O maaşı kolay kolay kimse vermez demişsiniz. Merak ettiğim için soruyorum normalde ne kadar alınıyor ki? Benzer şartlara sahip bir iş yerine görüşmeye gittim bana da 3500 teklif ettiler. Benim hiç iş tecrübem yok, sizin varmış mesela. Asgari ücret zaten 3 bin lira.Merhabalar.Daha önce çok konu açtım işle ilgili bugün de açıkçası arkadaşima ve sizden de fikir almak istedim.
Beş yıllık bir deneyimim var sekreterlikte.Bir yıldır işsizim.Yaklasik üç gün önce bir gümrük firmasına başvurdum bugün görüşmeye gittim.
Şartları sabah sekiz buçuk akşam beş buçuk ya da beş kırk beş dedi .Servisi var yemekhane maaş her ayın ikinci haftası yatar dedi hafta sonu yok.Maas 3500 dedi
Şartları iyi görüşme esnasında sizi olumlu buldum dedi eski sekreter işi öğretir mı dedim işten çıkarttım dedi bir sene oldu yılışık bir tipti dedi neyi kast etti anlamadım.
İş tanımı telefonlar kargo takipi uçak bileti rezervasyonu gelen kişilerin karşılanmasi ailemin işleri dedi örnek olaraktan çocuğumun okul taksitleri falan dedi .
Yani şu özel işler kısmı acaba eften puften herşeyi yaptırırlar mı biraz yönetici asistanlığina kayıyor yaptığı iş tanımı.
Şartlar cok iyi dediğim gibi ama eski elemanın arkasından böyle söylemek onu da geçtim daha önce hep sekreterlik yaptım şimdi asistanlikta nasıl olur ortam olarak nasıl bir yer eşinin çocuklarının olur olmaz her işini bana mı yaptırırlar.O maaşı da kolay kolay kimse kimseye vermez başlangıçta acaba iş yükü çok mu ağır diye düşündüm.
Fikirlerinizi merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim.
bunlar özel sektör için gayet iyi bence, özellike cumartesi mesai yoksa süper.Merhabalar.Daha önce çok konu açtım işle ilgili bugün de açıkçası arkadaşima ve sizden de fikir almak istedim.
Beş yıllık bir deneyimim var sekreterlikte.Bir yıldır işsizim.Yaklasik üç gün önce bir gümrük firmasına başvurdum bugün görüşmeye gittim.
Şartları sabah sekiz buçuk akşam beş buçuk ya da beş kırk beş dedi .Servisi var yemekhane maaş her ayın ikinci haftası yatar dedi hafta sonu yok.Maas 3500 dedi
aralarında ne geçti bilinmez, bunu ifade etme şekli, yılışık vs demesi arkasından konuşmak oluyor aslında ama biraz hanzo bir tipse burada kastettiği şey yılışıkları sevmiyorum, ciddiyet ararım demek olabilir.Şartları iyi görüşme esnasında sizi olumlu buldum dedi eski sekreter işi öğretir mı dedim işten çıkarttım dedi bir sene oldu yılışık bir tipti dedi neyi kast etti anlamadım.
bunları ancak çalışınca anlayabilirsiniz, buradan tahmin yürütmek zor olabilir.İş tanımı telefonlar kargo takipi uçak bileti rezervasyonu gelen kişilerin karşılanmasi ailemin işleri dedi örnek olaraktan çocuğumun okul taksitleri falan dedi .
Yani şu özel işler kısmı acaba eften puften herşeyi yaptırırlar mı biraz yönetici asistanlığina kayıyor yaptığı iş tanımı.
dediğim gibi hangi işleri yaptırır, çalışınca anlayabilirsiniz anca.Şartlar cok iyi dediğim gibi ama eski elemanın arkasından böyle söylemek onu da geçtim daha önce hep sekreterlik yaptım şimdi asistanlikta nasıl olur ortam olarak nasıl bir yer eşinin çocuklarının olur olmaz her işini bana mı yaptırırlar.O maaşı da kolay kolay kimse kimseye vermez başlangıçta acaba iş yükü çok mu ağır diye düşündüm.
otomatik ödeme talimatı verse olmaz mı?Ama ya çocuğun okul taksiti ile kalmazsa. Kirayı yatırmasını da isterse ne olacak?
Sonra elektrik faturası gelir arkasından, yetmez su gelir. Bunlar mesele değil de bi de doğal gaz faturası gelirse huvese ne yapar? Nasıl kalkar onca işin altından?
Keşke verse ama patron bu yapacak bir şey yok. 2009 yılınca patrona maaşları elden vermesek de bankadan mı yatırsak dediğim için kovulmuştumotomatik ödeme talimatı verse olmaz mı?
valla benim asistanım falan yok ama bütün faturalarım otomatik ödemede. bazen ben kaç para geldiğini bile bilmiyorum, bildirim geliyor şu kadar tutarlı faturanız ödenmiştir vs diye.
annem soruyor kızım elektriği ödedin mi yatırdın mı? ne bileyim anne banka çekmiştir diyorum.
