Olur tabii neden olmasin? Al birkaç bolmeli saklama kabi doldur icine ne istiyorsanArkadaşlar çook yardımcı oldunuz hepinizin önerilerinizi not aldım çok teşekkür ederim
ay yok ne 2 tabak mantısıçok teşekkürler önerilerin için
Teşekkür ederimm, aynen spor dönüşünde bana da tek mantıklı gelen ayran ya da yoğurt oldu
O kadar ağır bi spor yapmadığım için o saatte et yemeyi doğru bulmuyorum
Gidebileceğim başka spor salonu yok maalesef
Ayy düşündüm hem de iş yerinde her gün tam takım 2-3 çeşit yemek(2 çeşit sebze,2 çeşit et vs) ve 6 çeşit salata oluyorAma yani orda milletin içinde saklama kabına ordan bişeyler doldurmaya çok utanıyorum ya olur mu ki???
Sen neler yedin mesela işten çıkmadan ?
O nedir ilk defa duydum nası oluyor tadı?
Ne tarz salatalar yapıyodunuz evde acaba?
Teşekkürler, yoğurt granola ne acaba
Çok ağır bi spor yapmıycam o yüzden o saatte et yemeği falan yemeyi düşünmüyorum kilo alırım
Çok ağır bi spor yapmıycam o yüzden o saatte et yemeği falan yemeyi düşünmüyorum kilo alırım
Selam kızlar, iş çıkışı b fite gideceğim evimin yakınında bi yere. İşten 6da çıkıyorum eve gitmem bir buçuk saati buluyor. Son seansı 20:15 teymiş sanırım bi önceki seansa yetişebilir miyim bilmiyorum.
Şimdi ben açlığa kesinlikle dayanamayan biriyim, işyerinde en son öğle yemeğini 12 buçuk gibi yemiş oluyorum ve eve gidene kadar çok acıkmış oluyorum zaten. İşten çıkınca eve gidip yemek yesem spora yetişemem hem de yemeğin hemen üstüne spor yapmış olurum bi işe yaramaz.
Spor bittikten sonra eve gelip yemek yesem o da zararlı gece 10da mı yicem yani. Ne ara yicem ben bu akşam yemeğini aç açına da spor yapılmaz ki çok kafam karıştı
İşten çıkmadan hemen önce yulaf ezmesi süt muz karışımı yemenizi tavsiye ederim. Spordan dönünce açlık hissedilmiyor bile ama tavuklu salata falan yapıyorum genelde .Selam kızlar, iş çıkışı b fite gideceğim evimin yakınında bi yere. İşten 6da çıkıyorum eve gitmem bir buçuk saati buluyor. Son seansı 20:15 teymiş sanırım bi önceki seansa yetişebilir miyim bilmiyorum.
Şimdi ben açlığa kesinlikle dayanamayan biriyim, işyerinde en son öğle yemeğini 12 buçuk gibi yemiş oluyorum ve eve gidene kadar çok acıkmış oluyorum zaten. İşten çıkınca eve gidip yemek yesem spora yetişemem hem de yemeğin hemen üstüne spor yapmış olurum bi işe yaramaz.
Spor bittikten sonra eve gelip yemek yesem o da zararlı gece 10da mı yicem yani. Ne ara yicem ben bu akşam yemeğini aç açına da spor yapılmaz ki çok kafam karıştı
Granola; yulaf,yulaf kepeği,bal,kuruyemiş ,ve kuru meyvelerle hazırlanan çıtır bir kahvaltılık. Hazırda satılıyor hatta çikolatalısını bile gördüm ama ben tatlı istediğim zaman kendim zevkime göre karıştırıp fırınlıyorum bu malzemeleri. Hatta keten tohumu bile ekliyorum içine.Sonra koyu bir yoğurda bal ekleyerek karıştırıyorum,yeşil elma yada sevdiğim bir meyveyi dilimleyip bir kat granola,bir kat yoğurt,1 kat meyve olarak kat çika çıka kendi kuplarımı hazırlıyorumArkadaşlar çook yardımcı oldunuz hepinizin önerilerinizi not aldım çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimm, aynen spor dönüşünde bana da tek mantıklı gelen ayran ya da yoğurt oldu
Ayy düşündüm hem de iş yerinde her gün tam takım 2-3 çeşit yemek(2 çeşit sebze,2 çeşit et vs) ve 6 çeşit salata oluyorAma yani orda milletin içinde saklama kabına ordan bişeyler doldurmaya çok utanıyorum ya olur mu ki???
