- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.414
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembelii11
Valla cebinize kaç bin lira kalıyosa kardır çünkü bu adamla ömür geçmez. 8miş 5miş bakmayın derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kreşe bıraksam kres de 7 bin tüm gün 6dan sonra onu kim alacak 8de çıkacağım servise yazdirsam onu ücreti de olacakTamam da bakıcı ücreti de olsa 5 bin benim aylik kazancım 3 bin olacak.
Evet bakmayacağım her ay bi ceyrej yapsam kar ama cocuk konusu sorunValla cebinize kaç bin lira kalıyosa kardır çünkü bu adamla ömür geçmez. 8miş 5miş bakmayın derim
5 yaşındaki çocuğunuz anaokuluna gitmiyor mu?Önceki konularımı da okuyanlar bilir. Eşim arkadaşlarımla annemle görüşmeme evlerine gitmeye laf yapıyordu her zaman yapmıyor fakat bu hafta anneme gittiysem bir dahaki hafta arkadaşıma gidecek isem, hemen sen çok geziyorsun böyle olmaz her hafta bir yerdesin vs vs söylenmeye başlar. Belki de ilçede oturduğumuz için merkeze gidip geliyor olmamdan söyleniyor. Merkeze git gel yapıyorum yol 30 dk araçla. Çünkü burda mahallede komşulara gitsem aksam oturmasına uzun uzun otursak 11 12 ye kadar yinede birsey söylemiyor eşim. Her neyse ben kendisine iş bulduğumu ve başlamak istediğimi söyledim kendisi 2bucuk 3 saat konuşmanın sonunda kabul etti. Is yeri annemin evine çok yakın. İlçeden merkeze gitmem lazım merkezden de annemin mahallesine sonra çocuğumu(5yasinda) anneme bırakıp arasi iki üç dk olan iş yerine gecicem. Sabah 10 akşam 8 eşim kabul etti zar zor kendince. Annemde çocuğuma bakmayi kabul etti ben işteyken. Hersey güzel ben başlayacağım bir iki güne. Ama şöyle bir durum oluştu, ablamın cocugu okula başladı ve 12 de oglen okuldan çıkacak sonra servis anneme getirecek ablam çıkana kadar işten 6ya kadar annem de kalacak. Hem benimki hem ablamin ki 6 7 saat bir arada kalacaklar annem le anneme ikisinin hakkından gelemez ki. Ablamın anneme bırakma lafı yoktu hiç etrafta okula baslicak diye o şekilde oldu. Bu şartlarda ben anneme bırakıp ise başlayamam kine yapabilirim?
.
Kresden sonra kim alacak birde servis ücreti çıkacak anneme servisle geçmesi için. Okulumuz seneye baslasin anaokulana demiştiBir hafta deneyin bi baktiniz anneniz yapamıyor kres bakin
Temmuz 2019 doğumlu5 yaşındaki çocuğunuz anaokuluna gitmiyor mu?
E sizin de başka çareniz yok? Bırakın o düşünsün?Düşünse bile bırakmaktan baska çaresi yok böylelikle ikisi birden annemle kalacaklar ve çok simaricaklar annemde yorulacak.
Benim oğlumla yaşıt hatta aynı ay doğmuşlar. 4 yaş oluyor. Devletin anaokuluna kaydetseniz? Biz yemek için bin lira ödeyeceğiz aylık. Başka ödeme yok. Yarım ya da tam gün seçeneğiyle bir bakın isterseniz. Bu yaşta evde ne yapsın ki çocuk. Annenize de zor.Temmuz 2019 doğumlu
Oda düşünmeyecek ki kayinvalidesi bakıyordu küçükken şimdi okula başladı artık anneme gecer okuldan sonra babası bırakır ben işten çıkınca alırım diyor onunda başka çaresi yok. Annemde ikisine birden bakarsa burnunda gelirE sizin de başka çareniz yok? Bırakın o düşünsün?
Kreşe ver diyenlere yok diyorsunuzOda düşünmeyecek ki kayinvalidesi bakıyordu küçükken şimdi okula başladı artık anneme gecer okuldan sonra babası bırakır ben işten çıkınca alırım diyor onunda başka çaresi yok. Annemde ikisine birden bakarsa burnunda gelir![]()
Ama çanta kalem kağıt vs alınacak onları almadık okullar başladı geç kalır miyiz? Söyle bir sorun var ama ben ilçede oturuyorum merkezde ki anaokulana yazdırabilir miyim annemin evine yakın olan? tam gün.Benim oğlumla yaşıt hatta aynı ay doğmuşlar. 4 yaş oluyor. Devletin anaokuluna kaydetseniz? Biz yemek için bin lira ödeyeceğiz aylık. Başka ödeme yok. Yarım ya da tam gün seçeneğiyle bir bakın isterseniz. Bu yaşta evde ne yapsın ki çocuk. Annenize de zor.
