- 28 Mart 2013
- 12.828
- 17.333
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Tesekkur ederim :)daha önce iş görüşmesi yapmadım ama bol şans demeye geldim
Evet baya abartılı olur. Toplamak daha mantıklı. Kısa olsa olabilirdi.Saclarim kalcama kadar fon cektirsem cok mu abartili olur?
Ceket olarak oyle takım ceketi yok ama bordo şık bir ceketim var ama abartili durabilir sanirim.siyah etek beyaz bluz siyah çorap uygun.
bordo oje olabilir, ama sadece parlatıcı da olabilir.
kahve ruj yerine daha şeftali tonları tercih edebilirsiniz
saçlarınız çok uzun, açık bırakmak yerine at kuyruğu yapabilirsiniz..
başarılar dilerim, hakkınızda hayırlısı olsun.
Atkuyruğu da cok uzun oluyor :)Bence gömlek etek olur saçlarını topla belki at kuyruğu da güzel olur . Sonra fazla makyaj yapma bronzer filan boşver . Göz kalemi maskara fondöten sonra nud ton ruj sürerdim. Elime french manikür tamamdır bence
Bana uyumlu geldi kıyafet yalnız bordo oje yerine french daha temiz derei toplu görünür. Başarılar simdiden.
Makyajda profesyonel sayilirim ama abartmamakta fayda var tabi :)Makyaj için de bir cc krem eyeliner ve ruj profesyonel görünür. Kontur vs profesyonel değilsen çok sırıtır.
Balerin Topuz’u yap benimde saçım aynı senin kadar popomda başım sıkıştıkca balerin yaparım vallaAtkuyruğu da cok uzun oluyor :)
Bordo oje eliyorum o vakit :)
Enseden toplayimca zarif gorunuyor aslinda.Kalçaya kadar saç çok uzun değil mi topuz için? Yarım toplayın bence açık bırakmak için de topuz için de boyu çok fazla.
Kurumun kimliğini anlayamadım çok ama etek hep riskli geliyor bana.
Diz üstü olunca kısa olarak algılayabilirler.Kalem etek illa giyecekseniz stiletto tarzı bir ayakkabı daha güzel olur.
Yinede bana kalırsa yarim toplanmış saç(fönlü olursa daha iyi) siyah pantolon ve gömlek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?