Paspallık ne alaka? Orası moda merkezi mi?Patronum hiç bir şey demiyor ben işimi elimden geldiğince iyi yapıyorum bu önemli bir profesyonelde bunlara bakar fakat bu ofistekiler baya kendini bilmezler.
Valla dış görünüşümde o paspallara göre çok daha iyide neyse tabi sizin görüşünüz saygı duyuyorum fakat katılmıyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İş hayatında giyim iş hayatı abartı sevmez dedi ?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.719
- 798
Benim is arkadasim tuvalet giyiyor da geliyor.
Vallahi yalanım yok. Disko topu gibi parlak elbiseler, stiletto topuklar, arkadasinin nisanina-istemesine nasil gidiyorsa ise de oyle geliyor. Laf edene de agzinin payini veriyor "ozeniyorum isime sen kendi haline bak" diye.
O oyle mutlu ama ben alisana kadar her gun ayri şaşırmıştim.
Is yerinin kiyafet konusunsa sıkı bir politikasi yoksa isteyen istedigini giyer.
Ben mesela her gun kot-tsort gidiyorum.
Bazen sabah dus aldıysam evden sapkayla cikip saçımı bile is yerinin tuvaletinde tariyorum . Umrumda da değil. Oyle şik olmamı gerektirecek-birilerinin gelip gittigi vit yerde degil ofiste calisiyorum cunku (ve evet. Tuvalet giyen kizla oda arkadasiyiz)
Unlu dusurun dedigi gibi : ben su sekil giyinirim , şu bayan bu sekil giyinir. Sekil giyilir
Vallahi yalanım yok. Disko topu gibi parlak elbiseler, stiletto topuklar, arkadasinin nisanina-istemesine nasil gidiyorsa ise de oyle geliyor. Laf edene de agzinin payini veriyor "ozeniyorum isime sen kendi haline bak" diye.
Is yerinin kiyafet konusunsa sıkı bir politikasi yoksa isteyen istedigini giyer.
Bazen sabah dus aldıysam evden sapkayla cikip saçımı bile is yerinin tuvaletinde tariyorum . Umrumda da değil. Oyle şik olmamı gerektirecek-birilerinin gelip gittigi vit yerde degil ofiste calisiyorum cunku (ve evet. Tuvalet giyen kizla oda arkadasiyiz)
Unlu dusurun dedigi gibi : ben su sekil giyinirim , şu bayan bu sekil giyinir. Sekil giyilir
- 15 Şubat 2018
- 2.628
- 8.754
- 158
1.66 boy 90 kiloda biri icin mini etek ve acik bluz fazla dikkat cekici bir giyim olurdu bence .
Tam 12 den vurdunuz
Benim is arkadasim tuvalet giyiyor da geliyor.
Sizi severim genelde yorumlarınıza da katılırım ama buna katılmıyorum :) İş yerlerinin kendine göre bir ağırlığı olmalı. Herkes istediğini giysin denilse bu işin önü alınmaz. Kimi sizin arkadaşınız gibi tuvaletle gelir kimi pijama giyer gelir kimi şalvar giyer vs.
- 23 Ağustos 2012
- 49.927
- 1
- 231.779
- 798
Patronum hiç bir şey demiyor ben işimi elimden geldiğince iyi yapıyorum bu önemli bir profesyonelde bunlara bakar fakat bu ofistekiler baya kendini bilmezler.
Valla dış görünüşümde o paspallara göre çok daha iyide neyse tabi sizin görüşünüz saygı duyuyorum fakat katılmıyorum.
Tam ne giyersen giy kime ne yazacaktım ki şu son cümlenle maalesef cücükbeyinli olduğunu açık etmişsin konu sahibesi
Ben yazılım işindeyim gayet akıl küpü kadınlar/adamlar işe tişört+kotla rahatç giyinip geliyor, kimse de yaptıkları işin kalitesini tişörtle kotla yargılamıyor
Senin mini etek giymeye hakkın varsa berikinin de rahat giyinmeye hakkı var. Böyle şeyler yazarsan konunun istediğini giyme hakkını savunman değil, kıçını başını gösterme hakkını savunman olduğunu herkes anlar. Canım çekmediğimde saçımı tepemden toplar sweatshirt giyer paçoz giderim işe, senin en az 5 katı kadar gelirim var, senin IQn kadar basılmış makalem var. İnsanları saçıyla başıyla eteğiyle ancak boşkafalılar yargılar, kapiş?
Ne giydiğimi konuştular diye zırlanıyorsun sonra buraya başkasının giydiği hakkında atıp tutuyorsun, derli toplu giyin yazanlara da cırlıyorsun ...Allah akıl fikir versin.
- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
- 173
Belki bildiği için uyarmak isteyebilir iyi niyetli olabilir. Ya da patronu onun söylemesini istemiş olabilir. Neyse.. umarım işini kaybetmeZ.Calısanın giyim seklini ve kıyafetini yonetici yada isveren belirler ofisteki herhangi bir calısanı alakadar etmiyor. Isvereniniz sizi konuyla alakalı uyarmadiysa diger calısanlarin fikirleri onemli degil. Birde daha cok gencsin heves ediyorsun giyinmeye suslenmeye bunda ne varki
- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 31
tabi bunlarda olabilirBelki bildiği için uyarmak isteyebilir iyi niyetli olabilir. Ya da patronu onun söylemesini istemiş olabilir. Neyse.. umarım işini kaybetmeZ.
