İş çıkışı spora gidenler akşam yemeğini ne ara yiyosunuz ya?

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
Selam kızlar, iş çıkışı b fite gideceğim evimin yakınında bi yere. İşten 6da çıkıyorum eve gitmem bir buçuk saati buluyor. Son seansı 20:15 teymiş sanırım bi önceki seansa yetişebilir miyim bilmiyorum.

Şimdi ben açlığa kesinlikle dayanamayan biriyim, işyerinde en son öğle yemeğini 12 buçuk gibi yemiş oluyorum ve eve gidene kadar çok acıkmış oluyorum zaten. İşten çıkınca eve gidip yemek yesem spora yetişemem hem de yemeğin hemen üstüne spor yapmış olurum bi işe yaramaz.

Spor bittikten sonra eve gelip yemek yesem o da zararlı gece 10da mı yicem yani. Ne ara yicem ben bu akşam yemeğini aç açına da spor yapılmaz ki çok kafam karıştı

Öğle yemeğini yeme , ara öğün yap , öğle yemeğini geç ye mesela 3-4 gibi . o zamana kadar acıkmazsın .

akşam bi çorba bi salata yemek 15 dakikanızı alır diye düşünüyorum :)

İş yerinde saat 4-5 gibi ara öğün yemek ye işten çıkınca da spora git. Akşam da salata veya meyve ye. Bu arada bol bol su için zaten tok tutar. Hem de zayıflamana yardımcı olur.

akşam bi çorba bi salata yemek 15 dakikanızı alır diye düşünüyorum :)

öyle olmuyor maalesef eve uğrayıp bi çorba bi salata içip evden çıkmam en az 45dkyi bulur gene son seansa yetişemem

Öğle yemeğini yeme , ara öğün yap , öğle yemeğini geç ye mesela 3-4 gibi . o zamana kadar acıkmazsın .

çalışıyorum arkadaşım öğle yemeğini kendi keyfime göre ayarlayamamki işyerinde

Yemek yedikten sonra spor yapılmaz onu geçelim. Sağlıklı beslenecekseniz öğle yemeği de atlanmaz o öneriyi de geçelim.

Saat 4-5 gibi sağlıklı tok tutan bir ara öğün yiyeceksiniz. Yulaf olabilir süt ya da yogurtla, beyaz peynirli yağsız tost olabilir. Siz kendinize uygun bişey bulursunuz.

Spordan yaklaşık bir saat sonra da hafif bir akşam yemeği yersiniz olur biter.

sadece salata ye git :) akşam ağır yenmez. salata yapmak da 45 dk yı bulmaz heralde

Kuruyemiş, süt ve muz süper üçlü. Yanında minik kutu sütlerden (günlük süt olacak ama), badem, ceviz gibi kuru yemişlerden ya da muz taşı. Eğer imkanın varsa minik sandviç kaplarından alıp tam tahıllı iki dilim ekmeğe minik bir sandviç de yapabilirsin yanında taşımak için. Bunların dışında zaten akşam yemeğinde çok bir şey yeme. Eve gittiğinde de minik bir salata ya da haşlanmış bir yumurta yersin olur biter. Ha sen dersen ki ben akşam yemeğinde iki tabak mantı yemeden duramam :) o zaman zaten sporun pek faydası olmaz hatta zararı bile olabilir.

Bir dönem gitmiştim, 4-5 gibi işyerinde sandviç çorba salata tarzı şeyler yiyordum,akşam da acıkmıyordum zaten

Bu arada ben spora gittiğim dönemde eve geldiğim zaman hafif yemek yiyip 40 dk 1 saat sonra spora gidiyordum. Gelince de çoğunlukla bir şey yemiyordum ama senin için olmaz gibi duruyor çünkü ben 6.30da evde oluyordum. ve spor salonu evin altındaydı.

İş yerinde saat 4-5 gibi ara öğün yemek ye işten çıkınca da spora git. Akşam da salata veya meyve ye. Bu arada bol bol su için zaten tok tutar. Hem de zayıflamana yardımcı olur.

Ben böyle yapıyorum.

Öğle yemeğini normal yiyorum.

7de spora gidiceksem saat 6 gibi bir şeyler yiyorum spora kesinlikle aç gitmiyorum zaten aç karnına kolumu kıpırdatacak halim olmuyor :)

ogle yemeginizi yiyin aksama dogru yine atıstırın birseyler benim esimde spora aksam gidiyor eve gelisi 10u buluyor ama ona gore yemek yiyor tabi protein ve karbonhidrat alıyor yagsız tuzsuz oda mideyi yormaz

Çok iyi yazmışsınız :)

" Muz" tasımayı ben "muz taşı" anladım Aaaa kilo mu verdiriyor o diyecektim hemen lokman hekime gidecektim :)

Aynen. Saat 16.30-17.00 gibi size enerji verecek bir ara öğün yemeni gerek. Ara öğünler metabolizmayı da hızlandırdığı için öneriliyor zaten. Spordan önce iç badem, ceviz, hurma gibi şeyler ya da in vino veritas nın yazdıkları gibi bir menü yiyebilirsiniz.

Ben gecen ılkbaharda gıdıyordum , spora gırmeden evvel galeta ve meyvelı yogurt yıyordum
ama b fıt degıldı, fıtness ıdı

canım aynı sorunu yaşayan biriyim..saatlerimiz bile aynıymış eve gitmem tamamen 22,00 oluyor..o yüzden ben işten çıkarken 17,30 gibi yemeye başladım..spordan önce yiyip spora geçiyorum..spordan sonra çok açsam tarçınlı süt ve 1 meyve yiyip yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…