- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Merhabalar hanımlar.
Yarin benim icin cok onemli bir is gorusmesine gidecegim, benim alanimdaki herkesin calismak isteyecegi bir yer. On mulakattan gectim burayida gecersem hayirlisiyla olacak gibi.
Şöyle ki kurumsal bir sirket burası ve giyim konusunda ne yapmali sizlerden fikir almak istedim cunku adaylarin gorunumune cok onem veriyorlar.
170 boyunda 60 kiloyum. Siyah uzun sacli beyaz tenliyim. Ceket etek ya da pantolon ceket demisler gorusme icin ama takimim yok benim, gomlek etek giyinsem olur mu?
Siyah kalem etek(diz ustu) beyaz gomlek siyah opak corap siyah botlar uygun olur mu?
Oje olarak bordo oje cok mu iddiali olur?
Saclarimi topuz mu yapsam fon mu cektirsem?
Makyaji nasıl yapsam fondöten bronzer kahve tonlarinda hafif goz makyaji maskara ve kahve ruj fazla mi olur ?
Goruslerinizi onerilerinizi bekliyorum
Gömlek-etek uygundur ama eteğin boyu önemli tabi. Resmi bi görüşmede eteğin dizin çok üstünde olması ve oturup kalkarken sizi ekstra dikkatli davranmaya zorlaması hoş bi izlenim yaratmaz. Siz diz üstü demişsiniz ama tam aralık vermemişsiniz, o yüzden duruma uygun mudur değil midir sizin etek bilemedim. Hani anneler der ya kızım çekiştirip duracaksan niye giydin diye, hah işte sizi o duruma düşürecek bi boyda olmasın yeter.
Saçlar çok uzun, güzel bi fön çektirin ve toplayın. (Not: Kuaför toplamasın, kendiniz toplayın. At kuyruğunu bile orasına krepe, şurayı yapıştıralım, burasına bilmem ne derken gelin başına çeviriyolar. Siz kendinize yakışan yüksekligi, saçın ne kadar gergin durması gerektigini bilirsiniz.)
Makyaja gelince, toprak tonları bence olur ama dumanlı göz makyajı yapıcam derken gözleriniz olduğundan kısık ya da sinsi görünmesin dikkat edin. Gece makyajında seksi duran şeyler gündüz makyajında ağır, yorgun ya da sinsi görünüyor. Ki yorgun demişken göz altı durumunuza göre kapatıcıya dikkat. Canlı, enerjik, işe hazır bi görüntü için önemli. Ruj çok koyu ya da çok silik olmasın. Kahve yerine daha nude bi şeyler seçerdim ben olsam.
Tabi hepsinden önemlisi, ne giydiğiniz değil ortaya ne koyduğunuz. Kendinizi, yeteneklerinizi göstermekten korkmayın ama ön plana çıkmak için abartılı ya da yapmacık da davranmayın. Her şey gönlünüzce olsun.

Not: Vakit varsa bi ceket edinin bu arada mutlaka. Düz siyah hoş kesimli bi ceket her zaman hayat kurtarır.
Son düzenleme: