- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa birkaç yorumunuzu gördüm. Ben de yazılım işinde olacağım inşallah son sınıfım. Hayranınızım hanımefendi))Tam ne giyersen giy kime ne yazacaktım ki şu son cümlenle maalesef cücükbeyinli olduğunu açık etmişsin konu sahibesi
Ben yazılım işindeyim gayet akıl küpü kadınlar/adamlar işe tişört+kotla rahatç giyinip geliyor, kimse de yaptıkları işin kalitesini tişörtle kotla yargılamıyor
Senin mini etek giymeye hakkın varsa berikinin de rahat giyinmeye hakkı var. Böyle şeyler yazarsan konunun istediğini giyme hakkını savunman değil, kıçını başını gösterme hakkını savunman olduğunu herkes anlar. Canım çekmediğimde saçımı tepemden toplar sweatshirt giyer paçoz giderim işe, senin en az 5 katı kadar gelirim var, senin IQn kadar basılmış makalem var. İnsanları saçıyla başıyla eteğiyle ancak boşkafalılar yargılar, kapiş?
Ne giydiğimi konuştular diye zırlanıyorsun sonra buraya başkasının giydiği hakkında atıp tutuyorsun, derli toplu giyin yazanlara da cırlıyorsun ...Allah akıl fikir versin.
18-20 yaş grubu zeka pırıltısı
Sevgili bayanlar boşa cevap vermeyin kendinizi yormayın pohpohlanmaya gelmiş taze çalışan arkadaşımız. Zamanla hayatın gerçekleri ile yüzleştirir törpülerler bi güzel.
E niye konu actin ki o zaman? Dogru oldugunu dusunuyosan aynen devam edersin, milletin fikirleriyle cebelleşmenin ve açıklama yapmanin mantığı nedir?Kurumsallıkla ne alakası var patron hiç bir şey demiyor ben işime vaktinde gidiyorum görevimi elimden geldiğince iyi yapıyorum dedikodu yapmıyorum ofisten kimseyle çok yakın değilim asıl önemli olan bunlar bir profesyonel bunlara bakar. Eteklerim elbiselerim genelde mini fakat çok spor veya kot tarzı değil daha düz modeller.