Kres pahali çünkü benim kazancım boşa çıkacak 2 3 bin lira kalıyor. Anaokulu olabilir fakat merkezde okula nasıl yazıracağım ilçede oturuyoruz. Annem iki çocuğa bakacak ama burnundan gelecek bende pisman olacağımKreşe ver diyenlere yok diyorsunuz
Anneniz baksın o zaman diyenlere de olmaz diyorsunuz
Nasıl bir çözüm olabilir sizce başka ?
Bu ikisi dışında bisey yapamazsınız
Ben kayıt yaptırdığımda başka ildeydim. Adres olarak annenizin ev adresini verin zaten servis vs olursa..biz hiçbir şey almadık..panduf, yedek kıyafet ve suluk koyun bir sırt çantasına, başka bir şey göndermeyin dediler. Kırtasiyeyi de tek seferde toplu para alarak alıyorlar. Geçen sene 1500 liraymış bu sene 2 ya da 3 olur sanırım. Okul kendi alıyor..her çocuğun farklı olmasın diye.. eve yakın okullara bir bakın bence. Hele de bağımsız anaokulu varsa daha iyi olur.Ama çanta kalem kağıt vs alınacak onları almadık okullar başladı geç kalır miyiz? Söyle bir sorun var ama ben ilçede oturuyorum merkezde ki anaokulana yazdırabilir miyim annemin evine yakın olan? tam gün.
İkametgah istemediler bizden kayıtta.Kres pahali çünkü benim kazancım boşa çıkacak 2 3 bin lira kalıyor. Anaokulu olabilir fakat merkezde okula nasıl yazıracağım ilçede oturuyoruz. Annem iki çocuğa bakacak ama burnundan gelecek bende pisman olacağım
Anladım saat 8 de başlıyorsa benim evden 6bucukta çıkmam lazımBen kayıt yaptırdığımda başka ildeydim. Adres olarak annenizin ev adresini verin zaten servis vs olursa..biz hiçbir şey almadık..panduf, yedek kıyafet ve suluk koyun bir sırt çantasına, başka bir şey göndermeyin dediler. Kırtasiyeyi de tek seferde toplu para alarak alıyorlar. Geçen sene 1500 liraymış bu sene 2 ya da 3 olur sanırım. Okul kendi alıyor..her çocuğun farklı olmasın diye.. eve yakın okullara bir bakın bence. Hele de bağımsız anaokulu varsa daha iyi olur.
Hayır bunlardan farklı nasıl bir akıl verilebilir ki ne denmişse bahane sunuyorsunuzKres pahali çünkü benim kazancım boşa çıkacak 2 3 bin lira kalıyor. Anaokulu olabilir fakat merkezde okula nasıl yazıracağım ilçede oturuyoruz. Annem iki çocuğa bakacak ama burnundan gelecek bende pisman olacağım
E onu da arayıp sorun yani. Seçenekler bunlarAnladım saat 8 de başlıyorsa benim evden 6bucukta çıkmam lazım
Bahane değil. 11 bin kazançtan 3 bin yola 7 bin tam gün krese ee ne kalıyor? Annem sadece benim cocuga bakicakti o yüzden iş düşündüm ama ablamın k validesi de artik annen baksin bir sure demiş ikisi bir araya gelince çok yaramazlarHayır bunlardan farklı nasıl bir akıl verilebilir ki ne denmişse bahane sunuyorsunuz
Kreşe veryok pahalı
Anne baksınyok iki çocuğa bakamaz
son olarak çalışmayın evde çocuğunuza kendiniz bakın![]()
Evet anladım. Sabah 10 da iş başı yapacağım 10dan önce okul saati gelmiş olmalı çıkacağı saatten sonra anneanneme gitmesi içinde servis tutmam lazımE onu da arayıp sorun yani. Seçenekler bunlar
Ben öğlen istedim öğlenci olarak başladık mesela. 12.30-16.45 arası. Bi araştırsanız....
Biri 5 biri 6 yaşında çocuğa neden bakmasın? Anneniz size ve ablanizi nasıl büyütmüş o zamanBiri 5 biri 6 evde çok şımarıyorlar koştur koştur durmuyorlar hiç. Anneme daha bir daha sormadım ablaminkinin 12den 6ya kadar duracağını öğrenince