İş bulamıyorum ,bunalımdayım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mouse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki onca sene neden okudunuz?
Saatlerdir ağlamak yerine okulu tercih ediyorum diyemediniz mı?

Öğretmenler çalışacak özel okul bile bulamazken iş ayağınıza gelmiş çok sinirleniyorum böyle eğitimli kişilerin baskılara göz yummasina
Yo dedim yarın da gideceğim büyük ihtimalle görüşmeye çok haklısınız herkesi kınardım başıma geldi

Yo dedim yarın da gideceğim büyük ihtimalle görüşmeye çok haklısınız herkesi kınardım başıma geldi

Arkadaşlarım iş bulamıyor herkes tecrübe istiyor sizin fırsat ayağınıza gelmiş ne guzel

5 aydır iş arıyorum kesin olur dedikleri yerlerden bile ses çıkmıyor. Haftasonu tatili olsun kızımla vakit geçireyim diyordum artık onu da geçtim yine de bulamıyorum bunaldım depresyona girdim .resmen her sabah tüm kemiklerim ağrıyor, yorgun uyanıyorum yüzümde hiç sivilce çıkmazdı şimdi her hafta bi sivilce beliriyor. Çok büyük umutsuzluk içindeyim
geçici de olsa bir işe girsen.iş seçmesen.mesela hamburgerciler var ve sürekli eleman açığı oluyor.hem çalışığ hem de iş ararsın.

geçici de olsa bir işe girsen.iş seçmesen.mesela hamburgerciler var ve sürekli eleman açığı oluyor.hem çalışığ hem de iş ararsın.

İş aradığım dönemde şu hamburgerciye gir, markete gir, bakkal kasap eleman arıyor diyenlerden nefret ederdim.

İnsanlar onca yıl hamburgercide çalışmak içşn mi okuyor, kendini geliştiriyor, tecrübe ediniyor? Hamburgercide çalışacak olsa yıllarını harcamazdı öyle değil mi?

Bir de sosyal statü mevzusu var, bazı sosyal topluluklar içinde yer alan insanlar bu tip işlerde çalışamaz ya da sosyal olarak bağlı oldukları insanlar hoş karşılamaz.

Şu öneriyi yapmayın artık gözünüzü seveyim, insanlar bu kadarını düşünebiliyor zaten.

Maddi açıdan zorda değilim şükür ama 3 yıldır evdeyim kızım büyüsün öyle başlayayım işe dedim şimdi de iş bulamıyorum. Evde paslandım güvenim gitti kızımla oynamak bile istemiyorum artık çok sıkıldım. Çoğu yer eleman almayı bırak eleman çıkartıyorlar. Bende ki şans işte

Bu önerinizi sunacagım kendisine çok teşekkürler çok mantıklı boşuna mı okudum diyorum ücretli ile hiçbir şey olmuyor
boyle insailnlar sizin iyiliginizi isteyisteyen insanlar degil yarin sizi kapinin onune koysa 500 lira tazminat verir onuda surundurerek verir acisini siz cekersiniz ekmeginize mani olmaya calisan insanlara firsat vermeyin ekmek herseyden onemli

5 aydır iş arıyorum kesin olur dedikleri yerlerden bile ses çıkmıyor. Haftasonu tatili olsun kızımla vakit geçireyim diyordum artık onu da geçtim yine de bulamıyorum bunaldım depresyona girdim .resmen her sabah tüm kemiklerim ağrıyor, yorgun uyanıyorum yüzümde hiç sivilce çıkmazdı şimdi her hafta bi sivilce beliriyor. Çok büyük umutsuzluk içindeyim

Doktora gidin değerlerinize baktırın. Vitaminsiz kalmış olabilirsiniz.
Bu kadar stres yapmayın. Bu arada kendinizi geliştirecek bir şeyler yapın. Stres size köstek olmaktan başka işe yaramaz.

ben de muhendisim ,issizim. Kpss puanim 86 ama hep yds istedikleri icin hic bi yere basvuramadim. 3 yil oldu evleneli ,daha yeni hamileyim. Gorumcelerim bi "hayirli olsun" demeyi bile cok gorduler. Herhalde beni yuk olarak goruyorlar.... "ztn issiz bi de cocuk yapmis " diye dusunuyorlardir ...

