- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
Yav arkadaşım can sıkıntısından mı konu açıyorsun? Konu açarken ki amacın neydi? Herkes seni onaylasın, muhteşem desin mi?En iyisi uzatmayalım. Görüşünüze saygı duyuyorum fakat kesinlikle katılmıyorum iyi akşamlar dilerim.
Kesinlikle öyle ki patronumla gayet iyi aram aklı başında mantıklı biride zaten çalışanının görünüşünden kıyafetinden ziyade performansına çalışkanlığına ve çabasına bakar. Sonunda mantıklı yorum yapan biri oldu teşekkür ederim.Dıyelım ki, ısyerıne uygun giyinmiyor ve abartı makyaj yapıyorsunuz. Bu orda calisan, sizden buyuk kadını degşl müdürü veya patronu ilgilendirir.
Gerektiğinde onlar uyarır sızı, baskalarına kalmadı uyarı yapmak.
Keske herkes yerini ve haddını bilse.
Sana göre öyle olsun. By.Ayrıca gerçekten kendinizi o kadar haklı görüyorsanız niye konu açma gereği duydunuz. Sizi haksız bulan herkese
"Ben öyle düşünmüyorum"
"Ama patronum bişey demiyor"
Gibi gibi bahanelerle kendini haklı çıkarma peşindesin.
Vücut kıvrımların yerine zeka kıvılcımların ile kendini fark ettir, yaşın ilerledikçe sarkan vücudun değil her zaman ahlakın çalışkanlığın zekân seni kurtaracak.
Yaptığın doğru değil NOKTA.
Kesinlikle zaten 30'dan sonra daha klasik giymeye başlarım yani. Teşekkürler.Calısanın giyim seklini ve kıyafetini yonetici yada isveren belirler ofisteki herhangi bir calısanı alakadar etmiyor. Isvereniniz sizi konuyla alakalı uyarmadiysa diger calısanlarin fikirleri onemli degil. Birde daha cok gencsin heves ediyorsun giyinmeye suslenmeye bunda ne varki
Teyzeciğim çok boş konuştuğunuzu farkındasınızdır umarım.18-20 yaş grubu zeka pırıltısı
Sevgili bayanlar boşa cevap vermeyin kendinizi yormayın pohpohlanmaya gelmiş taze çalışan arkadaşımız. Zamanla hayatın gerçekleri ile yüzleştirir törpülerler bi güzel.
Yani evet işyerinde kısa bluz mini etek kolsuz tarzı şeyler gitmez. Daha düz şeyler giymek daha doğru olur.Bugün çalıştığım ofiste bir kadın (benden biraz büyük) bana çok abartılı giyinip saç makyaj yapıyorsun iş hayatı abartı sevmez dedi çok umruma getirmedim çünkü kimsenin kılığı kıyafeti kimseyi ilgilendirmez istersem özensiz gelirim istersemde abartırım. 21 yaşındayım bu arada. Ben çok abartılı oluğumu düşünmüyorum şahsen tam tersi olması gerektiği gibiyim evet makyaj severim mini etekler kısa bluzlar giymeyi seviyorum ve giyerimde fakat bu kimseye yorum yapma hakkı kesinlikle vermez ki patron hiç bir şey demedi gayet iyi aramız ofistekiler sorunlu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda iş hayatında giyim nasıl olmalı herkes mutlu olduğu şekilde mi gitmeli yoksa şöyle giyincen gibi saçma sapan kurallar mı olmalı ve iş yerinizdeki iş arkadaşların görüşleri önemli mi?
Cok alakali. Profesyonellik bu soylediklerinin yaninda kiyafet ve tavri da kapsar. Buyuk sirketlerde kiyafet yonetmeligi bu sebeple vardir. Bir de her kiyafet herkeste ayni durmaz.Kurumsallıkla ne alakası var patron hiç bir şey demiyor ben işime vaktinde gidiyorum görevimi elimden geldiğince iyi yapıyorum dedikodu yapmıyorum ofisten kimseyle çok yakın değilim asıl önemli olan bunlar bir profesyonel bunlara bakar. Eteklerim elbiselerim genelde mini fakat çok spor veya kot tarzı değil daha düz modeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?