Paspallık ne alaka? Orası moda merkezi mi?Patronum hiç bir şey demiyor ben işimi elimden geldiğince iyi yapıyorum bu önemli bir profesyonelde bunlara bakar fakat bu ofistekiler baya kendini bilmezler.
Valla dış görünüşümde o paspallara göre çok daha iyide neyse tabi sizin görüşünüz saygı duyuyorum fakat katılmıyorum.
1.66 boy 90 kiloda biri icin mini etek ve acik bluz fazla dikkat cekici bir giyim olurdu bence .
Sizi severim genelde yorumlarınıza da katılırım ama buna katılmıyorum :) İş yerlerinin kendine göre bir ağırlığı olmalı. Herkes istediğini giysin denilse bu işin önü alınmaz. Kimi sizin arkadaşınız gibi tuvaletle gelir kimi pijama giyer gelir kimi şalvar giyer vs.Benim is arkadasim tuvalet giyiyor da geliyor.
Vallahi yalanım yok. Disko topu gibi parlak elbiseler, stiletto topuklar, arkadasinin nisanina-istemesine nasil gidiyorsa ise de oyle geliyor. Laf edene de agzinin payini veriyor "ozeniyorum isime sen kendi haline bak" diye.
O oyle mutlu ama ben alisana kadar her gun ayri şaşırmıştim.
Is yerinin kiyafet konusunsa sıkı bir politikasi yoksa isteyen istedigini giyer.
Ben mesela her gun kot-tsort gidiyorum.
Bazen sabah dus aldıysam evden sapkayla cikip saçımı bile is yerinin tuvaletinde tariyorum . Umrumda da değil. Oyle şik olmamı gerektirecek-birilerinin gelip gittigi vit yerde degil ofiste calisiyorum cunku (ve evet. Tuvalet giyen kizla oda arkadasiyiz)
Unlu dusurun dedigi gibi : ben su sekil giyinirim , şu bayan bu sekil giyinir. Sekil giyilir
Patronum hiç bir şey demiyor ben işimi elimden geldiğince iyi yapıyorum bu önemli bir profesyonelde bunlara bakar fakat bu ofistekiler baya kendini bilmezler.
Valla dış görünüşümde o paspallara göre çok daha iyide neyse tabi sizin görüşünüz saygı duyuyorum fakat katılmıyorum.
Belki bildiği için uyarmak isteyebilir iyi niyetli olabilir. Ya da patronu onun söylemesini istemiş olabilir. Neyse.. umarım işini kaybetmeZ.Calısanın giyim seklini ve kıyafetini yonetici yada isveren belirler ofisteki herhangi bir calısanı alakadar etmiyor. Isvereniniz sizi konuyla alakalı uyarmadiysa diger calısanlarin fikirleri onemli degil. Birde daha cok gencsin heves ediyorsun giyinmeye suslenmeye bunda ne varki
tabi bunlarda olabilirBelki bildiği için uyarmak isteyebilir iyi niyetli olabilir. Ya da patronu onun söylemesini istemiş olabilir. Neyse.. umarım işini kaybetmeZ.
Calistigim firmanin kurumsalligin K'si ile ilgisi yok. Patronun sirketin basarisi icin zorla dua okumani istedigi,sonra "ben hissetmedim icinizde okumayanlar var" diye trip attigi bir yerSizi severim genelde yorumlarınıza da katılırım ama buna katılmıyorum :) İş yerlerinin kendine göre bir ağırlığı olmalı. Herkes istediğini giysin denilse bu işin önü alınmaz. Kimi sizin arkadaşınız gibi tuvaletle gelir kimi pijama giyer gelir kimi şalvar giyer vs.
+19 yıldır bankacıyım henuz 31 yasindayim ama yillardir iste klasik giyiniyorum belli renk ve tarzlari kullaniyorum çünkü kurumsal giyim kültürümüz var ve gelen müşterilerin de tavri ona gore oluyor bir parca.
bir gun buyuk bir hastaneye gittik ilk anlasma icin 1500 kişiyle görüşeceğiz ayni yasta oldugumuz bir arkadaş kırmızı elbise masali sac ve ağır bir makyajla gelmiş bense siyah ceket pantolon giymistim ve yanyana çalışıyoruz insanlarin tavri bana karsi saygılı iken tüm gün kiza o kadar saygısız davrandilar ki müdahale etmek durumunda kaldım
normal hayatimda yirtik kot cicekli elbise cart renkler ama iste asla
bence uyari aldıysanız dikkat edin ayrıca belki patron direkt soylemedi is arkadaşınızla soyletti bazen bu durum da olabiliyor
Önemli olan yaptığım iş ne giydiğim kimseyi ilgilendirmez diyorsunuz ama iş arkadaşlarınıza paspal lafını yapıştırıyorsunuz. Bir de daha çok gençsiniz iş hayatında tek önemli insanın patron olmadığını iş arkadaşlarınızla asgari seviyede iyi geçinmenin de hayati olduğunu ileride anlarsınızPatronum hiç bir şey demiyor ben işimi elimden geldiğince iyi yapıyorum bu önemli bir profesyonelde bunlara bakar fakat bu ofistekiler baya kendini bilmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?