Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kk'nın güzel hatunları burda çok güzel bi dayanışma var bende sizden yardım istiyorum elbetteki vardır aranızda bilen birileri ben hindi çiftliği kurmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor bi fikri olan varmı nereye başımı vursam ki
Merhaba kk'nın güzel hatunları burda çok güzel bi dayanışma var bende sizden yardım istiyorum elbetteki vardır aranızda bilen birileri ben hindi çiftliği kurmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor bi fikri olan varmı nereye başımı vursam ki
Ciftligi nerede ve ne amacla kuracaksiniz?
Canli hayvan mi satacaksaniz kesim yapip et mi satacaksiniz?
Hobi amacli mi olacak? Ne buyuklukte olacak?
Ortalama kac kanatliniz olacak? Bunlara gore izinler sartlar degiskenlik gosterir.
Şuan iş kurmak için doğru zaman değil..piyasalarda sadece çek dönüyor nakit para yok..zararda edebilirsiniz tüm birikiminizi yatırmayın..ticaret hayal kurarken ki kadar tozpembe değil..
Sorunuzun yanıtını kk'de aramanız garip malum buranın tek derdi elti,kv :) googledan yetiştiricilik hakkında daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz..iş kurmada bol şans
İskurda sizden sorumlu birisi vardır. Sitesinden üyelik açınca hemen otomatik atanıyor o kişi. Ondan randevu alın, bir görüşün derim.
Çünkü bir sürü hibe var, özellikle kadın istihdamına yönelik. O sizi yönlendirir. Sonuçta işi bu