• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is arkadasimla problem

Az önce siritip „cayim cok güzel kokuyor“ deyip o devasa kupa ile yanim geldi ve burnuma dogru tutarken cayini üstüme döktü....

utanmadan da diyor ki bide (!!) „aa kusura bakma, böyle büyük bir kupayi tutmak kolay degil“. Lan o zaten kahve veya cay icmek icin yapilmadi ki, söyledim ya sana

Bu hareketiyle kasti yaptığı belli işte.

cinsel tercihi seni hiç ilgilendirmez önce bunu tut aklında. hayatında hiç sevişmedin sanırım iğrenç ilişki dediğine göre yaşın 15 gibi geliyor. samimiyeti ayarlayamadığını düşünüyorum durup dururken birinin bişeyinden bahsedip eşyalarını alabilen biri bunu durup dururken yapmaya başlamaıştır. eşyalarımı paylaşmaktan hoşlanmıyorum bir daha almazsan sevinirim demek çok zor olmamalı 3 ay daha deneme sürecindeyim aman her şeye ok diyim de gözüne gireyim tavrıyla daha çok kullandırırsın eşyanı. kolay gelsin.

Cinsel tercihi başkasını rahatsız etmediği sürece ilgilendirmez. Kimsenin ruhu duymalı bu aptalca ilişkileri. Kendi pisliklerinde kaybolup gitsinler.

Eğer uluorta çoklu ilişkilerini anlatıyorsa , 23 yaşındaki bir çocuk 50 yaşında 4 koca sapikla birlikte olanları anlatiyorsa gayette güzel ilgilendirir.

Açık olacagiz diye sapkın duygulara saygı duymak zorunda değiliz.

Sevişmekten kastınız buysa bilemiyorum, size de saygı duymuyorum öyleyse.

Ben anlayamadim. Hem samimi degiliz diyorsunuz hem de adamin gay oldugunu ogrenmissiniz de, igrenc iliskilerinden konusuyorsunuz. Orasini anlayamadim ben. Deneme sureniz olsa bile kimse kimsenin esyasina dokunmamali. Bunu kesinlikle idrak edemiyorum cunku baska turlusunu aklim alamiyor. Uzerine ismini yazarsin kimse almaz, yani ben hep boyle gordum. Niye iliskileri hakkinda konusmaya baslayinca ben bu konuyu duymak istemiyorum demiyorsunuz? Siz orda deneme suresindesiniz diye her seyi sineye cekecek degilsiniz ya? Esyalarima dokunmayin deseniz ne yaparlar kovarlar mi?

daha önce yazmistim aslinda bu kisinin bana isi ögrettigini ve bana deneme sürenin sonunda patronlara rapor vermek zorunda oldugu icin. O yüzden susuyorum. Cünkü benim icin „salak, bi isi 40 kere anlatiyorum, tekrar tekrar ayni soruyu soruyor, isi ögrenemiyor“ diyebilir. Patronlarda bana gelip „sen salakmissin, buna ne diyorsun“ demezlar. Direkt atarlar.

Elindeki egzama bulasi değil, mikrop değil. Bu şekilde düşünmeyin, kimin başına ne gelecek kimse bilemez.

Çoklu ilişkiler yaşaması mide bulandırıcı. Kimse tercihine karışamaz deniyor da ne tercihi bu düpedüz sapkınlık bunun adı.

Her türlü pislik oluyor bunlarda, her türlü hastalık.

Bir daha anlatmaya çalıştığında kesinlikle önünü kesin.

egzama bulasici olsun olmasin, görüntüsi bile degisik yani ben insan degil yatarik demiyorum ama benim elimde kolumda egzama olsa baskasinin kremini istemem belki tiksinir diye. Onu anlatmaya calistim aslinda.

Evet evet, asla durduklari bi yer yok bide utanmadan anlatiyorlar.

Bir dakika siz Almanya'da mi yasiyorsunuz bunlari? Cok sasirdim. Yani evet Hollanda'da da rahattir isyerleri. Bizim kendi mutfagimiz var, catal kasik bicak, bardak. Krakerlerimiz, corbalarimiz, salatamiz. Ben evden hep ekmek arasi yapar gotururum mesela, tost yaparim. Hayatta disarda yemedim ama bu durum burda cok normal. Birisi pintilik yazmista bu neden pintilik olsun ki? Gayette ekonomik oluyor. Fakat Almanya gibi bir yerde is arkadasiniz hakkiniza giriyorsa birsey diyemiyorsaniz..ne bilim. Burda olsa ben kesinlikle acarim agzimi ama tabi tam o isyerinin dinamigini bilmiyorum. Susmak zorunda olmaniz ne kadar kotu..

siz de mi benim gibi deneme süresindesiniz?

