• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş ve şehir değişikliği, kararsızlık

Değiştirmeyin derim ben. Fazla artısını göremedim. Ailenizle aynı şehirdesiniz, iş ortamınız rahat. Daha ne? Boşanmış olmak konusunda da bence gençken rahatsız etmiyorlarsa yaşınız ilerleyince kimse ilişmez rahat olun. İki yüzlü insanlarla huzursuz bir ortamda çalışmaya değmez.
Aynı fikirdeyim . Mücadeleci BASKICI bir ortamda belli bir yastan sonra çekilmiyor . Insan iş hayatında Huzur ve mutluluk Arıyor . Hergün mesai hafta sonu olmaması ve rekabet ortamı samimiyetsiz kişiler de yıldırıcı olabiliyor . Hem özel odanızda varmış ne guzel işte . Boşanmış kadına Türkiye'nin her yerinde Ayrım var plazada da çalışsanız bunu baska sekillerde hissedeceksiniz .
Bence kımıldamaya gerek yok .

Bu arada sizin yorumunuzu alıntıladım ama bunu okuyana kadar yorum yapmayı düşünmüyordum ondan öyle oldu .

Rahat ve huzurlu oldugunuz yeri secin.

Giderseniz bir suru seye yeniden baslayacaksiniz. Eve, ise, ortama vs vs.

Ne kadar cazip gelse de buyuksehir eksisi cok fazla.

Ben olsam gitmezdim.
Dün mülakata girdim ve evet, yeniden başa alma yeniden alışma hissi içime epey çöktü inkar edemem. Ki eski işyerim burası bilmediğim bir yer değil. Şimdiki işimin de ayrı zorlukları olmasına rağmen evet şu anda mutluyum, öte yandan oraya alışırsın ne olacak şehir değişikliği odaklı düşün diyorum. Bakalım artık hayırlısı olsun, zaten henüz sonuç belli değil.

Aynı fikirdeyim . Mücadeleci BASKICI bir ortamda belli bir yastan sonra çekilmiyor . Insan iş hayatında Huzur ve mutluluk Arıyor . Hergün mesai hafta sonu olmaması ve rekabet ortamı samimiyetsiz kişiler de yıldırıcı olabiliyor . Hem özel odanızda varmış ne guzel işte . Boşanmış kadına Türkiye'nin her yerinde Ayrım var plazada da çalışsanız bunu baska sekillerde hissedeceksiniz .
Bence kımıldamaya gerek yok .

Bu arada sizin yorumunuzu alıntıladım ama bunu okuyana kadar yorum yapmayı düşünmüyordum ondan öyle oldu .
Dün iş görüşmesi için beklerken bir olay yaşadım. İki yıldır görüşmediğim bir iş arkadaşım yanıma geldi biraz konuştuk, biliyosundur durumları kızlar söylemiştir dedim, ‘evet yeni öğrendim ama malesef tatsız bir şekilde öğrendim kızlar değil de X departmanından Y bey söyledi, herkesin kendi özel hayatı bizi ilgilendirmez dedim bozuldu biraz’ dedi. Bu Y bey ile orada çalışırken hiç muhabbetim yoktu benden yaşça da epey büyük zaten. Yemeyip içmeyip benim boşandığımı öğrenmesi ve bunu kendi bölümünde insanlara yetiştirmesini koca adama yakıştıramadım. Yani haklısınız, plazalarda da taşrada da oluyor böyle şeyler, iş hayatında ketum olmak gerektiğini bugün bir kez daha anladım. Benim gibi içindeki dışında biri için biraz zor ama durum böyle gerçekten.

Ben olsam Ankara’ya dönmezdim huzur pek çok şeyden önemlidir diyecektim ama siz kararınızı vermişsiniz.İnşallah hayırlısı olur sizin için.
Teşekkür ederim, henüz kesinleşmiş değil belki de kalacağım. Esasında ankarada olduğum dönem de mutlu ve huzurlu idim, sadece üzerimde çok fazla yük vardı kötü giden evliliğim gibi, iki ayrı şehirde iki evi çekip çevirmesi gibi, artık üzerimde bu stresler yok hamdolsun. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Dün iş görüşmesi için beklerken bir olay yaşadım. İki yıldır görüşmediğim bir iş arkadaşım yanıma geldi biraz konuştuk, biliyosundur durumları kızlar söylemiştir dedim, ‘evet yeni öğrendim ama malesef tatsız bir şekilde öğrendim kızlar değil de X departmanından Y bey söyledi, herkesin kendi özel hayatı bizi ilgilendirmez dedim bozuldu biraz’ dedi. Bu Y bey ile orada çalışırken hiç muhabbetim yoktu benden yaşça da epey büyük zaten. Yemeyip içmeyip benim boşandığımı öğrenmesi ve bunu kendi bölümünde insanlara yetiştirmesini koca adama yakıştıramadım. Yani haklısınız, plazalarda da taşrada da oluyor böyle şeyler, iş hayatında ketum olmak gerektiğini bugün bir kez daha anladım. Benim gibi içindeki dışında biri için biraz zor ama durum böyle gerçekten.
Gidecek misiniz Ankara'ya karar verdiniz mi ?

Evet tabi ki öyle en üst Düzey görünen yerlerde bile var ne ahlaksızlıklar Dönüyor hatta bazı yerlerde misal yükselmek için müdürüyle Patronuyla ilişki yasayan kadınlar vs bunlar sadece örnek taşrada çok olmaz Ama özellikle kurumsal yerlerde bir tık yükselmek için her türlü samimiyetsizliği yapıyor insanlar . Bence huzurunuzu bozmayın sakın .

O Y Beye neymiş ki, yaşlı kayış, senden başka işi yok muymuş??

Gidecek misiniz Ankara'ya karar verdiniz mi ?

Evet tabi ki öyle en üst Düzey görünen yerlerde bile var ne ahlaksızlıklar Dönüyor hatta bazı yerlerde misal yükselmek için müdürüyle Patronuyla ilişki yasayan kadınlar vs bunlar sadece örnek taşrada çok olmaz Ama özellikle kurumsal yerlerde bir tık yükselmek için her türlü samimiyetsizliği yapıyor insanlar . Bence huzurunuzu bozmayın sakın .
Kazanırsam gideceğim ama mülakat sonucu belli değil belki de elenirim. Zaten gidersem dostluk samimiyet gibi beklentilerim olmayacak mesafeli olacağım, huzurum bozulmasın yeter bana.

Kazanırsam gideceğim ama mülakat sonucu belli değil belki de elenirim. Zaten gidersem dostluk samimiyet gibi beklentilerim olmayacak mesafeli olacağım, huzurum bozulmasın yeter bana.
Ben Kendı adıma şu an çalıştığınız yer gibi biryerde daha mutlu olurdum . Ama herkes kendini Tanır siz de plaza ortamında daha mutlu olacaksanız inşallah orası olur .

Back