İş çıkışı spora gidenler akşam yemeğini ne ara yiyosunuz ya?

Ben böyle yapıyorum.

Öğle yemeğini normal yiyorum.

7de spora gidiceksem saat 6 gibi bir şeyler yiyorum spora kesinlikle aç gitmiyorum zaten aç karnına kolumu kıpırdatacak halim olmuyor :)

Aynen aç karnına spor yapılmıyor :)) Ben de spora giderken iş yerinde öğle yemeğinden artan yemekten yiyordum saat 4 gibi.

spordan once kafeinde alıyorlar yag yakımını hızlandırıyor ama spor sonrasında oyle salata falan filan yerseniz sadece yaptıgınız spor cope gider haslanmıs tavuk veya et muhakkak yiyin..

Bu arada saati belli bir spor yerine kardio tercih etseniz daha iyi olur. Saatleri kendinize göre ayarlarsınız, seans kaçırdım diğerini bekleyeyim derdi olmaz.

Bfitte de bu seçenek var. istasyon ya da plates seanslarına katılmayıp kendiniz çalışabilirsiniz. Ama bfit yerine normal bir spor salonu daha çok işe yarar.

Saklama kabi al yanina oglende icine doldur yemegini aksamustu ye,bunu dusunememis olamazsin :)
Spor cikisi da meyve ye su ic sut ic
Saglikli bir yontem

ögle yemegimi 1 de yiyorum 15.30 gibi ara ögün yapiyorum ve isten ben 16.30 da cikiyorum eve gidince aksam yemegimi yiyorum ve spora gidiyorum.

isten cikmadan aksam yemegini yesen olmazmi, evde hazirlayip ise getirsen, spordan sonrada süt falan icersin son ara ögün gibi.

Seanslari olan yerlere degilde normal spor salonuna gittseniz size daha kolay olmaz mıydı? Oyle bir secenek yok mu o salonda? Ayrica spora ac gidilmez ben 2 kat kahvalti edipte gidiyorum donuncede tıkınıyorum.

Ben iş çıkışı spora gidiorm eve geldgmde diyet bisküvi yada bir tabak yemek yiyorum ekmeksiz daha alışamadım başlayalı 4 gun oldu regl olduğum için 1 haftadr gidemiorm pazartesi baslicm tamamen

Hamile kalmadan önce gidiyodm. Gitmeden önce tıka basa yiyodm spordan dönünce de o biçim. Ondan mütevellit spor benim için çok gereksiz

Ben de senin temponla spor yapan birisi olarak şöyle yaptım. Akşam işten çıkmadan yedim. Spor yaparken şişirmeyecek beni de aç bıraakmayacak şeyler. Zaten işten çıkıp spora gidene kadar biraz sindirmiş olduğum için sporda zorlamadı. Çıkınca da çok acıkırsam süt ya da ayran içtim (spordan sonra içildiğinde yağ yakmaya yardımcı oluyor ayrıca) böylelikle çözdüm.

çalışan bir insan için , öglen yemegini geç yemek olmaz
saat 5-6 gibi , kuruyemiş ,süt meyve , yogurt, yulaf , peynrili tost ayran
bu seçenekleri kullanabilirisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…