Kurumsallıkla ne alakası var patron hiç bir şey demiyor ben işime vaktinde gidiyorum görevimi elimden geldiğince iyi yapıyorum dedikodu yapmıyorum ofisten kimseyle çok yakın değilim asıl önemli olan bunlar bir profesyonel bunlara bakar. Eteklerim elbiselerim genelde mini fakat çok spor veya kot tarzı değil daha düz modeller.Anlattiginiz sekilde giyinmeniz kurumsalliga yakismiyor. Mini etek giyilmez demek degil bu. Mini etegi nasil kombinlediginiz boyu vs. Ayrica sizde nasil durdugu da onemli.
Bir karış etek ,abartılı bir saç ve makyaj tabiki olmaz .Diğer saydıklarınız da zaten olmaması gereken şeyler .Kurumsallıkla ne alakası var patron hiç bir şey demiyor ben işime vaktinde gidiyorum görevimi elimden geldiğince iyi yapıyorum dedikodu yapmıyorum ofisten kimseyle çok yakın değilim asıl önemli olan bunlar bir profesyonel bunlara bakar. Eteklerim elbiselerim genelde mini fakat çok spor veya kot tarzı değil daha düz modeller.
Patronum hiç bir şey demiyor ben işimi elimden geldiğince iyi yapıyorum bu önemli bir profesyonelde bunlara bakar fakat bu ofistekiler baya kendini bilmezler.Kamu spotu gibi bi soru olmus. Her ofis, mini etegi dekolteyi aşırı makyaji kaldirmaz.
Valla dış görünüşümde o paspallara göre çok daha iyide neyse tabi sizin görüşünüz saygı duyuyorum fakat katılmıyorum.Bir ofis odasında bilgisayar başında iseniz belki önemli olmaz ama sosyal olarak halka hitap eden bir kurumda biraz daha derli toplu giyinmekte fayda var. İstediğiniz kadar işinizi düzgün yapın, dış görünüşün bıraktığı etki daha büyük bence
Hayır. Bir Profesyonel bunlara bak.ar İş hayatında önemli olan Prezantabl ve ciddi görünmektir. Ve gereğinden kısa bir mini etekle, aşırı dekolteyle ciddi görünmez ancak vitrin mankeni olursunuz.Kurumsallıkla ne alakası var patron hiç bir şey demiyor ben işime vaktinde gidiyorum görevimi elimden geldiğince iyi yapıyorum dedikodu yapmıyorum ofisten kimseyle çok yakın değilim asıl önemli olan bunlar bir profesyonel bunlara bakar. Eteklerim elbiselerim genelde mini fakat çok spor veya kot tarzı değil daha düz modeller.
Yorumları önemsemeyeceksiniZ madem kendinizi haklı görüyorsunuz ,neden konu açtınız yani giyin istediğiniziPatronum hiç bir şey demiyor ben işimi elimden geldiğince iyi yapıyorum bu önemli bir profesyonelde bunlara bakar fakat bu ofistekiler baya kendini bilmezler.
Valla dış görünüşümde o paspallara göre çok daha iyide neyse tabi sizin görüşünüz saygı duyuyorum fakat katılmıyorum.
En iyisi uzatmayalım. Görüşünüze saygı duyuyorum fakat kesinlikle katılmıyorum iyi akşamlar dilerim.Hayır. Bir Profesyonel bunlara bak.ar İş hayatında önemli olan Prezantabl ve ciddi görünmektir. Ve gereğinden kısa bir mini etekle, aşırı dekolteyle ciddi görünmez ancak vitrin mankeni olursunuz.
Eğer modellik vs gibi bir iş yapmıyorsanız insanların dikkatini çekmesi gereken unsur zekanız, karar alma yetiniz, süreç yönetiminizdir.
Ve dekolte, mini, aşırı makyaj bunu perdeler. Size kimse kalın çerçeveli gözlüklerin altına 90ların gri bilek üstü tayyörlerine girin demiyor.
Ben de yeri geldiğinde mini etek giyiyorum ama o etek asla arkadaşlarımla çıkarken tercih ettiğim kadar kısa olmuyor. Üzerindeki bluz ona göre oluyor. vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?