• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is fikirleri

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Selam KK...
Gecmisimde travma yasasam ve bunun sonucunda universiteye giremesem bile vazgecmek istemiyorum... Sizin bana fikir ve destek verebileceginizi dusunerek yine burada buluyorum kendimi, gurbette yasadigim icin ve paraya ihtiyacim oldugu icin is ve esnaf fikirleri istiyorum... Ne yapabilirim... Beynim cok yorgun oldugu icin bu aralar yavas dusunuyorum ama vazgecmek istemiyorum öylece.

:KK200:

Ne fikirler verirseniz verin hepsi benim icin degerlidir o konuda gelistirebilirim kendimi

İş kurmak mı istiyorsun eger öyleyse ne kadar bütçen var onuda söylersen ona göre fikirler üretelim Canm

Tesekkur ederim cevap icin :KK200: butce calisip biriktiririm diye dusunuyorum yemeyip icmeyip o yuzden nasil istersen öyle yaz canim Allah buyuktur

Selam KK...
Gecmisimde travma yasasam ve bunun sonucunda universiteye giremesem bile vazgecmek istemiyorum... Sizin bana fikir ve destek verebileceginizi dusunerek yine burada buluyorum kendimi, gurbette yasadigim icin ve paraya ihtiyacim oldugu icin is ve esnaf fikirleri istiyorum... Ne yapabilirim... Beynim cok yorgun oldugu icin bu aralar yavas dusunuyorum ama vazgecmek istemiyorum öylece.

:KK200:
Ne tarz bi meslek düsünüyorsunuz bilmiyorum ama sanırım kasiyerlik/satıs danısmanı gibi mesleklerle baslayabilirsiniz

Esnaflik mesela birseyler uretip satmak isterim kendim yaptigim veya para biriktirip yapabilecegim birseyler..
Para isteyemiyorum kimseden ve utaniyorum o yuzden dusunuyorum gunlerdir..

Esnaflik mesela birseyler uretip satmak isterim kendim yaptigim veya para biriktirip yapabilecegim birseyler..
Mesala dikiş dikebilirmisiniz
Yemek yapabilirmisiniz
Tasarım resim müzik çifçilik ne yapabilirsiniz
Ucu çok fazla açık bir soruya cevap vermek güçtür

Kendiniz yapıp satacağım diyorsanız;bu aralar çok moda olan lohusa terliği setleri,kapı süsleri,anne-kız süslü terlikler vb. Malum bu tür şeyler bu aralar çok ilgi görüyor,birde diğerlerinden biraz değişik şeyler yaparsanız daha da iyi olur. Allah yardımcınız olsun.

Mesala dikiş dikebilirmisiniz
Yemek yapabilirmisiniz
Tasarım resim müzik çifçilik ne yapabilirsiniz
Ucu çok fazla açık bir soruya cevap vermek güçtür

Herseyi yapmayi denerim ve ögrenmeyi seven biriyimdir son zamanlarda tek basima hissettigimde kendimi yemek yapmaya basladim ögrenmek icin mesela, dikis videolarina bakarim ciftcilige de ilgim vardir

Herseyi yaparım diyen sanki birşey yapamaz gibi gelir herzaman bana
Tek bir hedefiniz olmalı ve o hedefe odaklanmalısiniz , onunla ilgili eğitim,bütçe ne gerekiyorsa yapıp başlarsanız daha başarılı olursunuz.

Kendiniz yapıp satacağım diyorsanız;bu aralar çok moda olan lohusa terliği setleri,kapı süsleri,anne-kız süslü terlikler vb. Malum bu tür şeyler bu aralar çok ilgi görüyor,birde diğerlerinden biraz değişik şeyler yaparsanız daha da iyi olur. Allah yardımcınız olsun.

Tesekkurler cevap icin, cok guzel fikir aslinda fakat musteri bulmak konusunda biraz zorlanirim cunku burada alabilecek pek turk yok gibi..

Herseyi yaparım diyen sanki birşey yapamaz gibi gelir herzaman bana
Tek bir hedefiniz olmalı ve o hedefe odaklanmalısiniz , onunla ilgili eğitim,bütçe ne gerekiyorsa yapıp başlarsanız daha başarılı olursunuz.

Evet haklisiniz o durumdayim cunku, birsey yapamiyorum kafa karisikligindan ve depresyondan sonra strese girdim basarili olamadigim icin. aslinda o hedefim olacak ilgi alanimi ariyorum acaba neye odaklanabilirim diye dusunurken kkden fikir alabilirim diye dusundum hangisi uygun olabilir diye karar vermek icin. tabiikide herseyi yapamam ama bir hedeften baslamak iyi olurdu

Kokulu taşlar renkli sabunlar , kimse kullanmasa bile bazen mecburen alınıyor, düğünü-nişanı -kınası-showerı- doğumu- sünneti -dişi-yaşı-başı-kıçı geçenlerde 6. Ay dönümüne konseptli parti yapan gördü bu gözler yaniiiii lüks ve gereksiz olan herşeyi yapabilirsiniz zira güzel para var.

Evinizden cocuk bakabilirmisiniz? Gerci Isvecde devletin cok uygun fiyatlara kresleri oldugunu biliyorum. Yoksa Isvicremiydi? Bir kac cocuk kabul edip evden bakabilirsiniz. Yada is verenin evine gidip dadilik yapabilirsiniz? Ya da kres de calisabilirsiniz

Back
X