Bende Ocak ayından bu yana iş arıyorum. Kesin olur dediğim yerler aramıyor, üstüne üstlük ilanlarını sürekli guncelleyip duruyorlar. Nasıl bir çalışan arıyorlar anlamıyorum artık.
2 hafta bir yere başladım, oda aldığım maaşın kat kat altına bir maaşla. Hadi dedim ortam güzel, hafta sonu yok, ogrenebilecegim bir şeyler vardır diye kabul ettim. Başlar baslamaz çokta iyi işler yaptım. Fakat saçma sapan bir sebeple patron kişisi yurt dışından döner dönmez beni arayarak, hakaretler etti. Küçük düşürücü laflar söyledi, işte o zaman gelen attı. Ben sizinle çalışmam, sizin gibi insanlarla ayni ortamda bulunamam diye istifa ettim. Müdürüm ve denetcim neredeyse yalvardılar ama geri donmedim. Patron diye benimle bu şekilde saygisizca konuşamaz. Ona orda haddini bildiririm.
Gel gelelim tüm işlerimden neredeyse bu ve bunun gibi sebeplerde istifa ettim. Doğru mu yaptım, yanlış mı bilemiyorum. Kime kafa tutuyorum, herkes bı şekilde işinin başında. Ben ise böyle ortada kaldım.
Mesleğimde 15. yılım, alayliyim. Herşeyi kendim calisarak, cabalayarak öğrendim. Gün geldi personel olarak başladığım yerde terfi alıp sorumlu oldum. Gün geldi şefliğe kadar yükseldim.
Şimdi başvurduğum ilanlar benim gözüm kapalı yaptığım işler, yine de aranmiyorum. Arandiklarimla görüşüyorum, ikinci kez aramiyorlar. Kesin seni arayacağız diye de oldu. Nerede eksigim var şu aşamada kavrayamiyorum.
istiyorlar ki tüm işleri asgarî ücrete yapayım. O kadar basit mi bütün hayatımı bı anda çöpe atmak?
Çok bunaldım, geçim zor. Her gece düşünmekten uyuyamıyorum. Depresyona girdim. Bedenim, ruhum bile ağrıyor. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Sanki içimdeki hayat ışığım söndü.