İş çıkışı spora gidenler akşam yemeğini ne ara yiyosunuz ya?

Yemekhane size gore yemek versin diye brisey yok ki. Dikkat edecekseniz evden mecburen yemek getireceksiniz. ben de spora gidecegim gunler evden salata yapıp getiriryorum. 3 gibi yiyiynce 5 te hemen cıkıp spora gidebiliyorum.

Hamile kalmadan önce gidiyodm. Gitmeden önce tıka basa yiyodm spordan dönünce de o biçim. Ondan mütevellit spor benim için çok gereksiz
Niye gereksiz ki? Zaten doğrusu o Ama siz kilo vermek için gidiyorduysanız yaptiginiz yanlis miş. Ağirlık filan calisan insan tıka basa yer yani aç aç o agirliklar yerinden kalkmiyor cunku.

Kilo vermek isteyen arkadaslarda yinede aç gitmemeli sonucta okadar hareket filan insanin basi doner tahminimce duzgun beslenilmeli tıka basa olmasada...

Bu arada hadi kışın sogukta mecbur kalıyor insanlar ama hava iyi oldugu zamanlarda otobusten ya da metrodan iki durak once iniyorum bazen ve eve kadar yuruyorum. Her spor salonda olcak diye birsey yok. Millet 1. kattan 2. ye asansorle cıkıyor ben yeri geliyor yarım saat içinde 5 kat merdiven inip çıkıyorum hem de tempolu sekilde. (topuklu ayakkabı gitmeyi sevmiyorum toplantilar dişinda) hayatınızın her anında aktif olursanız belli kalıplara girmeden de fit kalınabilir. Ama kışın tabii çok sogukta mecbur gidilir spora ama hergun gitmeyin sakın. Cunku 2. haftaya bırak ve bahane bulmaya baslarsınız gitmemek için. Haftanın belli gunlerini ayarlayın o zaman gidin.

çantanıza minik bir yoğurt, süt, meyve, stick peynirlerden, ceviz badem fındık gibi kuruyemişlerden koyup akşam üzeri onları atıştırabilir sonrasında spora gidebilirsiniz.eve gelince de karbonhidratsız ve şekersiz bir öğün yaparsınız (peynirli ya da ton balıklı salata gibi)

ben sıkılaşmak için gidiyodm asıl ama fazlam da vardı bölgesel çalışıyodm da fayda görmedim çok önemsemiyodm. Arkadaşım aç geliyodu bi gün iki seksen yayıldı gitti acillik olmuştk

Sabah evden cıkarkan veya bır oncekı aksamın yemegınden yanına aksam ıcın alıp,İş yerınden cıkmadan bıseler atıstırıp oyle gıdeceksın spora baska turlu bır secenek yok yol cok uzunmus

Yorumlari okumadim ama biz de esimle is cikisi gidiyoruz spora, baya da uzun kaliyoruz. Sabahtan ton balikli sandvic yapiyoruz kendimize, is yerinde dolaba koyuyoruz, aksam da isten cikip bulusunca spordan bir saat kadar once yiyip oyle spor yapiyoruz. Disarida yemekle ya da eve gelip yemekle ugrasmiyoruz.

18 den sonra seans yok gidince direkt giriyorsunuz benim gittiğim bfit öyle mesela. Akşam yemeğini hafif yaparsınız sorun olmaz..

Evden getiriyordum yiyecegimi, isten cikmadan önce saat 5 gibi yiyordum.

Termos kaplar var alip kullanmanizi oneririm. Epey sıcak kaliyor.

akşam üzeri kepekli tost vs yiyebilirsin yada akşam spordan geldikten sonra 1 bardak süt ile yarım muz vs

Bende gitmeyi düşünüyorum zayıflamk için değil de sıkılaşmak için, gideceğim günün bir gün öncesi yemeği yaparım o günün akşamı hazır olur
E spora gideceğim akşam zaten yiyip öyle çıkarım yada yanıma bişeyler alırım başka türlü nasıl olur bilmiyorum

ben sıkılaşmak için gidiyodm asıl ama fazlam da vardı bölgesel çalışıyodm da fayda görmedim çok önemsemiyodm. Arkadaşım aç geliyodu bi gün iki seksen yayıldı gitti acillik olmuştk

Dogrudur. Ben aç gitmeyi gectim sıkı kahvalti yapmazsam basim donuyor zaten 47 kiloyum. Birde yemesem çalı gibi kalırım.

