• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşına ''küçümen'' diyen nişanlı

solvent01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
6
2
16
34
Kendimi anlatmam gerekirse eğer kıskanç biri değilimdir. önceki ofisinde kendi yaşlarında 2 kadınla aynı odada çalışıyordu ve kadınlar mesai saatleri sonrası arıyordu. hatta kadınların arası bozulduğunda nişanlımı arayıp diğeriyle alakalı sıkıntılarını da paylaşıyorlardı. bunları hiç sorun etmedim. zaten genel olarak da 'geniş' diye tabir edebileceğim bir yapım vardır. ama başa gelince öyle değilmişim demek ki.

Nişanlım bikaç aydır farklı bi ofiste çalışıyor. bu ofisteki bir çalışanından şikayetçiydi hep. bu çalışana ayşe diyelim. ayşe pozisyon olarak nişanlımın altı, nişanlım ona işi öğretiyor. önce ayşenin çok kötü koktuğundan bahsetmişti. herkes de farkında ve şikayetçiymiş bu durumdan. sonrasında işi anlamadığından filan bahsetti. hatta bir keresinde çok yüklendiği için kız ağlamış vs. her hafta mutlaka bir ayşe şikayeti olurdu aramızda.

dün yine konuşurken merak ediyordun al bak diyerek whatsapp profil fotoğrafını açıp gösterdi. normal bi kadın işte. geri tuşuna bastığımda konuşma açıldı doğal olarak. yani ilk gözüme çarpan şey emojilerin fazlalığıydı. okuyorum dedim oku dedi. iki kere parmakla yukarı kaydırınca bitecek kadar az konuşma. genelde teknik iş konuları. bi yerde şöyle bir konuşma var;

ayşe : beni özlediniz mi? :))
nişanlım : ne özliycez yahu
ayşe : şimdi kırdınız beni :KK43::KK43:
daha başka bikaç satır ...

ben bunu görünce bu kız sana yürüyor dedim. hayır saçmalama, parmağımda yüzük var dedi. ama hepimiz biliyoruz ki bu artık kadınları durduran bişey değil. ben sana güveniyorum ama saf olma dedim. buralar genelde şakalaşma şeklinde, hatta kıskanmam hoşuna gitti.

başka ne konuşuyorsunuz dedim. al bak dedi. gerek yok dedim. açtı konuşmayı. en üste çekti. orda tek bi kelime var. ben uzaktan bakıyorum. o an ekranı tekrar kilitledi. koyuyordu telefonu, ver bakıcam dedim. kendisi bu kısmı reddediyor ama sanki o kelimeyi görünce özellikle vazgeçti vermekten. ama reddediyor işte. aldım telefonu. en başında nişanlım direkt buna küçümen yazmış. cevap olarak da kız napıyorsun demiş. napıyorsunuz da olabilir şu an emin değilim.

bunun üzerine ben telefonu geri attım buna. neden küçümen diyorsun dedim. çünkü küçük eheheh gibi gevşedi bi an. anlayamadı ciddi olduğumu. ben delirdim işte bağırdım çağırdım klasik. empati yap dedim. benim de devamlı şikayet ettiğim bir üstüm var mesela. o bana küçümen yazsa ne hissedersin dedim. hak verdi. asla senden başkasına bakmam biliyorsun bana nasıl güvenmezsin diye üste çıkma teşebbüsü dahi oldu. ağladı hatta.

hep böyle mi diyorsun dedim. hayır bir kere oldu , aylar önce o da. istersen bak tarihe dedi. bakmadım.

derdim güvenmemek değil. ben güveniyorum. ama içini nereden bilebilirim. ben güvensem dahi bu muhabbet hoş mu?
değil dedi. ben bilememişim dedi. haklısın dedi. dedi de dedi.

ama iç soğudu bi kere.

ne diyorsunuz? daha öncesinde böyle bir sıkıntımız olmadı. genel olarak çok aşırı ilgili ve sevgili biridir. ihmal vs yok kesinlikle.

yani gerçekten güveniyorum. bunun için ayrılmayacağım. ama şimdi sanki ben suçluymuşum gibi yazmıyor bana. ben de yazmıyorum. süründüreyim desem öyle bir kafam yok yani.

ekleme :
Küçümen kelimesi iltifat değil ama samimiyet belirtisi. ayrıca ben de tip olarak minyon olan ve küçük gösteren biriyim. bana da bir kere küçümen demiştir. arada küçüğüm der vs. o yüzden benim tarafımdan iltifat olmasa dahi sevdiği birine söylediği bir kelime.

Son düzenleme:
Küçümen, benzerlerinden daha küçük anlamına geliyormuş kızlar. Benim gibi bilmeyip sözlükten bakarsınız diye yazayım dedim :KK53:

Adamın kötü bir niyeti yok ama aralarındaki samimiyet hoş değil. Sizin kızmadığınızı bildiği için rahat davranıyordur. Sizi haklı buldum.

Bir de sürekli birinden şöyle kötü böyle kötü diye bahseden insan beni şüphelendiriyor. Sanki beğenmiş de saklamak ister gibi. Çok saçma olduğunu biliyorum sadece böyle bir his oluşuyor bende :KK48:

Sozlu olarak ta kucumen diyordur. Aralarindaki samimiyeti sorun etmiyorsaniz bu lafini da sorun etmemelisiniz

Küçümen, benzerlerinden daha küçük anlamına geliyormuş kızlar. Benim gibi bilmeyip sözlükten bakarsınız diye yazayım dedim :KK53:

Adamın kötü bir niyeti yok ama aralarındaki samimiyet hoş değil. Sizin kızmadığınızı bildiği için rahat davranıyordur. Sizi haklı buldum.

