İş bulamıyorum ,bunalımdayım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mouse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mouse

küçük bi kız ölmüş Ruhu büyüyüp kadın olmuş
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
2.053
2.563
133
34
5 aydır iş arıyorum kesin olur dedikleri yerlerden bile ses çıkmıyor. Haftasonu tatili olsun kızımla vakit geçireyim diyordum artık onu da geçtim yine de bulamıyorum bunaldım depresyona girdim .resmen her sabah tüm kemiklerim ağrıyor, yorgun uyanıyorum yüzümde hiç sivilce çıkmazdı şimdi her hafta bi sivilce beliriyor. Çok büyük umutsuzluk içindeyim

5 aydır iş arıyorum kesin olur dedikleri yerlerden bile ses çıkmıyor. Haftasonu tatili olsun kızımla vakit geçireyim diyordum artık onu da geçtim yine de bulamıyorum bunaldım depresyona girdim .resmen her sabah tüm kemiklerim ağrıyor, yorgun uyanıyorum yüzümde hiç sivilce çıkmazdı şimdi her hafta bi sivilce beliriyor. Çok büyük umutsuzluk içindeyim
Al benden de o kadar.8 ay oldu.Allah yardımcımız olsun.

Ya birde umutlandırıyorlar muhakkak değerlendireceğiz deyip ses çıkartmamaları bi daha.
Beni bundan birkaç yıl önce sözleşme imzalamak için çağırdılar.Üç ortaktı bunlar sözleşmeyi diğer ortağım getirecek imzalayacaksınız dedi tamam dedim.Diğer ortak geldi benimle konuştu filan ben hala sözleşme bekliyorum sonra emin olamadı beyimiz ben de siz aranızda konuşmadan mı çağırdınız beni dedim sözleşme imzalamaya diye gidip imzalamadan kalktım çok da istediğim bir işti çok mutlu olmuştum.

herkes bedava çalışan bulma derdin verdikleri asgari ücretin altı ve sabah 8 akşam 8 köle arıyorlar. böyle olacaksa olmasın daha iyi bizde insan evladıyız sonuçta. durumunuz çokta sıkışık değilse en iyisi kızınızla vakit geçirin iyi para veren, karşısındakini insan olarak gören bi yer bulana kadar.

Inşallah gönlünüze göre bir iş bulursunuz ama asgari ücretten daha az verip ucuza calistirtiyorlar bu yuzden bir çok insan işsiz :KK34:

Ben bugün çok güzel bi özel okuldan dönüş aldım kızlar fakat nişanlım istemiyor saatlerdir ağlıyorum ya ben ya iş diyor

Ben bugün çok güzel bi özel okuldan dönüş aldım kızlar fakat nişanlım istemiyor saatlerdir ağlıyorum ya ben ya iş diyor
Hic taviz vermeyin bence
Bir iki gun kuser sonra konusur pasa pasa
Hee baktiniz konusmuyor birakin gitsin
Hicbir kadinin hayati bir adamin iki dudaginin arasinda olmamali

Hic taviz vermeyin bence
Bir iki gun kuser sonra konusur pasa pasa
Hee baktiniz konusmuyor birakin gitsin
Hicbir kadinin hayati bir adamin iki dudaginin arasinda olmamali
Öyle birisi değil çok sakin bi insandır ne istersem yapar ama çizgileri vardır bitmesini hiç istemiyorum

Öyle birisi değil çok sakin bi insandır ne istersem yapar ama çizgileri vardır bitmesini hiç istemiyorum
Valla siz bilirsiniz
Ortalikta issizlik var millet aylardir is bulamiyor
Bende aylardir issizim
Beni engellemeye kalkicak adami da fena bozarim yani.
Sevmek bu degil.

Valla siz bilirsiniz
Ortalikta issizlik var millet aylardir is bulamiyor
Bende aylardir issizim
Beni engellemeye kalkicak adami da fena bozarim yani.
Sevmek bu degil.
Çok iyi anlıyorum sizi bu okul da yeni açıldı diye dönüş yaptı bana bunu geri cevirirsem belki de bir daha bi işim olmayacak Rabbim hepimize güzel hayırlı işler nasip etsin

Peki onca sene neden okudunuz?
Saatlerdir ağlamak yerine okulu tercih ediyorum diyemediniz mı?

Öğretmenler çalışacak özel okul bile bulamazken iş ayağınıza gelmiş çok sinirleniyorum böyle eğitimli kişilerin baskılara göz yummasina

Back
X