+1

Yolda arabada giderken hafif ama tok tutacak birşeyler atiştır. Elma ye ve süt iç. Hem tok tutar,hem insülin dengesini sağlar. Açlık hissi olmaz.öncesinde de salatalı ton balikli bir sandviç. Elma süt bol su.yoğurt olabilir.

Ben işten saat 18.00 cıkıyorum.
Spor salonuna varış 18.30
Spordan çıkış 20.00
Ewe warış 20.30
Akşam yemeği : Tavuk,balık,salata.... (Ekmeksiz)

Akşam işten çıkmadan birşeyler yiyin,kuruyemiş,meyve,süt olabilir,yoğurt granola,meyve karışımı olabilir,meyve ve kuruyemiş eklenmiş yulaf olabilir yada tost ayran ikilisi gibi. Evden salata hazırlayıp götürebilirsiniz,ayran ile yiyebilirsiniz.Spora gitmeden evde meyve suyu yada güzel bir kahve içersiniz ki bence kahve için,gayet faydalı spor öncesi ve sonrası,akşamda illaki acıkırım diyorsanız süt ve meyveyle milkshake yapip içebilirsiniz.
Ben sporumu sabah yapıyorum,yemekten 1.5 -2 saat sonra yapmaya gayret ederim genelde,yemek yiyemediysem spordan 1.5-2 saat sonra yerim,özellikle buna dikkat ederim.

1. Hemen yemeğin üstüne spor yapmayın. Kalp için iyi değil diye biliyorum.
2. 3 saatten fazla aç kalmamaya ve ara öğünlere önem verin. Öğle yemeğinden sonra 2 saat sonra bir süt/ayran 2 saat sonra da bir elma sizi idare edecektir.
3.Spordan sonra da dışarda yeme şansınız var mı? Izgara et falan? Yoksa spor günleri dışındaki günlerden kalan yemekleri ısıtabilirsiniz ya da sabahtan buzluktan çıkarılmış tavuğu hemen tavada ızgara yapıp salata ile yiyebilirsiniz. Spaor sonrası et yemek daha mantıklı olur.

Arkadaşlar çook yardımcı oldunuz hepinizin önerilerinizi not aldım çok teşekkür ederim

ay yok ne 2 tabak mantısı çok teşekkürler önerilerin için

Teşekkür ederimm, aynen spor dönüşünde bana da tek mantıklı gelen ayran ya da yoğurt oldu

spordan once kafeinde alıyorlar yag yakımını hızlandırıyor ama spor sonrasında oyle salata falan filan yerseniz sadece yaptıgınız spor cope gider haslanmıs tavuk veya et muhakkak yiyin..

O kadar ağır bi spor yapmadığım için o saatte et yemeyi doğru bulmuyorum

Gidebileceğim başka spor salonu yok maalesef

Saklama kabi al yanina oglende icine doldur yemegini aksamustu ye,bunu dusunememis olamazsin :)
Spor cikisi da meyve ye su ic sut ic
Saglikli bir yontem

Ayy düşündüm hem de iş yerinde her gün tam takım 2-3 çeşit yemek(2 çeşit sebze,2 çeşit et vs) ve 6 çeşit salata oluyor Ama yani orda milletin içinde saklama kabına ordan bişeyler doldurmaya çok utanıyorum ya olur mu ki???

Sen neler yedin mesela işten çıkmadan ?

Aksam 5.45 civarı ayran içine yulsfkepeği karıstırıp yiyorum

O nedir ilk defa duydum nası oluyor tadı?

Yemekhane size gore yemek versin diye brisey yok ki. Dikkat edecekseniz evden mecburen yemek getireceksiniz. ben de spora gidecegim gunler evden salata yapıp getiriryorum. 3 gibi yiyiynce 5 te hemen cıkıp spora gidebiliyorum.

Ne tarz salatalar yapıyodunuz evde acaba?

Teşekkürler, yoğurt granola ne acaba

Çok ağır bi spor yapmıycam o yüzden o saatte et yemeği falan yemeyi düşünmüyorum kilo alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…