Öğle yemeğini yeme , ara öğün yap , öğle yemeğini geç ye mesela 3-4 gibi . o zamana kadar acıkmazsın .Selam kızlar, iş çıkışı b fite gideceğim evimin yakınında bi yere. İşten 6da çıkıyorum eve gitmem bir buçuk saati buluyor. Son seansı 20:15 teymiş sanırım bi önceki seansa yetişebilir miyim bilmiyorum.
Şimdi ben açlığa kesinlikle dayanamayan biriyim, işyerinde en son öğle yemeğini 12 buçuk gibi yemiş oluyorum ve eve gidene kadar çok acıkmış oluyorum zaten. İşten çıkınca eve gidip yemek yesem spora yetişemem hem de yemeğin hemen üstüne spor yapmış olurum bi işe yaramaz.
Spor bittikten sonra eve gelip yemek yesem o da zararlı gece 10da mı yicem yani. Ne ara yicem ben bu akşam yemeğini aç açına da spor yapılmaz ki çok kafam karıştı
akşam bi çorba bi salata yemek 15 dakikanızı alır diye düşünüyorum :)Selam kızlar, iş çıkışı b fite gideceğim evimin yakınında bi yere. İşten 6da çıkıyorum eve gitmem bir buçuk saati buluyor. Son seansı 20:15 teymiş sanırım bi önceki seansa yetişebilir miyim bilmiyorum.
Şimdi ben açlığa kesinlikle dayanamayan biriyim, işyerinde en son öğle yemeğini 12 buçuk gibi yemiş oluyorum ve eve gidene kadar çok acıkmış oluyorum zaten. İşten çıkınca eve gidip yemek yesem spora yetişemem hem de yemeğin hemen üstüne spor yapmış olurum bi işe yaramaz.
Spor bittikten sonra eve gelip yemek yesem o da zararlı gece 10da mı yicem yani. Ne ara yicem ben bu akşam yemeğini aç açına da spor yapılmaz ki çok kafam karıştı
akşam bi çorba bi salata yemek 15 dakikanızı alır diye düşünüyorum :)
Öğle yemeğini yeme , ara öğün yap , öğle yemeğini geç ye mesela 3-4 gibi . o zamana kadar acıkmazsın .
sadece salata ye git :) akşam ağır yenmez. salata yapmak da 45 dk yı bulmaz heraldeöyle olmuyor maalesef eve uğrayıp bi çorba bi salata içip evden çıkmam en az 45dkyi bulur gene son seansa yetişemem
çalışıyorum arkadaşım öğle yemeğini kendi keyfime göre ayarlayamamki işyerinde
Kuruyemiş, süt ve muz süper üçlü. Yanında minik kutu sütlerden (günlük süt olacak ama), badem, ceviz gibi kuru yemişlerden ya da muz taşı. Eğer imkanın varsa minik sandviç kaplarından alıp tam tahıllı iki dilim ekmeğe minik bir sandviç de yapabilirsin yanında taşımak için. Bunların dışında zaten akşam yemeğinde çok bir şey yeme. Eve gittiğinde de minik bir salata ya da haşlanmış bir yumurta yersin olur biter. Ha sen dersen ki ben akşam yemeğinde iki tabak mantı yemeden duramam :) o zaman zaten sporun pek faydası olmaz hatta zararı bile olabilir.Selam kızlar, iş çıkışı b fite gideceğim evimin yakınında bi yere. İşten 6da çıkıyorum eve gitmem bir buçuk saati buluyor. Son seansı 20:15 teymiş sanırım bi önceki seansa yetişebilir miyim bilmiyorum.
İş yerinde saat 4-5 gibi ara öğün yemek ye işten çıkınca da spora git. Akşam da salata veya meyve ye. Bu arada bol bol su için zaten tok tutar. Hem de zayıflamana yardımcı olur.
Kuruyemiş, süt ve muz süper üçlü. Yanında minik kutu sütlerden (günlük süt olacak ama), badem, ceviz gibi kuru yemişlerden ya da muz taşı. Eğer imkanın varsa minik sandviç kaplarından alıp tam tahıllı iki dilim ekmeğe minik bir sandviç de yapabilirsin yanında taşımak için. Bunların dışında zaten akşam yemeğinde çok bir şey yeme. Eve gittiğinde de minik bir salata ya da haşlanmış bir yumurta yersin olur biter. Ha sen dersen ki ben akşam yemeğinde iki tabak mantı yemeden duramam :) o zaman zaten sporun pek faydası olmaz hatta zararı bile olabilir.
" Muz" tasımayı ben "muz taşı" anladımKuruyemiş, süt ve muz süper üçlü. Yanında minik kutu sütlerden (günlük süt olacak ama), badem, ceviz gibi kuru yemişlerden ya da muz taşı. Eğer imkanın varsa minik sandviç kaplarından alıp tam tahıllı iki dilim ekmeğe minik bir sandviç de yapabilirsin yanında taşımak için. Bunların dışında zaten akşam yemeğinde çok bir şey yeme. Eve gittiğinde de minik bir salata ya da haşlanmış bir yumurta yersin olur biter. Ha sen dersen ki ben akşam yemeğinde iki tabak mantı yemeden duramam :) o zaman zaten sporun pek faydası olmaz hatta zararı bile olabilir.
Yemek yedikten sonra spor yapılmaz onu geçelim. Sağlıklı beslenecekseniz öğle yemeği de atlanmaz o öneriyi de geçelim.
Saat 4-5 gibi sağlıklı tok tutan bir ara öğün yiyeceksiniz. Yulaf olabilir süt ya da yogurtla, beyaz peynirli yağsız tost olabilir. Siz kendinize uygun bişey bulursunuz.
Spordan yaklaşık bir saat sonra da hafif bir akşam yemeği yersiniz olur biter.