Arkadaşlar çook yardımcı oldunuz hepinizin önerilerinizi not aldım çok teşekkür ederim
agir spor yapmakla alakasi yoktur spor yapan kisi eger spor sonrasi protein almazsa guclenmez kas yapimi olmaz vucuttaArkadaşlar çook yardımcı oldunuz hepinizin önerilerinizi not aldım çok teşekkür ederim
aynen dogrusu da buAc karnina da tok karnina da spor iyi degil.
Benim duzen spora gitmeden 1 1,5 saat once biraz yogurt biraz da karbonbidrat degeri olan bir gida mesela bulgur pilavi vs gibi. spordan cikincada ton balikli salata ya da ekmeksiz izgara et ya da corba
Ise giderken de spor oncesi yemegimi yanima aliyordum
Döt ve parmak kaslarıBen de kanepe fit yazcaktım. G.t kaslarımı çalıştırıyorum işte
Bende 1 aydır haftanın 4 günü işçıkışı Fitness'a gidiyorum.İşten çıkıp servise binişim 18.30 u buluyor. 19:30 da da spor salonuna varmış oluyorum Gün içinde ; kahvaltı ve öğle yemeğini öğün , aralarda da bir adet meyva veya 8 -10 arası çerez yiyorum, canım tatlı çekerse de 3- 5 tane kadar Günkurusu Kayısı ile geçiştirmeye çalışıyorum.Akşam yemeği artık dayanılmayacak noktaya gelirsem yiyorum. Ama genelde serviste yarım simit veya yoğurt falan yiyorum . Spor hocam eve gittiğinde yoğurt yiyebilirsin ; akşam yemeklerinde hazmı zor olduğu için et-tavuktan uzak durulmalı, ara öğünler ile bol su tüketimi de açlığını bastırır tarzında tavsiyeler verdi.
agir spor yapmakla alakasi yoktur spor yapan kisi eger spor sonrasi protein almazsa guclenmez kas yapimi olmaz vucutta
Eşimle diyetisyene gidiyoruz. Eşim ideal kilosunda ama yağ oranını azaltmak istiyor. Diyetisyen ona ızgara et yemesini söyledi. Bana da spor günlerinde akşam menüsü olarak ısgara et yazdı. Sebze günlerim diğer günler.
Tam detayını araştırmanızı tavsiye ederim ama benim bilgim bu yönde.
yanlis bilgiler derken benim esim.20 senedir sporun icinde ve hocalik yapiyor bende 1 senedir yapiyorum ve cevremde bircok spor egitimi almis hoca mevcut haliyle herkesin onerisi spordan sonra protein almaktir spor zayiflama amaciyla yapilsa bile protein almazsaniz kas olusmaz kas demek vucudun gelismesi demek neyse siz bildiginiz gibi yapin:)Aynen katılıyorum o saatten sonra hazmedemem eti tavuğu
Ne yani gece saat 10da et mi yiyim ya ben kas amaçlı spor yapmıyorum, ağır spor yapmıyorum yanlış bilgilerle yönlendirmeyin insanları. Sporum 5 te bitse eve gelip ızgara et vs yerim tamam da gece o saatten sonra yemenin hiç akla mantığa sığan bi yanı yok
Benim spor salatalarim ot olmaz genelde:)
Mesela:
Yesil Mercimek hasliyorum icine kirmizi biber hafif tavada cevirip koyuyorum domates sulatmasjn diye uc ceri domatesi butun koyuyorum torbaya, kucuk bicakla dograyiveriuorum icine sonra. Minik bi kavanoza balsamik ve azcik seytingagli sos yapip koyuyorum. Calkala ve yemek zamani dok ustune.
Ya da mas fasulyesi, siyah mercimek, kara bugday gibi renkli bakliyatlar hem cok tok tutuyor hem de lif ve protein kaynagi.
Herkes soyluyor yemeginiz ne kadar renkli olursa o kadar cok yarari var diye. Kavanoza koyun bunlari. Ofiste cekmecenkzde ekipman haxir olsun. Kase catal bicak vs. iki dk calkala dok yaninda bi bardak su. Ooo uc saat tokluk garanti :) sandvic isine hic girmeyin derim ben. Ne kadar saglikli gorunse de ekmekten tamamen koptugum anda hic kilo sorunu yasamadim. Simdi sadece fit kalmak icin spor yapiyorum. :)) tavsiye ederim.
Not: marul vs otlu salatayla doyanlara saygim sonsuz tabii ama bana hic yetmiyor :)