- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
Bence lafı yanlış anlamak için zorluyorsunuz kendinizi. Burda kimse kadını olaydan dolayı suçlamıyor, olay olduktan sonra karşı tarafa haddini bildirip ses çıkarmadığı için kızıyor, sevdiğin birine haksızlığa uğramasın diye kızmak gibi bişey bu. Diğer türlü mesajında belirttiğin gibi “erkeklere bu davranışın anormal olduğu” hissettirilmemiş oluyor. Kadının kötü niyeti yok sadece o pisliklere karşı fazla naif
zorladığımı düşünmüyorum, direkt suçlu hatalı sensin yazmış hatta.
herkes car car bağıran bir kişiliğe sahip olmak zorunda değil, adamların şerefsizliği kadının suçu değil.
erkeklere bu davranışın anormal olduğunu kadınlar olarak birbirimize sahip çıkarak ve bu şerefsizliklerini normal görmeyerek yapabiliriz mesela.
sen yüz vermeseydin olmazdı, ben onca yıldır çalışıyorum bana neden birşey olmadı tarzı konuşmalar okuduğumda bunu yanlış anladığımı düşünmüyorum.
ben yukarıdaki mesajda hatalı suçlu sensin yazdığını göremedim, sizde de hata var diyor. Hatadan kasdettiği ise amiyane tabirle kuyruk sallamak değil pislik insanlara karşı haketmedikleri nezaketle karşılık vermek. Kadınlar olarak birbirimize sahip çıktığımız için de mağdur kardeşimize “bu kadar naif olmakla hatalısın bu gibi pisliklere sert çıkış” diyoruz. Kimse kadına sen fettanlık yapıyorsun demiyor bu hayvanoğlu hayvanlar sen tepki vermedikçe bu saf niyetini yanlış anlayıp çirkinliklere devam eder diyoruz. Yani bence sessiz kalmakla hata etmiş sence tavrı doğruysa, bu tarz durumlarda aynen böyle devam etsin diyorsan kimin işine gelir bilememKusura bakmayin ama.sizde de hata var.. konusmayin surat asin ben calistigim yerde 7.senemi doldurdum ve ilk girdigimde kimseyle konusmadim isim olursa sordum gelen musterilerle tokalasmak niye ne diye elimi uzaticam ki kolay gelsin derler kafa ile selamlarim yada sagolun derim biter. Hepsi efendi insanlar Allah icin ama ben senelerin verdigi rahatligi bile kullanmiorm.is arkadaslarima karsi da mesafeliyim. Sizden yuz bulmuslar ters yanit verseniz sert bakis atsaniz bakalim.bir daha hal.hatir sorabiliyorlar mi. Bunun guzellikle cirkinlikle alakasi da yok. Onlar kime.nasil davranmasi gerektigini anliyorlar.. olay sizde bitiyor gerekirse patrona diceksin sikayet edeceksin. Ya da esine anlatacaksin.
Tek cözüm ordan ayrilmak gibi gözüküyorEe napsın peki? Susup kalınca iyi bir çözüm mü bulmuş olur?
Tabii ki ayrılsın ama o şerefsizin yaptığı yanına kar kaldı. İşte sindirme politikası. Suçlu olan erkek, işsiz kalan kadın. Hiç değilse kadın ayrılırken erkek de etrafına biraz rezil olsaydı. Gerçi ortam pislikle dolu gibi görünüyor ama içlerinden 1 tane vicdanlı aşama rezil olsaydı benim içim soğurduTek cözüm ordan ayrilmak gibi gözüküyor
ben yukarıdaki mesajda hatalı suçlu sensin yazdığını göremedim, sizde de hata var diyor. Hatadan kasdettiği ise amiyane tabirle kuyruk sallamak değil pislik insanlara karşı haketmedikleri nezaketle karşılık vermek. Kadınlar olarak birbirimize sahip çıktığımız için de mağdur kardeşimize “bu kadar naif olmakla hatalısın bu gibi pisliklere sert çıkış” diyoruz. Kimse kadına sen fettanlık yapıyorsun demiyor bu hayvanoğlu hayvanlar sen tepki vermedikçe bu saf niyetini yanlış anlayıp çirkinliklere devam eder diyoruz. Yani bence sessiz kalmakla hata etmiş sence tavrı doğruysa, bu tarz durumlarda aynen böyle devam etsin diyorsan kimin işine gelir bilemem
Bu dediğinizi dün gece uyumadan önce düşündüm ama öylesine pis kalpli insanlar var ki burada anlamaları mümkün değil temiz adım karaya çıkar kimse demez ki ulan yazık şu kadına buna eminim bu yüzden bu kadar boğuluyorum zatenTabii ki ayrılsın ama o şerefsizin yaptığı yanına kar kaldı. İşte sindirme politikası. Suçlu olan erkek, işsiz kalan kadın. Hiç değilse kadın ayrılırken erkek de etrafına biraz rezil olsaydı. Gerçi ortam pislikle dolu gibi görünüyor ama içlerinden 1 tane vicdanlı aşama rezil olsaydı benim içim soğurdu
Desteklerinize teşekkür ederim benim yüzümden birbirinizi incitmeyin hatalı olduğumu düşünmüyorum ve asla kabul etmiyorum bunu karakter de bir allah vergisi keyfinden burada dert yanmıyorum elbette böyle ara bozan gibi oldum kusura bakmayınsizden yüz bulmuşlar, onlar kime nasıl davranması gerektiğini anlıyorlar,olay sizde bitiyor ne demek?
sizin gözünüzde masum bir yazıysa sizin gözünüze sahip olmadığıma seviniyorum.
