- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Makyajin azi sacin toplusu o vakit :)
Aynen aynen enseden toplu bir topuz :)Balerin Topuz’u yap benimde saçım aynı senin kadar popomda başım sıkıştıkca balerin yaparım valla
Saçlarının fotosunu atsana
Ya da topuz dediğin halinin
Yani benim aklıma sünnet annesi Topuz'u geliyor o boy saç ile
Sonuçta boyun uzun vs ama saçın çok dikkat çekmemeli
Aynen ama sakın abartma valla yoksa komik olursun allah korusunAynen aynen enseden toplu bir topuz :)
Opak corap giyinecegim icin biraz garip durabilir :)Tam olarak bu şekilde...
Topuklu ayakkabı giymelisin, bot veya çizme uygun olmaz.
Eki Görüntüle 2078148 bunun az asagidan hali
Plazada :)Olur sanki
Bir de iş nerede
Yani sanayide ise bence etek değil pantolon olur plazada ise çorap opak değil ten olur vs vs
Bordo Ceket şık durabilir bence.Ceket olarak oyle takım ceketi yok ama bordo şık bir ceketim var ama abartili durabilir sanirim.
Saclarimi atkuyruğu yapayim yada topuz o vakit.
Botlar cok zarif is gorusmesinde giyilecek en zarif botlarim onlar :) digerleri nakisli puskullu falan :)tavsiyelerim: renkli hiçbir şey kullanmayın, bordo oje, kırmızı ruj vs. hiçbiri profesyonel karşılanmıyor, makyajınız tamamen nude tonlarda olsun, göz farı yine öyle, hatta sadece baz/pigment gibi bişeyler kullanabilirsiniz.
saç kesinlikle toplu, tercihen at kuyruğu, öyle de çok uzun duruyorsa dümdüz bir topuz.
botlarınız çok çok kibarsa olur, aksi halde olmaz, ilk tercihiniz ayakkabı olsun.
(not: ik cı değilim ama ik ofisiyle çalışıyorum)
kolay gelsin :)
Botlar cok zarif is gorusmesinde giyilecek en zarif botlarim onlar :) digerleri nakisli puskullu falan :)
Ruj olarak ne yapsam cok hafif bir dudak kalemimi sursem
dudak kalemi olur, mat nude bir ruj olur, kırmızı, bordo, pembe olmasın da :)
o kadar iyi cv ler eleniyor ki dış görünüşten... ama insanlar da değişik, kadın iş görüşmesine gelmiş, kulağında otel lobisi avizesi gibi küpeya da erkeklerde ütüsüz kareli gömlek üstüne papyon takan tipler, yahu sen muhasebecisin niye creatif direktör gibi geliyorsun
Bu aslında biraz da bu tüketim toplumunun dayatması
Bir kız gelmişti stajyer üni yeni bitmiş
Etek stiletto elinde araba anahtarı abartılı bir makyaj
Bir de döndüm ofisteki Hatunlara baktım
Düz kıyafetler topuklular bile kısa ve kalın vs vs
Yani olmaz dedim uygun değildi diye düşündüm bu arada muhabbet yoğunluğa gelince ayy yapamaz mıyım dedi bir ara da
Tabii ben de biraz daha tecrübe kazanınca belki de kızı harcadık dedim zira kız plazaya iş görüşmesine geliyorum diye belki de o cicileri yeni aldı
Hatta araba anahtarı da belirli bir sınıfın üstündeyim mesajı idi zira burası alanında Bursa nın en büyük işyeri idi
O nedenle sade ve özgüvenli olmak daha önemli
ya işte,
google da bile iş görüşmesi kombinleri yazıp aratınca öyle abartılı şeyler çıkıyor ki,
oysa çok basit, düz bir gömlek/bluz, yine düz ve koyu renk etek/pantolon, abartısız saç baş takı tamam.
ha çok yaratıcı bir pozisyona başvuruyorsundur, reklam metni yazarısındır mesela, art direktörsündür vs vs gel mor saçın, kırmızı kazağınla, ama yine uyumlu, temiz, ütülü, özenli görünsün.
özellikle yönetici asistanı mülakatlarında bizim ofis paris fashion week lobisi gibi görünüyor,
dış görünüşüne dikkat eden demek, ışıltılı büstiyer üstüne blazer giymek demek sanıyorlar
yazık oluyor mis gibi cv lere, o noktaya gelmişsin, 3-5 sim attın diye senden daha yeteneksiz biri senden daha profesyonel bir imaj çizdiği için eleniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?