- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
-
- Konu Sahibi Monica Bellucci
Yanii ordan da size geldilerAyy Zeynep şimdi konunu okudum ve gözüm bi an cüzdanıma takıldı vallahi açık duruyor kızben açık bırakmam normalde cüzdanımı tövbe bismillah
Ben cv bile bırakmadım imzada atmadımResmî olarak oraya işe başlamış mıydın? Herhangi bir şeye imza attın mı? İşe başlama esnasında senin kimliğini ve fotokopisini aldılar mı? Bir avukata sor istersen. C ceycey0406 dayısı avukatmış. İşe gitmeden belki noterden şu nedenle işe şu görevle başlamıştım ama ayrılıyorum gibi belki bir uyarı niteliğinde ihtarname göndermen gerekir. Adamlar belli ki kanunsuz, tuhaf işler yapıyor ve seni de kafeslemeye çalışmışlar. Senin kimliğini vs kullanıp her şeyi senin üzerine yıkma durumu vs olabilir. Kimlik kaybeden veya TC kimlik nosu ile adına yeni kimlik- sahte çıkarılan, banka kredisi çekilen, halkında şikayet edilen vs insanlar oluyor. Geri kalan konu ile ilgili zaten kişiler yazmış. Bence iyi niyetli yazılan her şeyi oku ve uygula. Ama önceliğin bunlardan usulüne uygun bir şekilde kurtulman.
Belki ben Zeyneple aynı iş yerinde çalışıyorum, olamaz mııYanii ordan da size geldiler
Hayret birseysiniz gerçekten
bir de şunu dedi dayım:işe giriş belgesi sigorta vs işlemlerini biz yaparız diyip boş kağıda ya da başka yazılarla doldurulabilecek şekilde bir kağıda veya evrak a asla imza atmasınResmî olarak oraya işe başlamış mıydın? Herhangi bir şeye imza attın mı? İşe başlama esnasında senin kimliğini ve fotokopisini aldılar mı? Bir avukata sor istersen. C ceycey0406 dayısı avukatmış. İşe gitmeden belki noterden şu nedenle işe şu görevle başlamıştım ama ayrılıyorum gibi belki bir uyarı niteliğinde ihtarname göndermen gerekir. Sizi etiketledim eğer mümkünse sorabildiniz dayınıza belki faydası olacak ek şeyler söyler.
Adamlar belli ki kanunsuz, tuhaf işler yapıyor ve seni de kafeslemeye çalışmışlar. Senin kimliğini vs kullanıp her şeyi senin üzerine yıkma durumu vs olabilir. Kimlik kaybeden veya TC kimlik nosu ile adına yeni kimlik- sahte çıkarılan, banka kredisi çekilen, halkında şikayet edilen vs insanlar oluyor. Geri kalan konu ile ilgili zaten kişiler yazmış. Bence iyi niyetli yazılan her şeyi oku ve uygula. Ama önceliğin bunlardan usulüne uygun bir şekilde kurtulman.
Söylemeden geçemeyeceğim topiklerdeki yorumlarınız çok hoşUc kuluf bir elham okuyun
Ben cv bile bırakmadım imzada atmadım
Bunların daha önceki işyeri farklı yerdeymiş baya iş yapan bi firma ben en kısa zamanda ayrılıcam ordan cüzdanı açan parayıda alırdı bi insan neden başkasının cüzdanını açarki kimliğimde ordaydı ama o sırada yetkili hiç kimse yoktu
Yaaaa öylemiBelki ben Zeyneple aynı iş yerinde çalışıyorum, olamaz mıı
Bu zincire ben de katılayım nolur. Zeynos kendine iyi bak yeni banın mübarek olsun.Allahım düzelir inş. Çok amin
amaçları para değil ki zaten senin cüzdanında kaç para olacak bend e en fazla 150 olur gerisi kredi kartıdır mesela.seni merak etmişler araştırmak hakkında bilgi edinmek için cüzdanı karıştırmışlar başka açıklaması olamazBen cv bile bırakmadım imzada atmadım
Bunların daha önceki işyeri farklı yerdeymiş baya iş yapan bi firma ben en kısa zamanda ayrılıcam ordan cüzdanı açan parayıda alırdı bi insan neden başkasının cüzdanını açarki kimliğimde ordaydı ama o sırada yetkili hiç kimse yoktu
Yok işte bu olamazYaaaa öylemiOzaman bütün bunları siz yapıp onu korkutmaya çalışıyorsunuz,hala kadina panik yaptırmaya calistiginiza göre
Olamazmi
Hemen polisi arayalım IP dan bulsunlar bu üyeyi. Belli ki o iş yeriyle bağı var.Yaaaa öylemiOzaman bütün bunları siz yapıp onu korkutmaya çalışıyorsunuz,hala kadina panik yaptırmaya calistiginiza göre
Olamazmi
Ya da ateisttir, hristiyandir, yahudidir,... boşluğu dolduracak kadar aciz olduğunuzu bilseydim doldururdum.Herkes müslüman değil yalnız o sizin inancınıza göre öyle. Ya da... yazıp öyle noktalar koyamazsınız.
Amacı para olan parayı alırdı zaten Bugün yönetici bayan bana zeynep sen kaç doğumlusun dedi çok dikkatimi çekti ama şunuda ekliyeyim işe başlamadan önce bu bayan benim gözlerime baktı derin derin sende bi ışık var sen 1 ay sonra bana geliceksin xhanım sizinle birşey konuşabilirimiyiz diyceksin dedi o sıradada ortagı yani o adam bana bakıp şarkı söylüyordu ben aptallık yapıp işe başladım ama zararın neresinden dönlürse kardıramaçları para değil ki zaten senin cüzdanında kaç para olacak bend e en fazla 150 olur gerisi kredi kartıdır mesela.seni merak etmişler araştırmak hakkında bilgi edinmek için cüzdanı karıştırmışlar başka açıklaması olamaz
Adamlar daha ne desin sana minareyi çalan kılıfını hazırlamış işteAmacı para olan parayı alırdı zaten Bugün yönetici bayan bana zeynep sen kaç doğumlusun dedi çok dikkatimi çekti ama şunuda ekliyeyim işe başlamadan önce bu bayan benim gözlerime baktı derin derin sende bi ışık var sen 1 ay sonra bana geliceksin xhanım sizinle birşey konuşabilirimiyiz diyceksin dedi o sıradada ortagı yani o adam bana bakıp şarkı söylüyordu ben aptallık yapıp işe başladım ama zararın neresinden dönlürse kardır
neyse boşver başına kötü bir şey mi geldi hayırrrrr.buraya konu açtın bilgilendin ama yasaklı konu açtın maalesef keşke başka şekilde yazsaydınn .diğer iş başvurularında daha dikkatli olursun olur biter.iyi gecelerAmacı para olan parayı alırdı zaten Bugün yönetici bayan bana zeynep sen kaç doğumlusun dedi çok dikkatimi çekti ama şunuda ekliyeyim işe başlamadan önce bu bayan benim gözlerime baktı derin derin sende bi ışık var sen 1 ay sonra bana geliceksin xhanım sizinle birşey konuşabilirimiyiz diyceksin dedi o sıradada ortagı yani o adam bana bakıp şarkı söylüyordu ben aptallık yapıp işe başladım ama zararın neresinden dönlürse kardır
Teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alacagım. İyi gecelerneyse boşver başına kötü bir şey mi geldi hayırrrrr.buraya konu açtın bilgilendin ama yasaklı konu açtın maalesef keşke başka şekilde yazsaydınn .diğer iş başvurularında daha dikkatli olursun olur biter.iyi geceler