- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 33
2 hafta oluyor yeni bir işe başlayalı diğer konularımdan bilen bilir belki. Her neyse 2 haftam işkence gibi geçti orda. Sabahın 5 buçuğunda kalkılmasından bir başlıyor gerginliğim ordaki dışlanmam ile gün boyu devam ediyor. Bana bir türlü alışamadılar ben de onlara.. Bise yapacakları zaman beni yalnız bırakıyorlar ben de öyle çok fazla yapışmayı seven bi tip olmadigim için görmemezlikten gelmeye çalışıyordum ama o yalnızlık ve dışlanma hissi ister istemez canımı sıkıyor işi bile öğrenmeme engel oluyordu. Evvelsi gün dışlayan kızlardan biri beni yanındakilerin yanında beni azarlamaya kalktı saçma konulardan üstümde hiç bir yetkisi olmadığı halde. Ve ben o sırada sınır krizi geçirmemek için zor tuttum kendimi. Tabi ne kadar tutsam da biriktirdiklerimden dolayı fena bi patlama yaşadım azarlama olayından yarim saat sonra ve kızla saniyenin ortasında baya kavga ettik. Sonuç olarak bugün de ise gitmedim ve hiç gidesim o ortama bo daha giresim yok yüzlerini dahi görmek istemiyorum. Onlar yüzünden 1 haftadır geceleri kalp çarpıntısı terlemelerle uyanıyorum kısa sürede dengemi şaşırttılar. Sorun şu ki babam da problemli bir insan ve işten çıkmak istediğimi söylediğimde ne kadar durumu izah etsem de sinirlencek laf söylücek. Genelde haklı bile olsam hep ben de arar sucu çünkü ve ağıza alınmıcak şeyler söyler. Hiç arkamda duran bir baba değildir. Benden tek beklentisi para kazanmam ve bi an önce evlenmem. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum o iş yerine bir daha gitmek dahi istemiyorum ama bi yandan babamdan korkuyorum laf yapıcak diye. Annem bile sabah laf söyledi başkaları için isini yakıyorsun diye ama bu öyle bir durum değil psikolojim bozuldu resmen. Ama beni anlamıyorlar. Napmaliyim nolur bana bi akıl verin çünkü benimki durdu. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Aklımdan kötü şeyler geçiyor canıma kıymayı düşündüğüm anlar bile oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Uzun yazdım ne kadar kısaltmaya çalışsam da kusura bakmayın lütfen okuyanlara da çok teşekkür ederim.