İş teklifi şartlar iyi ama aklıma takılanlar

Bir tane daha vardı herkesin kocasına asıldığını düşünen bir arkadaş sahi ona noldu acaba.

Konuya gelince, önceki konularınızdan ayrı olarak gerçekten gereksiz bilgiler vermiş işveren fakat deneme süresi diye bir şey var her iki taraf için de..Olmadı istifa edersiniz ne gibi bir sorun olabilir ki bu.
Kocasının kirli donlarını kriminal incelemeye alan üye??

Ben olsam sorgulamam banane işimi yapar çıkarım
İşsiz durmaktan iyidir
En azından bir dene
Olmadı ayrılırsın

Ölüyorum şu an:KK70:
Evde bir tutam saç bulmuştu, herkes pencereden uçup gelmiştir deyince öyle olsa sadece saç mı gelir demişti, arada ona gülerim. Kesik bir baş gelse daha rahat edecek sanki:KK70:
Kesik mi baş ahsjjajajaja sesli güldüm :KK70:

Siz isverenden bircok sey bekliyorsunuz peki sizin diger sekreterlerden farkli olarak karsi tarafa saglayacaginiz ozelliginiz nedir?

Bu kadar ince eleyip sık dokuyorsaniz kendinizde farkli buldugunuz bir sey olmali.

Ben ekip lideriyim, 2.ve 3.mulakatlari yapiyorum ekibime biri dahil olacagi zaman. Normalde sormayi tercih ettigim bir soru degil ama sizin gibi gozunun uzerinde kasin var minvali irdeleyen enerji yayanlara mutlaka 'Seni neden secmeliyim? Sence bu ekibe diger adaylardan farkli olarak ne katabilirsin?' diye soruyorum.

Sonucta karsilikli bir alisveris bu degil mi. Siz de demek ki kendinizde bir farklilik goruyorsunuz ki hicbir gittiginiz gorusme icinize sinmiyor. Yoksa ben anlayamiyorum gercekten bir sekreter bu yazdiklarinizi yapmayacaksa ne yapacak?

Benim asistanim da karsilama yapar, randevularimi olusturur, ucak biletlerini kargolari takip eder, hatta uzun toplantilarda kisisel cep telefonumu da ona birakirim acil bir arama olursa gelir beni toplantidan alir falan. Bunlari da yapmayacaksa ne yapacak baska butun gun.

Siz isverenden bircok sey bekliyorsunuz peki sizin diger sekreterlerden farkli olarak karsi tarafa saglayacaginiz ozelliginiz nedir?

Bu kadar ince eleyip sık dokuyorsaniz kendinizde farkli buldugunuz bir sey olmali.

Ben ekip lideriyim, 2.ve 3.mulakatlari yapiyorum ekibime biri dahil olacagi zaman. Normalde sormayi tercih ettigim bir soru degil ama sizin gibi gozunun uzerinde kasin var minvali irdeleyen enerji yayanlara mutlaka 'Seni neden secmeliyim? Sence bu ekibe diger adaylardan farkli olarak ne katabilirsin?' diye soruyorum.

Sonucta karsilikli bir alisveris bu degil mi. Siz de demek ki kendinizde bir farklilik goruyorsunuz ki hicbir gittiginiz gorusme icinize sinmiyor. Yoksa ben anlayamiyorum gercekten bir sekreter bu yazdiklarinizi yapmayacaksa ne yapacak?

Benim asistanim da karsilama yapar, randevularimi olusturur, ucak biletlerini kargolari takip eder, hatta uzun toplantilarda kisisel cep telefonumu da ona birakirim acil bir arama olursa gelir beni toplantidan alir falan. Bunlari da yapmayacaksa ne yapacak baska butun gun.
Hiçbir şey...

D damdan aynen endişe ya da panik bir de bir sene ara verdiğim için uçak bileti için bile eski patronumun bileti üç kere değiştirdiğini bu saatte o günde oraya sadece şu saatte uçuş var diyince iyice bak nasıl yok demesi sanki havalimanında uçuş firmasında tanıdığım var varsa var yoksa yok ben ne yapabilirim bu durumda eski çalıştığım yerde gümrük müşavirinin elektrik süpürgesi bozulunca onun tamiri için en uygun teklifi veren servisi aradığımı bilirim yani bazen afedersin en akla gelmez şeyleri yaptırınca ses de çıkaramıyorsun yapıyorsun sonra bir bakıyorsun nerdeyse seni herşeyi yaptırıyor.
İnsanın yaşadıkları şeyler iyi ya da kötü bir şekilde etkiliyor insanı.Hatırlatmalar uçak bileti sorun yok yaparım daha önce de yaptım tek handikap acaba iş tanımındaki gibi mi çıkacak bugünkü üslupu da böyle olunca kim olursa olsun ufak bir soru işareti olur.

Ama is hayatı böyledirki. ozellikle alt ust iliskilerinde. Bu soylediklerinizin hepsi mesai saati icinde olmuyor mu? Bana hic biri at ile deve gelmedi.

Bakin ben devlet memuruyum ögretmenim. Gorunurde kolay gorunuyor ama bizden pandemi doneminde müdür bey tum velilerimizi tek tek telefonla arayip nerede oturduklarini evde kac kisi calistigini kac cocuklari oldugunu evin kira olup olmadığını ögrenmemizi istedi ve tüm ögretmenler olarak yaptik yeri geldi veli den azar isittik yeri geldi turkce bilmeyen multeci velimize dert anlatmaya calistik. ozel telefonlarimiz tüm ögrencilerimizin eline gecti. ogrenci tuttu gece 12 de yarin odev var miydi diye mesaj attı.

Eee ne yapalim yani bizim gorev tanimizda da veliye ozel numaramamizi vermek yok ama mudur bey yapacaksiniz dedi pandemide ogrencilerle iletisim kurmanin baska yolu yok dedi yaptik.

Ben su an dogum iznindeyim. dun aksam bilmedigim bir numaradan mesaj geldi "Hocam hayirli olsun bebeginiz olmus" selam yok sabah uok kim oldugunu yazmamis ögrencilerimden bir tanesidir kesin.

Mesela pandemiden once mudurumuz okula yeni geldi ve bir tanişma yemegi organize etti kurdugu cumle şu "arkadaslar ben kurum kulturune birlik beraberlige cok onem veririm. organize ettigim yemekte 1 kisiyi eksik görmek istemiyorum. Bu beni cok uzer ve kurum ortamini gerer. Eminim ki sizlerde gergin ortamda calismak istemezsiniz" o aksam her ogretmen yemege katıldı gelmek istemeyen bile mecbur hissetti katıldı. kimse ya hu bizim gorev tanimimizda aksam yemeklerine katılmak yok demedi.

Su forumda calisan bir cok bayan var. Özel sektör olsun devlet olsun eminimki cocu yeri gelmis gorev taniminda olmayan bir seyi muduru istediği icin yapmiştir.

Ben matematik ogretmeniyim mudurum bana dediki caliskan ogrencilerimizle derslerden sonra biraz ozel ilgilenin matematik netleri 5 6 net yukselsin. Adam matematik ogretmeni degil zannediyorki biraz ozel ilgilenince hemen netler 5 6 tane yukseliyor o is oyle kolay degil mudur bey demedim tamam elimden geleni yaparim dedim ki yeni sistemde matematikten 5 6 net yukseltmek bir ogrencide biraz ilgilenmeyle olabilecek sey degil ama ilgilenirim dedim.

Size nasil o saatte bilet olmaz diyen mudurunuze "Bir daha bakayim mudur bey" diyeceksiniz yani bunları yapamayacaksaniz calisma hayatı size göre degildir demekki. evde oturunmaniz lazim.

@GeyikliGece evet canım söylenmemeli zaten olmuş bitmiş ne gerek var böyle bir ifadeye arkadan böyle konuşmak hiç hoş değil bir de saçma sapan insanlar gelmiş görüşmeye sanki sosyolog 😂 on dakikada buna nasıl karar verdin kendini üstün gördüğü için kibir de olunca bu tarz üslup normal geliyor onlara .
Olur da pazartesi ararsa kararim şimdilik olumlu olur denemek için işi.
daha pazartesi ararsa diyorsunuz
bence siz arayın ve kapın işi :)
şimdi kolay mı iş bulmak ve şartları mesai çıkışı hiç de zor değil

Bu arada "Sizden onceki calisan laubaliydi" cumlesi size göz daği vermek icin kurulmuş olabilir.

Ne guzel iste "laubaliliği sevmeyen patron" diye dusunurdum ben. is hayatinda profesyonellik laubaliliği kaldirmaz zaten bu sizin icin iyi bir sey bence

aslında biraz daha basit yerlerde çalışmış izlenimi yaratıyor bana huvese

yani bir yerde çalışıyordum

patronun hem yönetici asistanı hem sekreter vardı, işte huvese o sekreterden olmak istiyor

patron ile muhatap olmadan, genel işleyişin içindeki sekreterden

örneğin bizim sekreterimiz bankoda oturur, telefonları açar ve bizlere bağlardı

patronu arayanı da onun asistanına aktarırdı

biz sekretere sistemden yazar, X kişiyi bağla derdik, onları bağlardı

akşam bir iki çıkarsa kargo yapar, posta gelirse alırdı

faks gelirse ilgili kişiye götürür, istenirse faks çekerdi

ama asla fotokopi çekmezdi, kimin işi varsa herkes fotokopisini kendisi çekerdi

ha bu arda çaycı da ayrı idi ikram vs çaycıdaydı zaten

dışarı işleri için de ayrı görevliler vardı, keza banka ve muhasebe işleri de ayrı birimdeydi

işte huvese bu sekreterden olmak istiyor :)))

aslında biraz daha basit yerlerde çalışmış izlenimi yaratıyor bana huvese

yani bir yerde çalışıyordum

patronun hem yönetici asistanı hem sekreter vardı, işte huvese o sekreterden olmak istiyor

patron ile muhatap olmadan, genel işleyişin içindeki sekreterden

örneğin bizim sekreterimiz bankoda oturur, telefonları açar ve bizlere bağlardı

patronu arayanı da onun asistanına aktarırdı

biz sekretere sistemden yazar, X kişiyi bağla derdik, onları bağlardı

akşam bir iki çıkarsa kargo yapar, posta gelirse alırdı

faks gelirse ilgili kişiye götürür, istenirse faks çekerdi

ama asla fotokopi çekmezdi, kimin işi varsa herkes fotokopisini kendisi çekerdi

ha bu arda çaycı da ayrı idi ikram vs çaycıdaydı zaten

dışarı işleri için de ayrı görevliler vardı, keza banka ve muhasebe işleri de ayrı birimdeydi

işte huvese bu sekreterden olmak istiyor :)))
Bu sekreter değil de santral memuru gibi bir şey olmuyor mu?

X