Bir de sürekli birinden şöyle kötü böyle kötü diye bahseden insan beni şüphelendiriyor. Sanki beğenmiş de saklamak ister gibi. Çok saçma olduğunu biliyorum sadece böyle bir his oluşuyor bende :KK48:
işte ben de bunu söyledim. devamlı kötülüyordun sanki şüphelenmeyeyim diye dedim.
ben o kadar komplike düşünüp seni aldatabilecek biri miyim, ben bu muyum, bana bu kadar mı güveniyorsun diye ters yaptı bi de. ama işte aklın yolu bir.

Küçümen kelimesi iltifat mı içeriyor da ben anlamadım ahaha :)) insan bunu alımlı bulmadığı bir kadına der . bana da ufaklık bu diyen evli erkek meslektaş hatırlıyorum genç ve bekar olduğum zamanlarda. Ama mesai dışında napıyorsun falan tarzı muhabbeti hoş karşılamam o ayrı mesele

Benzerini ben de yaşadım eşimle. Eşim kıza şüphe çekecek bir şey yazmamış ama kız gerekli gereksiz yazmış. Kahve yaptık .... bey. Gelin.Eşim siz için benim işim var yazmış. Bir yerde birisini şikayet etmiş ben kucumenim beni eziyorlar vs. Eşim git ... bey ile konuş demiş ama ben sert bir tepki verdim kız yürüyor sana dedim. Resti çektim.
Neyse kıza herkesin içinde esim demiş ki bazen gereksiz yazıyorsun bak engelleyeceğim. Bunu duyan başka bir arkadaşı ya sana ne yazdı beni az daha karımdan boşatacaktı . Eşim gördü yazdiklarini bu kadın çok cingöz uzak dur dedi demiş. Kucumen sıfatı aldı götürdü beni buraya. Anlıyorum seni.
Bu durumda nişanlına empati yap de ayni sekilde sen böyle konuşsan ne düşünür, ne hisseder?

Bana gore nisanlinizin tek sucu asti ile etik olmayan bir sekilde samimi olmasi , onun diainda sorun yok , hatta kiskanilacak hicbirsey yok
Esim bana boyle davransaydi bende kendimi hakli bulur aramaz yazmazdim , guvensizlik gostermissiniz , normal bir adam zaten buna bozulur
Sevgilinizin yaptigi is etigi olarak kotu ama iliskinize zarar verecek bir durum yok bana gore

Birde sana da diyormuş bu kelimeyi, bildiğin aralarında bir samimiyet oluşmuş, ondan hoşlanmış, yoksa pis kokan diye tabir ettiği birine yazma gereksinimi bile duymaz, evlenmeden önce bende çok güveniyorum asla şöyle yapmaz etmez o öyle değil derdim, çünkü o dönemler öyle gösteriyorlar bize,ama evlenince ne oldu altınları verirmiyiz balım onlar bizim diyen adam altınlarım annemde kalsın deyiverdi şok oldum, yani sivri sinek saz

Yüzüğün "kadınları" durduramadığı seklindeki kehanetiniz suçlunun kız olduğunu ve nişanlınızın ne kadar masum olduğunu bize ispat etti....

Küçümen,özledin mi ve napıyosun ifadeleri bir yana....

Kadınlar için kullandığınız ifade bir yana.

Yüzükler kadınları durduramiyorsa ,siz nişanlınızı durdurun. Hadi kolay gelsin

İş yerinde olan biteni noktasına virgülüne kadar anlatan insanlara hayret ediyorum.
Adam her bir detayı vermiş size yahu.
Küçümen kelimesine ise ben olsam takılmazdım. Zaten bir sorun olsa size mesajları okutmazdı.

Bence işyerlerinizde olan biteni birbirinize anlatmayın böylece sorunda kalmaz ki zaten olması gereken budur.

Ya şunu bi anlayamadık
Sevdiğiniz insanı birinden kıskanıyorsanız bunu belli etmeyeceksiniz
Hiç aklında olmasa bile, kıskanılacak bir karşı cins olmasa bile sırf onu kıskandığınız için aklındaki yerini değiştirmeye zorluyorsunuz resmen.
Aksine whatsapp fotosuna bakıp "ayy ayşe ayşe dediğin bu muydu? Pehh bende havalı alımlı birşey sanmıştım sürekli arıza çıkarınca hahah" diyip takmıyormuş gibi davranacaksın
Kız özlediniz mi beni yazmış ya, okey belki kendi çapında yürüyordur ama bunu nişanlına ayıktırma bırak bu bilgi de sende kalsın. Mesajı gördüğünde "ay bu ayşe ergen mi ya yazdığı mesaja bak hahah yazık" falan deyip geçeceksin
Küçümen lafını gördüğünde ise "bu lafı bana diyorsun sevgili nişanlımcım öyle her önüne gelene bu lafı söyleyeceksen bende iş arkadaşlarıma hayatım falan derim uyar mı sana :KK51:" diyip sinir edeceksin bırak o gerilsin sen değil

Back
X