şu hayattaki en büyük kolaylıklardan biri diyebilirim.
Bir de eşinin ailesi ile çiftlik gibi bir yerde çalışıp kendi hiç gitmediği halde eşinin gitmesine kızan ve eşinin annesini arabasıyla bırakmasına kızan vardiHuvese’nin iş bulamaması, Tülin’in dayısının evinden çıkmaması, Ogün’ün çocuklar yüzünden boşanamaması, biri vardı adını unuttum kaynı arabaya haciz getirmişti, biri daha vardı 20 kere meme estetiği yapsam bana yapmacık derler mi diye sorardı. Bunlar KK’nın kangren konuları. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Yine haykirdimHuvese’nin iş bulamaması, Tülin’in dayısının evinden çıkmaması, Ogün’ün çocuklar yüzünden boşanamaması, biri vardı adını unuttum kaynı arabaya haciz getirmişti, biri daha vardı 20 kere meme estetiği yapsam bana yapmacık derler mi diye sorardı. Bunlar KK’nın kangren konuları. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Merhabalar.Daha önce çok konu açtım işle ilgili bugün de açıkçası arkadaşima ve sizden de fikir almak istedim.
Şartları iyi görüşme esnasında sizi olumlu buldum dedi eski sekreter işi öğretir mı dedim işten çıkarttım dedi bir sene oldu yılışık bir tipti dedi neyi kast etti anlamadım.
İş tanımı telefonlar kargo takipi uçak bileti rezervasyonu gelen kişilerin karşılanmasi ailemin işleri dedi örnek olaraktan çocuğumun okul taksitleri falan dedi .
Şartlar cok iyi dediğim gibi ama eski elemanın arkasından böyle söylemek onu da geçtim daha önce hep sekreterlik yaptım şimdi asistanlikta nasıl olur ortam olarak nasıl bir yer eşinin çocuklarının olur olmaz her işini bana mı yaptırırlar.O maaşı da kolay kolay kimse kimseye vermez başlangıçta acaba iş yükü çok mu ağır diye düşündüm.
Hay agziniza saglik meslektasim. Ben de az once ogrendim, sekreter tlf faks vs ugrasirmis, asistan ozel isleriyle de ilgilenirmis cocugun okul taksiti, evlilik yildonumunde cocek gonderme vs vs gibi.sekreterlikle asistanlığın ne farkı var? ben avukatım hukuk bürolarında sekreterler bunların hepsini, hatta çooook daha fazlasını (notere, postaneye gitmek gibi) yapar üstüne bi de çay kahve getirir aşağı yukarı bu paraya.
Bir tane daha vardı herkesin kocasına asıldığını düşünen bir arkadaş sahi ona noldu acaba.Yine haykirdimbir de seks hayati bir turlu duzene girmeyen uyenin konulari. Her gun kocasinin ya da kendisinin yeni bir seyine takilip konu aciyor
Konu sahibi: kabul edin artik bunu. Bu saydiginiz islerin hicbiri atla deve degil
Kocişinin donunda boncuk arayanı nasıl esgeçtiniz yaa.. aşkolsun.Yine haykirdimbir de seks hayati bir turlu duzene girmeyen uyenin konulari. Her gun kocasinin ya da kendisinin yeni bir seyine takilip konu aciyor
Konu sahibi: kabul edin artik bunu. Bu saydiginiz islerin hicbiri atla deve degil
Yemin ediyorum boyle boyle delircezKocişinin donunda boncuk arayanı nasıl esgeçtiniz yaa.. aşkolsun.
Denemeden bılemezsınız.Eskı calısanına da ole demedı çok buyuk ayıpMerhabalar.Daha önce çok konu açtım işle ilgili bugün de açıkçası arkadaşima ve sizden de fikir almak istedim.
Ahahahahahahahahahha margırıt sen muhteşem bir kadınsınHuvese’nin iş bulamaması, Tülin’in dayısının evinden çıkmaması, Ogün’ün çocuklar yüzünden boşanamaması, biri vardı adını unuttum kaynı arabaya haciz getirmişti, biri daha vardı 20 kere meme estetiği yapsam bana yapmacık derler mi diye sorardı. Bunlar KK’nın kangren konuları. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Yeri gelmişken Rainy ve Umutsuzvaka’nın koca bulamamasını da anmadan geçmeyelim.Yine haykirdimbir de seks hayati bir turlu duzene girmeyen uyenin konulari. Her gun kocasinin ya da kendisinin yeni bir seyine takilip konu aciyor