Ben de muz taşı diye anladım" Muz" tasımayı ben "muz taşı" anladımAaaa kilo mu verdiriyor o diyecektim hemen lokman hekime gidecektim :)
Hani bu sabır taşı var ya cocukları memeden keserken kullanılıyor onun gibi bişi sandımBen de muz taşı diye anladım
Ben böyle yapıyorum.
Öğle yemeğini normal yiyorum.
7de spora gidiceksem saat 6 gibi bir şeyler yiyorum spora kesinlikle aç gitmiyorum zaten aç karnına kolumu kıpırdatacak halim olmuyor :)
bi fit insanın basını döndürüyor, harala gürele aletlerden aletlere zıplarken sakatlık cıkıyoAynı konu açılmıştı sanki herkes b fit e gidiyor galiba
bende öyle anladım :) tek değilmişim" Muz" tasımayı ben "muz taşı" anladımAaaa kilo mu verdiriyor o diyecektim hemen lokman hekime gidecektim :)
Aynı konu açılmıştı sanki herkes b fit e gidiyor galiba
Saklama kabi al yanina oglende icine doldur yemegini aksamustu ye,bunu dusunememis olamazsin :)öyle olmuyor maalesef eve uğrayıp bi çorba bi salata içip evden çıkmam en az 45dkyi bulur gene son seansa yetişemem
çalışıyorum arkadaşım öğle yemeğini kendi keyfime göre ayarlayamamki işyerinde
Bende o bile yok yatak-fit ancaBen ev-fitdeyim şekerim
Ne zamandır tık yok hergün laf sokuyorum benimkine bezdi adam bendenOoo yatak sporları
Ben de senin temponla spor yapan birisi olarak şöyle yaptım. Akşam işten çıkmadan yedim. Spor yaparken şişirmeyecek beni de aç bıraakmayacak şeyler. Zaten işten çıkıp spora gidene kadar biraz sindirmiş olduğum için sporda zorlamadı. Çıkınca da çok acıkırsam süt ya da ayran içtim (spordan sonra içildiğinde yağ yakmaya yardımcı oluyor ayrıca) böylelikle çözdüm.Selam kızlar, iş çıkışı b fite gideceğim evimin yakınında bi yere. İşten 6da çıkıyorum eve gitmem bir buçuk saati buluyor. Son seansı 20:15 teymiş sanırım bi önceki seansa yetişebilir miyim bilmiyorum.
Şimdi ben açlığa kesinlikle dayanamayan biriyim, işyerinde en son öğle yemeğini 12 buçuk gibi yemiş oluyorum ve eve gidene kadar çok acıkmış oluyorum zaten. İşten çıkınca eve gidip yemek yesem spora yetişemem hem de yemeğin hemen üstüne spor yapmış olurum bi işe yaramaz.
Spor bittikten sonra eve gelip yemek yesem o da zararlı gece 10da mı yicem yani. Ne ara yicem ben bu akşam yemeğini aç açına da spor yapılmaz ki çok kafam karıştı
Bende o bile yok yatak-fit anca