- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Merhabalar hanımlar.
Yarin benim icin cok onemli bir is gorusmesine gidecegim, benim alanimdaki herkesin calismak isteyecegi bir yer. On mulakattan gectim burayida gecersem hayirlisiyla olacak gibi.
Şöyle ki kurumsal bir sirket burası ve giyim konusunda ne yapmali sizlerden fikir almak istedim cunku adaylarin gorunumune cok onem veriyorlar.
170 boyunda 60 kiloyum. Siyah uzun sacli beyaz tenliyim. Ceket etek ya da pantolon ceket demisler gorusme icin ama takimim yok benim, gomlek etek giyinsem olur mu?
Siyah kalem etek(diz ustu) beyaz gomlek siyah opak corap siyah botlar uygun olur mu?
Oje olarak bordo oje cok mu iddiali olur?
Saclarimi topuz mu yapsam fon mu cektirsem?
Makyaji nasıl yapsam fondöten bronzer kahve tonlarinda hafif goz makyaji maskara ve kahve ruj fazla mi olur ?
Goruslerinizi onerilerinizi bekliyorum
Ojenizi acik renk kullanin makyajinizi cok dogal tonlarda yapin (abarti koyu veya simli farlar koyu rujlar kalin eyelinerlar piril piril aydinlaticilar tercih etmeyin bogucu parfum kullanmayin )saclar cok uzun oldugu icin toplu olmasi daha hos at kuyrugu veya uygun topuz uzun kolyeler sallantili sikir sikir kupeler kullanmayin (bunlari ise girdikten sonra kullanirsiniz koyu ojenizi vs ilk gorusme icin yaziyorum ben )Merhabalar hanımlar.
Yarin benim icin cok onemli bir is gorusmesine gidecegim, benim alanimdaki herkesin calismak isteyecegi bir yer. On mulakattan gectim burayida gecersem hayirlisiyla olacak gibi.
Şöyle ki kurumsal bir sirket burası ve giyim konusunda ne yapmali sizlerden fikir almak istedim cunku adaylarin gorunumune cok onem veriyorlar.
170 boyunda 60 kiloyum. Siyah uzun sacli beyaz tenliyim. Ceket etek ya da pantolon ceket demisler gorusme icin ama takimim yok benim, gomlek etek giyinsem olur mu?
Siyah kalem etek(diz ustu) beyaz gomlek siyah opak corap siyah botlar uygun olur mu?
Makyaji nasıl yapsam fondöten bronzer kahve tonlarinda hafif goz makyaji maskara ve kahve ruj fazla mi olur ?
Merhabalar hanımlar.
Cok tesekkur ederim gercekten cok duygulandim bu mesaji okurken :)Eski gunlerinizden sonra bu yeni halinizi çok takdir ediyorum boyle devam insallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Her zorluktan sonra mutlaka kolaylık oluyor. Sen değistin bak hayatın da değisti. Eminim daha pek cok guzel haberlerini paylasacaksın buradan. Darisı bizlerin basına. Allah nazarlardan korusun.Cok tesekkur ederim gercekten cok duygulandim bu mesaji okurken :)
Gecen sene bambaska bir hayatim vardi seneye her sey duzene girecek elimden geleni yapacagim demistim gercekten oldu, cok şükür. Ben bile inanamiyorum bazen :)
Aminn. Cok tesekkur ederim :)Her zorluktan sonra mutlaka kolaylık oluyor. Sen değistin bak hayatın da değisti. Eminim daha pek cok guzel haberlerini paylasacaksın buradan. Darisı bizlerin basına. Allah nazarlardan korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?