Neden aradılar buna anlam veremedim daha tecrübeliler mutlaka vardır :) umarım olur bu aralar ilaç gibi gelecek banaYok canim senden iyisini mi bulacaklar.aradılar ki seni en iyisi sensin aralarinda böyle düşün
Maaş vb şeyler diyorsan soracaklardır. Sorunca söylersin. İkinci görüşme olacaksa fazla detaya girmezler.Etek, bluz giyeyim diyorum. Pek fazla kumaş pantolonum yok boyum kısa olduğundan yakıstıramıyorum. Saclarımı da düz yaparım. İşte istediklerimi ben mi söylemeliyim onların sormasını mı beklemeliyim?
Kendini kucumseme özgüvenli ol canim iyisin tabiki hadi kafani boşalt güzel gecekek insNeden aradılar buna anlam veremedim daha tecrübeliler mutlaka vardır :) umarım olur bu aralar ilaç gibi gelecek bana
Rica ederim ne demek. Mesajım faydalı olduysa ne mutlu bana :)Merhaba çok teşekkür ederim guzel yorumunuz için :) neden sizi seçelim diye sorarlarsa ne söylemeliyim? Siz olsaydınız ne söylerdiniz, ay çok soru sordum
Şu an resim ekleyemiyorum siyah şifon duz gömlek tarzı bluz. Siyahlı turunculu dizde bir etek
İyi akşamlar hanımlar :)
Bugün internetten başvurduğum bir hukuk bürosu aradı beni. Başvurumu incelemişler. (Sekreterlik başvurusu)
"Aslında tecrübeli adaylara bakıyorduk fakat okuduğunuz bölüm bizim için güzel, yarın sabah uygunsanız görüşmeye bekliyoruz." denildi.
Bu ara işe çok ihtiyacım var ama daha önce sekreterlik yapmadım. Ne giymeliyim, nasıl davranmalıyım, beklentilerimi söylemeli miyim? Sizlerden yardım bekliyorum bu konuda. Bir de asgari ücret veriyorlar mı bu gibi yerlerde? Yani daha düşük bi meblağ olmaz değil mi? Şimdiden teşekkür ederim...
Tamam teşekkür ediyorum. Ücreti onların söylemesini beklemeliyim değil mi?
İyi akşamlar hanımlar :)
Bugün internetten başvurduğum bir hukuk bürosu aradı beni. Başvurumu incelemişler. (Sekreterlik başvurusu)
"Aslında tecrübeli adaylara bakıyorduk fakat okuduğunuz bölüm bizim için güzel, yarın sabah uygunsanız görüşmeye bekliyoruz." denildi.
Bu ara işe çok ihtiyacım var ama daha önce sekreterlik yapmadım. Ne giymeliyim, nasıl davranmalıyım, beklentilerimi söylemeli miyim? Sizlerden yardım bekliyorum bu konuda. Bir de asgari ücret veriyorlar mı bu gibi yerlerde? Yani daha düşük bi meblağ olmaz değil mi? Şimdiden teşekkür ederim...
sigorta nasıl yok yaw. bir de avukat olacaklarGünaydın kızlar. Berbat bir görüşmeydi benim için. Gayet bakımlı ve özgüvenli gittim avukat bayan beni görünce çok şaşırdı zaten üniversite mezunusunuz neden sekreterliğe başvurdunuz diye. 1200 maaş ve sigorta yok dendi. Şaka gibi değil mi ya 3 avukatlı bir hukuk(!) bürosunda insanları nasıl sömürüyorlar... İlanda yazmayan şeyleri sıraladı sabah onlardan erken gidip temizlik yapacakmışım,çay kahve hazırlayacakmısım. Çok sinir oldum
Hukuk dünyasına hoş geldiniz maalesef. Meslektaşlarımız yeri geldiğinde işçinin hakkını savunmayı çok iyi biliyor olsalar da kendi işçilerine asla hakkaniyetli davranmazlar, eski bir SGK'lı avukat olarak söylüyorum bunu. Bana da görüştüğüm bir büro - avukat olarak işe başlayacaktım- 1300 lira teklif etmişti gözümün içine baka baka, dalga geçer gibi.Günaydın kızlar. Berbat bir görüşmeydi benim için. Gayet bakımlı ve özgüvenli gittim avukat bayan beni görünce çok şaşırdı zaten üniversite mezunusunuz neden sekreterliğe başvurdunuz diye. 1200 maaş ve sigorta yok dendi. Şaka gibi değil mi ya 3 avukatlı bir hukuk(!) bürosunda insanları nasıl sömürüyorlar... İlanda yazmayan şeyleri sıraladı sabah onlardan erken gidip temizlik yapacakmışım,çay kahve hazırlayacakmısım. Çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?