İş yok demiyorum sadece bulamamaktan korkuyorum bir süreİş yok deme sen çık o işten..bir adım at ev kurtul o kötü ortamdan.
Desteklerinize teşekkür ederim benim yüzümden birbirinizi incitmeyin hatalı olduğumu düşünmüyorum ve asla kabul etmiyorum bunu karakter de bir allah vergisi keyfinden burada dert yanmıyorum elbette böyle ara bozan gibi oldum kusura bakmayın
sapıklar kıme nasıl davranması gerektıgını bıldıgı ıcın oyle yaklasıyorlar dıyerek sız tum tacıze tecavuze sıddete haksızlıga ugramıs kadınları nasıl bır zan altında bıraktıgınızın farkında mısınız dıyecegım ama sanmıyorumKusura bakmayin ama.sizde de hata var.. konusmayin surat asin ben calistigim yerde 7.senemi doldurdum ve ilk girdigimde kimseyle konusmadim isim olursa sordum gelen musterilerle tokalasmak niye ne diye elimi uzaticam ki kolay gelsin derler kafa ile selamlarim yada sagolun derim biter. Hepsi efendi insanlar Allah icin ama ben senelerin verdigi rahatligi bile kullanmiorm.is arkadaslarima karsi da mesafeliyim. Sizden yuz bulmuslar ters yanit verseniz sert bakis atsaniz bakalim.bir daha hal.hatir sorabiliyorlar mi. Bunun guzellikle cirkinlikle alakasi da yok. Onlar kime.nasil davranmasi gerektigini anliyorlar.. olay sizde bitiyor gerekirse patrona diceksin sikayet edeceksin. Ya da esine anlatacaksin.
kımse kımseyı arkadası olarak gormuyor boyle bır dunya susam sokagında kaldı 90lardan cıkın gunumuze fuzeyle gelın gercekten yok oyle bır dunyaBen yapı olarak da baskın bir tip değilim kendimi savunurum konuşurum ama her zaman aynı olamıyorum hep insanları kırmaktan çekiniyorum hep ondan böyle oluyor işte zaten bir önceki iş yerimde benzer ortamdaydı ama herkes beni kızı kardeşi gibi gördü bir kere bile birşey yaşamadım burada bocaladım iyice
ördeklerın bıle tecavuz edıldıgı dunyada bır kadın naber lan usta deyıp enseye saplak da atsa aksırıp tıksırsa kardesım adam o golu nasıl attı yaaa serreefffsızım sasırdım aksama ıkı tekleyelım mı dese de sapık sapıktır. kara carsaflara da burunse sapık sapıktır bahcevan pantolonu ustune sarı cızme gıyıp mehmet aga da olsa sapık sapıktırSiz benm lafimi anlayamadiniz ama erkeksi olmak zorundayiz hele erkeklerin fazla oldugu yerde buna daha cok dikkat etmeliyiz cunku ortamlar artik pis insanlar pis. Ben sana kur yapim sen bana gul konusmaya devam.et ben yine devam.edim rahatsiz ol ama bana sert cikis yapma ben ne anlarim bundan hosuna gidio derim bagiricaksin agzina edeceksin yeri gelecek kadin susmucak korkmucak cekinmicek tokadi indircek yuzune
of neysekı sunu gordum sakinlestımSiz istediginiz kadar erkeksi olun karsınızdaki sapıksa sapıktır
Bu ülkede hayvanlara damacanalara tecavüz ediliyor
Seneler seneler önce bir kış vakti tuttugum takımın macından cıkarken taciz edildim resmen popom avuclandı
Yüzümde ne bir gram makyaj vardı üstümde kıs oldugu icin yarım kalın mont altımda botlarım kotum erkek gibi gitmişim maca hemde erkek kardesimle yanımda bi erkek olmasına ragmen elle tacize ugradım
Size kalsa benim sucum belliki niye gidersin maça değil mi erkek işi falan filan
Ama değil öyle bi dünya yok yapacak olan kıyafetinden bile yapıyor sapık heryerde sapık senin iki güleryüz göstermene gerek yok
Cok değişik kadınlar var gercektenof neysekı sunu gordum sakinlestım
cok sukur
hay agzınıza saglık
Evet şimdi yapacak bişey yok artık geri gidip desen o zaman niye demedin diye kara çalarlar. Allah yardımcın olsunBu dediğinizi dün gece uyumadan önce düşündüm ama öylesine pis kalpli insanlar var ki burada anlamaları mümkün değil temiz adım karaya çıkar kimse demez ki ulan yazık şu kadına buna eminim bu yüzden bu kadar boğuluyorum zaten
Benim burdan objektif bi şekilde anladığım şey şu, onlar kime nasıl davranması gerektiğini anlıyor derken susan içine atan, utanan, cevap vermeyen kadınları görünce edepsizliklerinden çekinmiyor. Hatta bu edepsizliğini bir adım öteye taşıyabilme cüretini gösteriyor, bu yüzden olay sizde bitiyor bunlara prim vermeyin gibi anlıyorum. Çünkü benim hemcinsime bakışım budur. Mağdur olana o pisliklere nazik olma derim, yukarıdaki lafı söyleyeni de ilk başta bu bakış açısıyla değerlendiririm. Çünkü hemcinsini koruyan anlayış bana göre böyle olur, açık bir ifade yoksa sui zanda bulunmam. Herkesin kalbini Allah bilirsizden yüz bulmuşlar, onlar kime nasıl davranması gerektiğini anlıyorlar,olay sizde bitiyor ne demek?
sizin gözünüzde masum bir yazıysa sizin gözünüze sahip olmadığıma seviniyorum.