Is gorusmesi

Gömlek-etek uygundur ama eteğin boyu önemli tabi. Resmi bi görüşmede eteğin dizin çok üstünde olması ve oturup kalkarken sizi ekstra dikkatli davranmaya zorlaması hoş bi izlenim yaratmaz. Siz diz üstü demişsiniz ama tam aralık vermemişsiniz, o yüzden duruma uygun mudur değil midir sizin etek bilemedim. Hani anneler der ya kızım çekiştirip duracaksan niye giydin diye, hah işte sizi o duruma düşürecek bi boyda olmasın yeter.

Saçlar çok uzun, güzel bi fön çektirin ve toplayın. (Not: Kuaför toplamasın, kendiniz toplayın. At kuyruğunu bile orasına krepe, şurayı yapıştıralım, burasına bilmem ne derken gelin başına çeviriyolar. Siz kendinize yakışan yüksekligi, saçın ne kadar gergin durması gerektigini bilirsiniz.)

Makyaja gelince, toprak tonları bence olur ama dumanlı göz makyajı yapıcam derken gözleriniz olduğundan kısık ya da sinsi görünmesin dikkat edin. Gece makyajında seksi duran şeyler gündüz makyajında ağır, yorgun ya da sinsi görünüyor. Ki yorgun demişken göz altı durumunuza göre kapatıcıya dikkat. Canlı, enerjik, işe hazır bi görüntü için önemli. Ruj çok koyu ya da çok silik olmasın. Kahve yerine daha nude bi şeyler seçerdim ben olsam.

Tabi hepsinden önemlisi, ne giydiğiniz değil ortaya ne koyduğunuz. Kendinizi, yeteneklerinizi göstermekten korkmayın ama ön plana çıkmak için abartılı ya da yapmacık da davranmayın. Her şey gönlünüzce olsun.

Not: Vakit varsa bi ceket edinin bu arada mutlaka. Düz siyah hoş kesimli bi ceket her zaman hayat kurtarır.

Son düzenleme:
Ceket giyin mutlaka bence. Bize hocalarımız hep söyler staja başlarken de ceket giyip gelin daha profesyonel bi görüntü sağlıyor. Boş şanslar

saçlarınızı şık bir topuz yapın bence çünkü çok uzun ve kurumsal görünmez ilk baştaki izlenime göre. siyak etek beyaz gömlek gayet güzel ve şık. iddiasız ve ofis için en uygun kombin. makyaj olarak abartılı makyaj yapmayın yok gibi olsun cildiniz güzel görünsün rimel ve doğal dudak renginde kiremit rengi ruj olsun. bordo oje olabilir ama ben olsam rakı beyazı tarzı bir şey sürerdim. takı olarak da gömleğe uygun zarif bir kolye, abartı olmayan bir yüzük yeter. küpe de olabilir ama sallantılı olmasın top şeklinde küçük zarif küpeler olsun. bol şans.

Bence dolabınızda muhakkak bir ceketiniz olsun, kurtarıcı oluyor böyle durumlarda. Elinizden geldiğince sade ve özenli görünmeye çalışın, bordo oje, koyu makyaj falan çok uygun durmuyor açıkçası. Bence etek yerine pantolon daha risksiz. Öteki türlü malum etek boyunun uygun algılanıp algılanmamasından, istenmeyen frikiklerden falan kaçınmış oluyorsunuz. Bence şu tarz bir kombin uygundur hazır havalar da çok kar kış değilken. Bol şanslar. :)

Ojenizi acik renk kullanin makyajinizi cok dogal tonlarda yapin (abarti koyu veya simli farlar koyu rujlar kalin eyelinerlar piril piril aydinlaticilar tercih etmeyin bogucu parfum kullanmayin )saclar cok uzun oldugu icin toplu olmasi daha hos at kuyrugu veya uygun topuz uzun kolyeler sallantili sikir sikir kupeler kullanmayin (bunlari ise girdikten sonra kullanirsiniz koyu ojenizi vs ilk gorusme icin yaziyorum ben )
Kiyafet uygun kaban koyuysa ceket yerini alabilir ilk karsilasmada sonra cikartincada goze batmaz ama isterseniz duz bir siyh hirka kullanabilirsiniz
Guler yuzlu rahat kendinize guvenli durus sergileyin
Bot konusuna takildim biraz sik zarif ve hafif yuksekse olur ki boyuda onemli etek alti bot biraz risk olabiliyor opak corapla botlari bir cek at bakalim istersen olmadi kumas pantalon beyaz gomlek tarzina donersin
Hakkinizda hayirlisi

Son düzenleme:
Takı takmayin lütfen takı tak diyenler olmuş iş görüşmesine gidiliyor altın gününe değil
İse başlayınca tek taş zarif ince küçük minik detaylar kullanırsınız zaten .

İş görüşmesinde hatta iş yerinde en güzel takı çelik kordonlu saattir her zaman güçlü gösterir

Sac acik olmaz topuz daha uygun olursa temiz ve şık bir at kuyruğu da olur.
Bordo oje olmaz bence nude daha iyi olur.
Diger soyledikleriniz iyi.
Bol şans...

Ceketiniz yok mu? Takım elbiseniz olmayabilir tabi ki de ama ceketle bir pantolon yada etek kombin yapın bence.
Ne giyeceğinize kadar bilgi vermişlerse ceket olmalı mutlaka.
Saçlarınız çok uzun fön çektirin ama at kuyruğu yapın bence daha derli toplu olur.
Çok sade bir makyaj olsun bronzer falan kullanmayın.
Bakımlı fakat sade olmalısınız.
Oje bence kısa tırnaklara cila yada rakı beyazı... Kırmızı , bordo iddialı olur giyiminize kadar belrtmişlerse.
Etek bot koyu renk çorapla hoş olur bence.
Yakanıza ince bir flar takabilirsiniz yada bir broş.
Dudak teninize uygun bir ruj sürün öyle kırmızıdan falan kaçın.

Eski patronum kadındı, kıyafete ciddi önem verirdi ne öyle bakkala gider gibi ne de partiye gibi...ama gel gör ki ofiste kendisi de dahil çook rahat kıyafetler giyerdik, yazın baya terlik etek badi :)
Yani önemli olan ilk izlenim sonrası zaten eğer bir kıyafet protokolü yoksa kolay.

Hayırlısı olsun.
Bordo ceketiniz varmış sanırım,altına varsa jilet gibi ütülü siyah cigarette pantalon ve içine beyaz bir gömlekle gayet güzel olur. Altına botunuz klasikse giyebilirsiniz.
Genelde iş görüşmelerinde mavi,lacivert tonları tercih edilir aslına bakarsanız ama elinizdekilerle de kombin yapabilirsiniz.
Saclarınız toplu olmalı.
Makyajınız hafif ve özenli zira makyaj çok ince bir çizgi,bir rujun rengi bile makyajı farklı boyuta taşıyabiliyor.

Pantolon ceket kullanın kesinlikle abartiya kaçmayın olmadık şeylere takilan manyaklar var emin olun kaliteli yerlerde her zaman sadelik işe yarar Ne silik bir tip olun ne de çok iddialı. Oje olarak sakin bordo falan kullanmayin . Saçınızı toplayın makyaj da ve parfüm de sakin abartiya kaçmayın. Inci küpe kullanin çok asil duruyor. Boyunuz kilonuz çok iyi zaten gosterişlisiniz çok yüksek topuklu ayakkabı tercih etmeyin. Babam yönetici işe alım falan da yapıyor pozisyonunuz nedir bilmiyorum ama genel anlamda bunlara dikkat edin derim. Umarım her sey gönlünüze göre olur bol sans

Eski gunlerinizden sonra bu yeni halinizi çok takdir ediyorum boyle devam insallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Cok tesekkur ederim gercekten cok duygulandim bu mesaji okurken :)
Gecen sene bambaska bir hayatim vardi seneye her sey duzene girecek elimden geleni yapacagim demistim gercekten oldu, cok şükür. Ben bile inanamiyorum bazen :)

Cok tesekkur ederim gercekten cok duygulandim bu mesaji okurken :)
Gecen sene bambaska bir hayatim vardi seneye her sey duzene girecek elimden geleni yapacagim demistim gercekten oldu, cok şükür. Ben bile inanamiyorum bazen :)
Her zorluktan sonra mutlaka kolaylık oluyor. Sen değistin bak hayatın da değisti. Eminim daha pek cok guzel haberlerini paylasacaksın buradan. Darisı bizlerin basına. Allah nazarlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…