iş tecrubesi olan?

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Bugün iş görüşmesine gittim mavi jeans e ve olumlu gecti diye düşünüyorum.Daha önce Mavi de yada magazacılık işi yapmış olan varmı? Çok yorulurmuyum zorlanırmıyım.İlk defa çalışıcam sayılır ve açıkçası cok hantal ve üşengeç bir insanım ama çalışmam şart.

Deneyip görüceksin artık. Buradan birisi çok yorucu dese iş başı yapmayacak mısın hiç?

tüm i,şyerlerin yorulursun
çok emek az para
beklenitlerini yüksek tutma derim
ama böyle marka yerlerde yorulsan da diğer yerlere göre haklarını daha çok korurlar, izin günler kötü olur

ay ben 2 ay çalışmıştım korkutmak gibi olmasın ama prim usulü çalışıyorlar kotayı doldurman gerek ve yarış oluyor personeller arasında. müşterinin üzerine atlayıp almayacaksa bile ikna etmen bekleniyor vs vs. müdüre göre değişir tabi ben çalışalı baya oldu öğrenciyken bi denemiştim

Şubeye gore degisir cok uğranan bi avmdeysen yorucu olabilir ama cadde ustundeyse magaza yorucu olmaz. Ama diger mağazalara nazaran mavi daha sakin oluyor gozledigim kadariyla lcw satis elemanlari hayattan bezmisken mavi onun yarisi kadar dolu oluyor

Cok girişken olmadıgım için müşteri nasıl kovalıcam bilmiyorum Peki çıkma sebebiniz neydi ve dayanılmıcak gibi yorucu mu?

Küçük bir şehirde cadde de 3 katlı.Buradaki tek mavi mağazası.Ama lcw gibi kalabalk olucağını sanmıyorum bende hiç öyle kalabalığa denk gelmedim

Cok girişken olmadıgım için müşteri nasıl kovalıcam bilmiyorum Peki çıkma sebebiniz neydi ve dayanılmıcak gibi yorucu mu?
yani bedenen olmasa bile ruhen yoruyorlar. reyon düzeltmek ordaki bütün ürünlerin kodlarını bilmen gerek ve bunu hemen yapmanı istiyolar. ve yükselme gibi bi durum çok zor söz konusu oluyor. maaşı diğer mağazalara göre biraz daha iyi tek iyi yönü bu diyebilirim. çok uzun süreli çalışmak için girmemiştim zaten ben 2 ay yetmişti

Mavi şubeleri prim usulü çalışıyor herhalde.
Ne zaman gitsem benimle kimse ilgilenmiyor, ta ki elimde ürünle kasaya yönelene kadar. Hemen biri elimdekileri kapıyor, çorap, don ister misiniz diye soruyor, işlemimi yapmaya başlıyorlar falan. Bir gün bozucam valla "kimse benimle ilgilenmedi, kendim aldım kardeşim" diye ama du bakalım :)

Onun dışında mavi mağazaları genelde sakin olur, çalışanlarını hep güzel kızlar ya da yakışıklı erkeklerden seçiyorlar, tavırları, konuşmaları cool çalışanları var. Buradan seninde eli yüzü düzgün, prezentabl bir kişilik olduğunu çıkardım :)

Mesela koton-lcw- de facto genelde pazar yeri gibi olurken mavi hep nizam intizam. Çok yorulmazsın herhalde.

Haha ben ilgilenirim sizinle bana gelin o zaman :) mavi çok alışveriş yaptığım biyer değil o yüzden tam bilemiyorum ama çalışanlar tarzdı evet.Teşekkürler modayla biraz ilgiliyim doğru belki o yüzden bir artı sağlarım :)

Maaşı asgeriden çok az fazla dedi görüştüğüm kişi.Umarım alışırım çok teşekkürler cevap için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…