İş bulamıyorum ve psikolojim çok bozuldu

Niless56

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
30
10
3
28
Kızlar merhaba. Evleneli 3 ay oldu. Hergün aynı şeyleri yapmaktan çok sıkıldım temizlik yemek vs. Kafamı dağıtıcak bişeyler istiyorum. Çalışmak kendi paramı kazanmak istiyorum ama maşesef iş bulamadım. Yokmu mucize bir dua iş bulabilmem için duaların gücüne çok inanıyorum. Bide sürekli bu yüzden boş boş ağlıyorum

İş bulamazsan bile bu süreçte internette bir sürü online kurslar var. Kendini bir alana yönlendirebilirsin hem kafan dağılır.

Ne mezunusun? Nerde yaşıyorsunuz?
Hangi medya yoluyla iş arıyorsunuz? Ben çalıştığım iş yerinde insan kaynaklarına bakıyorum. İnstagramda yaşadığım şehre ait ilan sayfaları var. Facebookta iş ilanları grupları var. İşinolsun ve Sahibinden.com uygulamalarına üyeyim. Ayrıca turizm sektöründe olduğumuz için modhotel, indeed ve kariyer.net sayfalarına da ilan veriyorum. Bunların hepsinden dönüşümler farklı oluyor. Bir de referansla işe başvuranlar oluyor.
Donanımınız ve eğitiminiz doğrultusunda iş arayın. Doğru bir stratejiyle afaki beklenti içerisine de girmezseniz muhakkak iş bulursunuz.

Ailenden uzaktasın sanırım. Birde her evlilikte bu boşluk hissi olur. Nedense kocamızla 7/24 vıc vıc beraber olcakmışız gibi geliyor sonra gerçek öyle olmayınca afallıyoruz.

Sakın bu boşluğa aldanıp gündüz kuşağına başlamayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…