İş çevremdeki adamlar!

Hanimefendi tokat aticaksin resmen asilmis o adam.size ya ben okurken sinir oldum siz nasil hala tokalasiyorsunuz bu kadar iyi olmayin bu kadar kalp kirmaktan korkmayin lutfen. Burada cogu benm demek istedigimi anlamadi ama babaniz dahi olsa erkekleree yuz vermeyin kimin ne niyeti var bilemeyiz. Artik devir oyle bir devir ki akraban bile senden faydalanma pesinde o yuzden sert mizacli gorunmemiz gerekiyor buna bizi mecbur ettikleri icin.

Siz istediginiz kadar erkeksi olun karsınızdaki sapıksa sapıktır
Bu ülkede hayvanlara damacanalara tecavüz ediliyor
Seneler seneler önce bir kış vakti tuttugum takımın macından cıkarken taciz edildim resmen popom avuclandı
Yüzümde ne bir gram makyaj vardı üstümde kıs oldugu icin yarım kalın mont altımda botlarım kotum erkek gibi gitmişim maca hemde erkek kardesimle yanımda bi erkek olmasına ragmen elle tacize ugradım
Size kalsa benim sucum belliki niye gidersin maça değil mi erkek işi falan filan
Ama değil öyle bi dünya yok yapacak olan kıyafetinden bile yapıyor sapık heryerde sapık senin iki güleryüz göstermene gerek yok

adamın pişkin pişkin size teklifte bulunması çok iğrenç birşey ya sapık adam
sizin tepkiniz de bana çok hafif geldi bu adama gerçekten haddini bildirmek lazım
patronunuz umarım anlayışlı bir insandır sizi başka bir bölüme alsın ya da o adam sizin birime gelmesin

Tuhaf degil.abaza kirolarla dolu bir yerde calisiyorsun anladigim kadariyla. Anlattiklarinin hepsi taciz. Ustelik gizli sakli degil bariz taciz ve nabiz yoklama. Ne demek kocan yoksa gel abi deme lazi olur bilmem ne.Ahlaksizlar. Ben olsam isten cikar bir avm falan bakardim yahut muadili baska bir firma. Cikana kadar da o tuhaf adamlarla hic muhabbete girmemeye calis.

Eşim bu çevredeyken girmiştim buraya sabah beraber geliyor akşam beraber çıkıyorduk öğlen yemeğe beraber gidiyorduk o zamanlar bu kadar sıkıntı yaşamadım zaten şeker bayramı zamanı çıktı başka bir semt geçmek zorunda kaldı bende burada kaldım

sizin gibi kadınlar yüzünden mecbur hissediyorsunuz. öyle erkekler yüzünden değil. sizin gibi herşeyi yargılayan insanlar yüzünden erkekler de güldü kesin az kur yapsam benim olur kafasında. eğer erkeklere bu davranışlarının anormal olduğu hissettirilseydi biz de her merhaba diyene kaş çatmak zorunda kalmazdık.
daha bir tacizden dolayı hiçbir kadını suçlamadım.
suçlamam da.

O ayri bu ayri..o tacizleri bende yasadim hanimefendi ama karsimda.bana sulanan bir aptal oldugunda da agzinin payini verdim

Hayır yani biz kadınlar neden her erkeğe hallenmiyoruz da onlar uckurlarına sahip cıkamıyorlar
Sen yapma sen etme sen kadınsın sus sen kıskırttın sen azdırdın ve bunu diyenler gene kadınlar gene hemcins
Gerçekten anlasılır gibi değil ya

İnanın işe öyle paspal geliyorum ki zaten içimden bile gelmiyor yapmak makyaj zaten yapmam burada fondöten bile sürmüyorum zaten anlamadığım da bu burada alımlı bir kadın objesi değilim baya standartım nedir bu yani insan kendini kötü hissediyor

O ayri bu ayri..o tacizleri bende yasadim hanimefendi ama karsimda.bana sulanan bir aptal oldugunda da agzinin payini verdim
Değil hanım efendi değil
İkisininde adı tacizdir
Benim popomu elleyenide görsem belki onunda bi tarafı havadaydı
Neyse siz baska kafalarda yasıyorsunuz umarım hic günahınız yokken bu sekilde tacizlere ugramazsınız

Nasil guzel yanlis anliyorsunuz beni

O sapıkların kadın bakımlıymış bakımsızmış açıkmış kapalıymış güzelmiş çirkinmiş umrunda mı sanıyorsunuz. Çoluğun çocuğun hayvanın tecavüze uğradığı bir ülkeden bahsediyoruz

Çok teşekkür ediyorum bu yorumunuz için

Nasil guzel yanlis anliyorsunuz beni

hatalı sensin suçlu sensin demediniz mi konu sahibine? bu ne demek?
artı kendinizle karşılaştırmadınız mı ben 7 yıldır matbaadayım, neden kimse bana bişey yapmıyor da sana yapıyorlar anlamında?
bu konu sahibini neyle suçlamak farkında mısınız?

Haklısınız. Bu tip insanlar zaten bu ülkenin kanayan yarası. Elden bir şey gelmiyor görmezden gelmek en iyisi
Siteye uzun zamandır üyeyim ama yeni yorum yaZmaya başladım ,dedim ki kendime yardımcı olmaya yönelik mesajlar yazacağım,ama 3 gün sürdü .Daha 2 gün önce Kırıkkale’de kadıncağızı boğazından kesti pisliğin biri ,onu da kadın nafaka isterse işte ne bileyim aldatırsa ,küfür ederse olacağı bu gibi bir zihniyet var karşımızda .Hadi herhangi bir konuda ,işte iş arkadaşlarınıza karşı dikkatli olun ,mesafeli davranın başta ,gerektiğinde sert çıkabilin gibi Önerilerse bulunulsa tamam , kadın maddi zorluk çektiği için çalışıyor ,bi yerde katlanıyor işe ,iş arkadaşları taciz etmiş ,ne yapacağını şaşırmış ,hala daha yok niye bunu demedin de şunu yapmadın da ,yok elini sıktın ,yok nasılsın dedin ,yok artık ya

Hislerime tercüman oldunuz allahım bana düzgün bir iş nasip eder inşallah bir çok yere cv gönderdim ama dönüş olmazsa da çok dayanamam gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…