Peki borçlarınız filan acil işe girmenizi gerektirecek nir sebep var mı? Kötünün kötüsü var emin olun. Kızkardeşim borç harç yemek üzerine bir yer açtı. İlk başlarda çok güzel gidiyordu sonra şu olmadığı iddia edilen krizle beraber bütün işi durdu. Kiraya ve elemana çalışıyor etraftan aldığı borçlar da cabası ki kirayı bile borçla harçla ödüyor. Kapatamıyor da çünkü bu kriz ortamında kimse yeni bir yer satın almak istemiyor. O yüzden borcunuz filan yoksa kimse kapınıza dayanmıyorsa stres yapmayın. Elbet bulursunuz

Düşünüyorum çocuğum olursa yavrum öğretmenim ama atanamadım demek istemiyorum güçlü bi annesi olsun istiyorum
Çocuğunda zaten sadece güçlü bir anne isteyecek .Buna emin ol . Büyük oğlumun arkadaşları ile konuşmasına şahit olmuştum
Arkadaşı ona benim annem çalışmıyor ev hanımı zaten babam asla izin vermez dedi
Benim oğlum ;
benim annem sadece çalışan kadın değil aynı zaman da çok güçlü bir kadın dedi.
Onu kreşlerde süründürdüm , benimle sabah 7 akşam 7 mesai yaptı diye kendimi harcadığım , vicdan azabı yaşadığım her an silindi aklımdan .
Ben oğlumun gözünde güçlü bir kadınım daha ne olsun dedim .

Çocuğunda zaten sadece güçlü bir anne isteyecek .Buna emin ol . Büyük oğlumun arkadaşları ile konuşmasına şahit olmuştum
Arkadaşı ona benim annem çalışmıyor ev hanımı zaten babam asla izin vermez dedi
Benim oğlum ;
benim annem sadece çalışan kadın değil aynı zaman da çok güçlü bir kadın dedi.
Onu kreşlerde süründürdüm , benimle sabah 7 akşam 7 mesai yaptı diye kendimi harcadığım , vicdan azabı yaşadığım her an silindi aklımdan .
Ben oğlumun gözünde güçlü bir kadınım daha ne olsun dedim .

Bence siz vicdan azabı duymaya devam edin, çocuğunuzun sizi güçlü bi kadın olarak görmesi ona, onun minicik vücuduna yaşattığınız zorlukları telafi etmiyor maalesef.

Maddi açıdan zorda değilim şükür ama 3 yıldır evdeyim kızım büyüsün öyle başlayayım işe dedim şimdi de iş bulamıyorum. Evde paslandım güvenim gitti kızımla oynamak bile istemiyorum artık çok sıkıldım. Çoğu yer eleman almayı bırak eleman çıkartıyorlar. Bende ki şans işte

maddi olarak çöküntüde olsanız neyse de zorda değilken bu kadar takıntı yapmanız mantıklı gelmedi. çocuğunuzla oynamak istememenizin filan konu ile alakası ne ki? silkelenip kendinize gelin. iş dışında uğraşlar da bulabilirsiniz.

tabiki gidin görüşün uygunsa başlayın işe
daha evlenmeden veyahut evlense dahi bu kadar karışamaz!!
hakkınızda hayırlısı olsun

Nişanlıma ve bana dediğimiz hakaretler yeter iyi ki bi fikir sordum deli ettiniz ya anaerkil bi toplum olmuşuz ben gayet iyi bi öğretmen iyi bi eş iyi bi anne olacağım herkesin hayatı kendine bu kadar ağır yorumlar yapılmaz ayıp ya gerçekten ayıp sorduguma pişman yazdığıma pişman oldum

Nişanlıma ve bana dediğimiz hakaretler yeter iyi ki bi fikir sordum deli ettiniz ya anaerkil bi toplum olmuşuz ben gayet iyi bi öğretmen iyi bi eş iyi bi anne olacağım herkesin hayatı kendine bu kadar ağır yorumlar yapılmaz ayıp ya gerçekten ayıp sorduguma pişman yazdığıma pişman oldum

Ben hakaret iceren bir yorum goremedim. Bu tepkiniz niye?

Bence nisanliniz size nerede calisabileceginiz konusunda bir liste yapsin, siz de ona gore adim atin. Yoksa zaman kaybi kulliyen.

Iliskiniz de pek imrenilesi...

Back
X