İş çevremdeki adamlar!

zorladığımı düşünmüyorum, direkt suçlu hatalı sensin yazmış hatta.
herkes car car bağıran bir kişiliğe sahip olmak zorunda değil, adamların şerefsizliği kadının suçu değil.
erkeklere bu davranışın anormal olduğunu kadınlar olarak birbirimize sahip çıkarak ve bu şerefsizliklerini normal görmeyerek yapabiliriz mesela.

sen yüz vermeseydin olmazdı, ben onca yıldır çalışıyorum bana neden birşey olmadı tarzı konuşmalar okuduğumda bunu yanlış anladığımı düşünmüyorum.

ben yukarıdaki mesajda hatalı suçlu sensin yazdığını göremedim, sizde de hata var diyor. Hatadan kasdettiği ise amiyane tabirle kuyruk sallamak değil pislik insanlara karşı haketmedikleri nezaketle karşılık vermek. Kadınlar olarak birbirimize sahip çıktığımız için de mağdur kardeşimize “bu kadar naif olmakla hatalısın bu gibi pisliklere sert çıkış” diyoruz. Kimse kadına sen fettanlık yapıyorsun demiyor bu hayvanoğlu hayvanlar sen tepki vermedikçe bu saf niyetini yanlış anlayıp çirkinliklere devam eder diyoruz. Yani bence sessiz kalmakla hata etmiş sence tavrı doğruysa, bu tarz durumlarda aynen böyle devam etsin diyorsan kimin işine gelir bilemem

Tek cözüm ordan ayrilmak gibi gözüküyor
Tabii ki ayrılsın ama o şerefsizin yaptığı yanına kar kaldı. İşte sindirme politikası. Suçlu olan erkek, işsiz kalan kadın. Hiç değilse kadın ayrılırken erkek de etrafına biraz rezil olsaydı. Gerçi ortam pislikle dolu gibi görünüyor ama içlerinden 1 tane vicdanlı aşama rezil olsaydı benim içim soğurdu

sizden yüz bulmuşlar, onlar kime nasıl davranması gerektiğini anlıyorlar,olay sizde bitiyor ne demek?
sizin gözünüzde masum bir yazıysa sizin gözünüze sahip olmadığıma seviniyorum.

Bu dediğinizi dün gece uyumadan önce düşündüm ama öylesine pis kalpli insanlar var ki burada anlamaları mümkün değil temiz adım karaya çıkar kimse demez ki ulan yazık şu kadına buna eminim bu yüzden bu kadar boğuluyorum zaten

sizden yüz bulmuşlar, onlar kime nasıl davranması gerektiğini anlıyorlar,olay sizde bitiyor ne demek?
Desteklerinize teşekkür ederim benim yüzümden birbirinizi incitmeyin hatalı olduğumu düşünmüyorum ve asla kabul etmiyorum bunu karakter de bir allah vergisi keyfinden burada dert yanmıyorum elbette böyle ara bozan gibi oldum kusura bakmayın

onca seyden sonra ne tokalasıyorsunuz adamı ınsan yerıne koymussunuz daha ya hayvan bıle degıl o pıslık
patronunuzla ıstedıgınız kadar konusun ıse yaramaz ...
baska calısacagınız bır yer yok mu bulundugunuz ortam foseptık cukuru gıbı...
kurtulmanız lazım ordan

kadıncağız burda bile arabulucu pozisyonunda, höt höt yapıp millete had bildiremiyor herkes.
ben de öyle değilim mesela, böyle bir davranışta kilitlenip kalıyorum. benim karakterim uysal diye böyle davranışlara maruz kalmamı kimse normal göremez. neden böyle davranmadın diye de suçlayamaz.

keşke böyle davransan ya da bir dahaki sefere böyle davran bence demek başka, bana neden olmuyor da sana oluyor demek başka.

sapıklar kıme nasıl davranması gerektıgını bıldıgı ıcın oyle yaklasıyorlar dıyerek sız tum tacıze tecavuze sıddete haksızlıga ugramıs kadınları nasıl bır zan altında bıraktıgınızın farkında mısınız dıyecegım ama sanmıyorum
zıra kapasıte gerekır

kımse kımseyı arkadası olarak gormuyor boyle bır dunya susam sokagında kaldı 90lardan cıkın gunumuze fuzeyle gelın gercekten yok oyle bır dunya
cekınmeyın kırın
sız kırılacagınıza o pıslık kırılsın

ördeklerın bıle tecavuz edıldıgı dunyada bır kadın naber lan usta deyıp enseye saplak da atsa aksırıp tıksırsa kardesım adam o golu nasıl attı yaaa serreefffsızım sasırdım aksama ıkı tekleyelım mı dese de sapık sapıktır. kara carsaflara da burunse sapık sapıktır bahcevan pantolonu ustune sarı cızme gıyıp mehmet aga da olsa sapık sapıktır

allahım ya

of neysekı sunu gordum sakinlestım
cok sukur
hay agzınıza saglık

Namusuna yan gözle bakacaklarına, evde Bi kaç ay sıkıntı çekin.
Birgün üstünüze atlamayacakları ne malüm konusturmayın beni. Niyetler ortada!!!!

Evet şimdi yapacak bişey yok artık geri gidip desen o zaman niye demedin diye kara çalarlar. Allah yardımcın olsun

O mala iyi bir ayar veremediğin için devam ediyor işsiz kalmaktam korktuğun içinde muhtemelen ayar veremiyorsun ama başına iyi şeyler gelmez muhtemelen hoşlandığını sanıyor bu gerzekalı bi anda bağırmaya başla patronunda duysun rezil olsun bu olayları patronun görmüyor mu peki

Benim burdan objektif bi şekilde anladığım şey şu, onlar kime nasıl davranması gerektiğini anlıyor derken susan içine atan, utanan, cevap vermeyen kadınları görünce edepsizliklerinden çekinmiyor. Hatta bu edepsizliğini bir adım öteye taşıyabilme cüretini gösteriyor, bu yüzden olay sizde bitiyor bunlara prim vermeyin gibi anlıyorum. Çünkü benim hemcinsime bakışım budur. Mağdur olana o pisliklere nazik olma derim, yukarıdaki lafı söyleyeni de ilk başta bu bakış açısıyla değerlendiririm. Çünkü hemcinsini koruyan anlayış bana göre böyle olur, açık bir ifade yoksa sui zanda bulunmam. Herkesin kalbini Allah bilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…