- 25 Eylül 2018
- 1.038
- 2.974
- 133
Henüz 21 yaşında olduğun için olayın ciddiyetinin farkında değilsin bence. İş yerine göre değişir belki ama ofis ortamına dizi çıkmış eşofmanla gidemeyeceğin gibi aşırı miniler, leoparlar abartılı saçla makyajla da gidemezsin. Bazı durumlarda uygulanması gereken yazılı olmayan kurallar vardır bu da onlardan birisidir.
nerede ne giyineceğini öğrenmen gerek.
nerede ne giyineceğini öğrenmen gerek.
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.719
- 798
Calistigim firmanin kurumsalligin K'si ile ilgisi yok. Patronun sirketin basarisi icin zorla dua okumani istedigi,sonra "ben hissetmedim icinizde okumayanlar var" diye trip attigi bir yerSizi severim genelde yorumlarınıza da katılırım ama buna katılmıyorum :) İş yerlerinin kendine göre bir ağırlığı olmalı. Herkes istediğini giysin denilse bu işin önü alınmaz. Kimi sizin arkadaşınız gibi tuvaletle gelir kimi pijama giyer gelir kimi şalvar giyer vs.
Bu sadece su an aklima gelen birsey. Daha saysam cogu kisi yarin ise mutlu gider "allahim,neler varmis bu dunyada" diye :)))
Eskiden festival organizasyonunda falan çalışırdım. Onda da ofisteyken kot tisort takilirdim ama organizasyon yaklasip birileriyle gorusmeye basladigim zamanlarda makyaj yapar guzel giyinirdim. Her is yerinin bir adabi var yani ama inan bana bazi is yerlerinde adap madap yok:)))
- 23 Mart 2015
- 5.714
- 12.037
- 248
32 yaşına yeni girdim.
Eger 21 yaşıma söyleyeceğim bir şey varsa benden yaşça büyük işinde tecrübeli insanların sözlerine kulak ver demek olurdu.
Olaya kötü niyetli bakmayın belki gerçekten uyarmak istedi iş arkadaşınız sizi.
Elbette uzun etekler tayyörler giymeyin.Ama uyarı aldığınıza göre de bi sıkıntı var demek ki dış görünüşünüzde.
Çok ama çok gençsiniz biraz mantıklı düşünün ve kapalı giyinen herkeste paspal değildir ayrıca.
Eger 21 yaşıma söyleyeceğim bir şey varsa benden yaşça büyük işinde tecrübeli insanların sözlerine kulak ver demek olurdu.
Olaya kötü niyetli bakmayın belki gerçekten uyarmak istedi iş arkadaşınız sizi.
Elbette uzun etekler tayyörler giymeyin.Ama uyarı aldığınıza göre de bi sıkıntı var demek ki dış görünüşünüzde.
Çok ama çok gençsiniz biraz mantıklı düşünün ve kapalı giyinen herkeste paspal değildir ayrıca.
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
İş ortamınıza ve yaptığınız işe bağlı.
Ben genelde pantolon Gömlek giymeyi tercih ederim.
Kısa ve miniye karsı olduğumdan değil iş ortamım kaldırmadığı için giymiyorum.
Bir de ofisteki arkadas sizin giyimimize karışmaktan ziyade size fikir vermiş hemen kötü düşünmeyin elbette ki kimseyi ilgilendirmez de düşüncesini söylemiş niyeti kötü gelmesi bana.
Ben genelde pantolon Gömlek giymeyi tercih ederim.
Kısa ve miniye karsı olduğumdan değil iş ortamım kaldırmadığı için giymiyorum.
Bir de ofisteki arkadas sizin giyimimize karışmaktan ziyade size fikir vermiş hemen kötü düşünmeyin elbette ki kimseyi ilgilendirmez de düşüncesini söylemiş niyeti kötü gelmesi bana.
- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
- 248
- 15 Temmuz 2016
- 8.164
- 13.634
- 248
+19 yıldır bankacıyım henuz 31 yasindayim ama yillardir iste klasik giyiniyorum belli renk ve tarzlari kullaniyorum çünkü kurumsal giyim kültürümüz var ve gelen müşterilerin de tavri ona gore oluyor bir parca.
bir gun buyuk bir hastaneye gittik ilk anlasma icin 1500 kişiyle görüşeceğiz ayni yasta oldugumuz bir arkadaş kırmızı elbise masali sac ve ağır bir makyajla gelmiş bense siyah ceket pantolon giymistim ve yanyana çalışıyoruz insanlarin tavri bana karsi saygılı iken tüm gün kiza o kadar saygısız davrandilar ki müdahale etmek durumunda kaldım
normal hayatimda yirtik kot cicekli elbise cart renkler ama iste asla
bence uyari aldıysanız dikkat edin ayrıca belki patron direkt soylemedi is arkadaşınızla soyletti bazen bu durum da olabiliyor
Önemli olan yaptığım iş ne giydiğim kimseyi ilgilendirmez diyorsunuz ama iş arkadaşlarınıza paspal lafını yapıştırıyorsunuz. Bir de daha çok gençsiniz iş hayatında tek önemli insanın patron olmadığını iş arkadaşlarınızla asgari seviyede iyi geçinmenin de hayati olduğunu ileride anlarsınızPatronum hiç bir şey demiyor ben işimi elimden geldiğince iyi yapıyorum bu önemli bir profesyonelde bunlara bakar fakat bu ofistekiler baya kendini bilmezler.
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
Türkçe grameri kullandığınız gibi kıyafet seçiyorsanız uyarı almanız doğal. Yazım diliniz, iş arkadaşlarınızı itham edecek anlatımlar kullanmanız sizin hakkınızda epeyce işaret veriyor maalesef. Bence uyarıları dikkate alın da daha yolun başında işsiz kalmayın sırf bu nedenle.
- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
- 25 Eylül 2018
- 1.038
- 2.974
- 133
- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63