- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 31
Patronunuz muhtemelen erkek. Erkekler genelde bu tarz bir yorum yapmaz kadınların kıyafetleriyle ilgili. Rahatsız olsalar da bunu diğer kadın çalışanlardan talep ederler. Böyle bir uyarı aldıysanız çok büyük ihtimal bu konu hakkında arkanızdan konuşuluyordur. Size söyleyen kişi iyilik yapmış bana göre. Sizin yerinizde olsam dikkat ederdim.Kurumsallıkla ne alakası var patron hiç bir şey demiyor ben işime vaktinde gidiyorum görevimi elimden geldiğince iyi yapıyorum dedikodu yapmıyorum ofisten kimseyle çok yakın değilim asıl önemli olan bunlar bir profesyonel bunlara bakar. Eteklerim elbiselerim genelde mini fakat çok spor veya kot tarzı değil daha düz modeller.
Kıskandığı için söylemiş olmasın ?
Benim saçlarım çok acik sari gri tarzında dikkat çeken bir sac ve çok dikkat ederim bakımına şekline.
Eski işyerimde bir kız vardı esmer benden büyük ve tavırları erkek gibi konuşması giyinmesi v.s. Erkekler naber amca oğlu tarzında takılırdı o derece erkek gibi kadın.
Bana hep ay saçların çok acik renk değil mi her gün sabah erken kalkıp saçınla mi uğraşıyorsun, sektör de etek giyenlere kötü gözle bakarlar sen çok iyi olsan bile v.s derdi ve tarzım bu deyip geciştirirdim.
Bir gün işe geldim ne göreyim ?? Simsiyah Saçlarını benimkinin neredeyse aynisi boyatmis ve mini deri bir etek giymişbende dahil herkes şok olmuştu erkekler şakayla karışık seni çok kıskanan birileri var falan demislerdi. Sonra o saca bakamadı tabi geri siyaha boyattı
Giyimin de profesyonellikte cok onemli yeri var. Tam tersi kurumsal firmalarda giyim kurallari vardir. Smart, smart casual vs gibi. Madem boyle bir uyari aldiniz dinleyin bence. Patron yuz goz olmamak icin size soylemeyip bayan bir calisandan rica etmis olabilir. Bizde de genel mudur asla kendisi uyarmaz ama IK ya surekli giyime dikkat edilmesi icin yonlendirme yapiyormus.Kurumsallıkla ne alakası var patron hiç bir şey demiyor ben işime vaktinde gidiyorum görevimi elimden geldiğince iyi yapıyorum dedikodu yapmıyorum ofisten kimseyle çok yakın değilim asıl önemli olan bunlar bir profesyonel bunlara bakar. Eteklerim elbiselerim genelde mini fakat çok spor veya kot tarzı değil daha düz modeller.
Ah annem ah, o kadar toy ve o kadar yenisin ki iş hayatında :) bence ben istediğimi yaparım tarzı bilinçsiz dikbaşlılığı bırakıp seni uyarma zahmetinde bulunan ablayı dinle. Ayrıca "umruma getirmedim" nasıl bir Türkçedir ben anlamadım. Bu arada patronlara da pek güvenme, kısa eteğine laf etmiyor olabilir. Gençsin, o söylerse kırılırsın diye bayanlardan birine söyletiyor olabilir veya direk kıçına bakıyordur :)
kesınlıkle katılıyorum
vebu forumda ben tuvaletı surtmek gıbı bırsey bıle okudum hatta okudum ve bu ne bıcım bır soz dedım dıye lınc yedım aman dıkkat , dogruyu soyleyen dokuz koyden kovuluyor cunku belkı umruna cay getırmemıstır umruna et kofte getırmemıstır nasıl anlamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?