Is gorusmesi

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.828
17.333
498
Merhabalar hanımlar.
Yarin benim icin cok onemli bir is gorusmesine gidecegim, benim alanimdaki herkesin calismak isteyecegi bir yer. On mulakattan gectim burayida gecersem hayirlisiyla olacak gibi.
Şöyle ki kurumsal bir sirket burası ve giyim konusunda ne yapmali sizlerden fikir almak istedim cunku adaylarin gorunumune cok onem veriyorlar.
170 boyunda 60 kiloyum. Siyah uzun sacli beyaz tenliyim. Ceket etek ya da pantolon ceket demisler gorusme icin ama takimim yok benim, gomlek etek giyinsem olur mu?
Siyah kalem etek(diz ustu) beyaz gomlek siyah opak corap siyah botlar uygun olur mu?
Oje olarak bordo oje cok mu iddiali olur?
Saclarimi topuz mu yapsam fon mu cektirsem?
Makyaji nasıl yapsam fondöten bronzer kahve tonlarinda hafif goz makyaji maskara ve kahve ruj fazla mi olur ?
Goruslerinizi onerilerinizi bekliyorum

siyah etek beyaz bluz siyah çorap uygun.
bordo oje olabilir, ama sadece parlatıcı da olabilir.
kahve ruj yerine daha şeftali tonları tercih edebilirsiniz
saçlarınız çok uzun, açık bırakmak yerine at kuyruğu yapabilirsiniz.
kaban önemli değil nasıl olsa çıkaracaksınız..
başarılar dilerim, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence gömlek etek olur saçlarını topla belki at kuyruğu da güzel olur . Sonra fazla makyaj yapma bronzer filan boşver . Göz kalemi maskara fondöten sonra nud ton ruj sürerdim. Elime french manikür tamamdır bence

Ceket olarak oyle takım ceketi yok ama bordo şık bir ceketim var ama abartili durabilir sanirim.
Saclarimi atkuyruğu yapayim yada topuz o vakit.

Bence gömlek etek olur saçlarını topla belki at kuyruğu da güzel olur . Sonra fazla makyaj yapma bronzer filan boşver . Göz kalemi maskara fondöten sonra nud ton ruj sürerdim. Elime french manikür tamamdır bence
Atkuyruğu da cok uzun oluyor :)
Bordo oje eliyorum o vakit :)

Kalçaya kadar saç çok uzun değil mi topuz için? Yarım toplayın bence açık bırakmak için de topuz için de boyu çok fazla.
Kurumun kimliğini anlayamadım çok ama etek hep riskli geliyor bana.
Diz üstü olunca kısa olarak algılayabilirler.Kalem etek illa giyecekseniz stiletto tarzı bir ayakkabı daha güzel olur.
Yinede bana kalırsa yarim toplanmış saç(fönlü olursa daha iyi) siyah pantolon ve gömlek.

Bana uyumlu geldi kıyafet yalnız bordo oje yerine french daha temiz derei toplu görünür. Başarılar simdiden.

Makyaj için de bir cc krem eyeliner ve ruj profesyonel görünür. Kontur vs profesyonel değilsen çok sırıtır.
Makyajda profesyonel sayilirim ama abartmamakta fayda var tabi :)
Bordo oje elendi. Hafif bir ruj cok hafif goz makyaji hafif bronzer o vakit. Bronzer surmeyince hayalet gibi oluyorum :)

Enseden toplayimca zarif gorunuyor aslinda.
Yarim toplu derken ne dediginizi anlayamadim acikcasi.
Etegin altina opak çorap giyecegim bundan cok siritmez gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…