• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş hayatında tecrübeli olanlar yardım lütfen...

cimcime eses

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
12.769
121
413
İstanbul
Arkadaşlar ben 2 yıllık yüksekokul bitirdim. Türbanlı olmam ve genelde mesleğimi yapabileceğim yerlerin evime ters olmasından dolayı bir çok ii işi kaybettim. Şuan evime çok yakın olan bir tekstil firmasından iş teklifi geldi, ancak maaşı çok az. 700YTL+mesai+ssk+yemek+servis (gerçi evime çok yakın ama) var. İş saatleri sabah 8:30 akşam 18:30 cumartesi mesaiye giriyor. Sizce kabul etmelimiyim çok düşünüyorum, maaşı gerçekten azmı? Yoksa şu krizde kabul etmelimiyim ne yapacağımı şaşırdım lütfen düşüncelerinizi yazın ona göre hareket edicem.

Karşına çıkan fırsatları değerlendiremezsen , bir yerden başlayamazsın canım..
Tabiki ince eleyip sık dokumak iyidir;ama az dediğin maaşla koca bi aile 1 ay geçiniyor..Hele ki şöyle bir dönemde ayağana fırsat gelmiş denemekten zarar gelmez..
Yükselmek senin kendini yetiştirmenle alakalı..Bol şans diliyorum a.s.

bencede kabul et 700+ssk+yemek+ servis böle bi iş olcak hemde evime yakın ben kabul ederdim tabi sana kalmış bişey işin yogunluğu ne bilmiyorum ayrıca bu kriz döneminde insanlar işten çıkartılırken senin böle bi iş teklifi alman bence çok güzel ve katılıyorum 700 ytl ile bir aile bir ay geçiniyo

Bence süper fırsat!!!!!!!!!!

Hem türbanlı olduğum için fazla alternatifim yok diyorsun hemde yol mesafesi uzak diyorsun? Evine yakın olması çok iyi.aldığın para yol masrafına gitmeyecek.saatleride çok uygun..neden olmasın????? zaten zamanla maaşınada zam gelir.Şu krizde çok iyi..birde ssk yapıcaklarmış..asgari geçim indiriminde olacak her ay ödenmesi gereken..bekarsan yada evli ve çoçuksuzsan 45 ytl asgari geçim indirimin olacak... maaşın olacak 745tl..bence güzel..

Arkadaşlar ben 2 yıllık yüksekokul bitirdim. Türbanlı olmam ve genelde mesleğimi yapabileceğim yerlerin evime ters olmasından dolayı bir çok ii işi kaybettim. Şuan evime çok yakın olan bir tekstil firmasından iş teklifi geldi, ancak maaşı çok az. 700YTL+mesai+ssk+yemek+servis (gerçi evime çok yakın ama) var. İş saatleri sabah 8:30 akşam 18:30 cumartesi mesaiye giriyor. Sizce kabul etmelimiyim çok düşünüyorum, maaşı gerçekten azmı? Yoksa şu krizde kabul etmelimiyim ne yapacağımı şaşırdım lütfen düşüncelerinizi yazın ona göre hareket edicem.

merhaba canım.iş konusunda sana yardımcı olabilirim canım...özel msj bölümün kapalı canım bu arada .görüşmek üzere.hoşcakal...kaydirigubbakcemile5

dedikleri imkanları sağlayacaklarsa iyi bir işgibi görünüyor, ayrıca önüne yeni fırsatlarda çıkabilir. kendi paranı harcamak ve yatırımını yapmak çok güzel, denemekte yarar var diye düşünüyorum.

şu kriz döneminde işyerleri halihazırdaki çalışanlarını çıkarırken, böyle bir fırsatı kaçırma derim. daha iyi bir fırsat çıkarsa karşına bırakırsın

kesinlikle kabul edin derism bende..700 ytl az değil ki yeni başlayanlara şu ortamda pekte değişik ücretler vermiyorlar ...Allah herkse hayırlı işler nasip etsin inşallahh..

arkadaşım bencede iyi bi fırsat bence kaçırma.... 700 ytl az değil ki yol yemek sorunun yok buda demek oluyoki sana tertemiz 700 kalacak başka masrafın olmıcak bence iyi bi para hele bu devirde bu krizde

Back