; Eğer idareye yakın biri varsa karşınızda hele hele hele dayısı varsa, göz yumuyorlar. Mobbing denilen şey… sesiniz çıktığında soruşturma yiyorsunuz. O dayısı olan vatandaş çalışmadan maaş almaya devam ediyor 😠
Haklısınız , bazı kurumlarda çok oluyor bu , herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim 🤲🏽

Kızlar uzun zamandır maruz kaldığımız laf atma,aşağılama, hakaret ve küfre kadar giden bir muameleye maruz kalıyoruz iş yerindeki iş arkadaşımız tarafından, memuruz hepimiz, bu kişi sırtını idari birime dayamış , kurumdaki genellikle güçsüz gördüğü bayanlara zorbalık yapıyor , ben bu yüzden geceleri uyuyamıyorum kendimi çaresiz güçsüz hissediyorum, şikayet etsek daha da çirkefleşecek o yüzden çok sesimizi çıkaramıyoruz ne yapabilirim sizce , alttan aldım iyi davrandım anlamıyor sıkıntılı bir tip , dün eve geldim yemek yiyemedim , çok ezilmiş hissediyorum kendimi 🙁
Alttan falan almayın, anladığı dilden konuşun, o çirkefse sizde çirkef olun ama kendinizi ezdirmeyin. İyice tepenize çıkar yoksa.

Back