Az önce siritip „cayim cok güzel kokuyor“ deyip o devasa kupa ile yanim geldi ve burnuma dogru tutarken cayini üstüme döktü....

utanmadan da diyor ki bide (!!) „aa kusura bakma, böyle büyük bir kupayi tutmak kolay degil“. Lan o zaten kahve veya cay icmek icin yapilmadi ki, söyledim ya sana
O çayı alır başından aşağı döker, f.. dich der basarım istifayı.

egzama bulasici olsun olmasin, görüntüsi bile degisik yani ben insan degil yatarik demiyorum ama benim elimde kolumda egzama olsa baskasinin kremini istemem belki tiksinir diye. Onu anlatmaya calistim aslinda.

Evet evet, asla durduklari bi yer yok bide utanmadan anlatiyorlar.

Tamam ama yine de tiksindirici değil bana göre. Bir sabah bir uyaniyorsunuz elinizde , vücudunuzda cilt hastalığı oluyor ömürlük.

Krem zaten kişisel bir üründür , her durumda istenmez.

siz de mi benim gibi deneme süresindesiniz?

Yok hayir ben 2 yildir calisiyorum su an calistigim kurumda. Ama bundan yillar once baska bir sirkette stajyer iken benzer bir olay basima geldi. Adam benim staj sonunda notumu verecek, yonetime hakkimda konusacak kisiydi. Yildizimiz hic uyusmadi daha en basindan. Tabi bizimki sadece is icerikliydi ama 2 ay sonunda canima tak etti. Kovulursam kovulayim dedim gittim oturdum masasina memnun olmadigim ne varsa takir takir soyledim. O da dinledi dinledi boyle dusundugunu bilmiyordum falan dedi. Tekrar el sıkıstık, birbirimizden hoslanmasakta ondan sonra problem yasamadim. 2 aylik stajyer olarak buyuk risk aldim ama o gun hakkimi hicbir sekilde yedirmemeyi ogrendim. Ben kovulmayi goze almistim, siz alabilecek misiniz iste mesele o..

Yok hayir ben 2 yildir calisiyorum su an calistigim kurumda. Ama bundan yillar once baska bir sirkette stajyer iken benzer bir olay basima geldi. Adam benim staj sonunda notumu verecek, yonetime hakkimda konusacak kisiydi. Yildizimiz hic uyusmadi daha en basindan. Tabi bizimki sadece is icerikliydi ama 2 ay sonunda canima tak etti. Kovulursam kovulayim dedim gittim oturdum masasina memnun olmadigim ne varsa takir takir soyledim. O da dinledi dinledi boyle dusundugunu bilmiyordum falan dedi. Tekrar el sıkıstık, birbirimizden hoslanmasakta ondan sonra problem yasamadim. 2 aylik stajyer olarak buyuk risk aldim ama o gun hakkimi hicbir sekilde yedirmemeyi ogrendim. Ben kovulmayi goze almistim, siz alabilecek misiniz iste mesele o..

böyle bir salak yüzünden asla ama asla göze almam cünkü isimden cok ama cok memnunum.

Tamam ama yine de tiksindirici değil bana göre. Bir sabah bir uyaniyorsunuz elinizde , vücudunuzda cilt hastalığı oluyor ömürlük.

Krem zaten kişisel bir üründür , her durumda istenmez.

ee istiyor ama, yüzsüz haliyle soruyor alabilirmiyim kullanabilirmiyim diye....bugün de cok sacma bi olay yasadik.

kizlar beni cagirdi molaya cikmak icin ve cocukla benim aramda cikmadan önce söyle bi diyalog gecti:

o: molada napicaksin?
b: bilmiyorum, disari cikicam (pesime takilcagini tahmin etmistim)
o: ben de gelebilirmiyim?
ben: kizlarla cikicam
o: yine de gelebilirmiyim?
ben: beni kizlar cagirdi, onlara sor

acik acik söyleyin lütfen artik kafayi yicem, verdigim cevaplarla onu istemedigimi cok acik bir sekilde dile getirmedim mi? En azindan gelmemesini belli etmedim mi ya?

kızma cnm ama sen biraz abartıyorsun. millet iş bulabilmek için neler neler yapıyor. alt tarafı birkaç ay. adaylığın kalkana kadar sabredeceksin. on tane plastik çatal al benimkileri kullanma de, ben de alerji var suyumu içme de. onun anlattıklarını dinlemek zorunda değilsin. ömür boyu beraber çalışacaksınız diye birşey yok. ayrı odaya çıkacaksın. aşırı gıcık olmuşsun adama. o yüzden her yaptığı batmış. biz de işyerinde vantilatör çevirir misin diyoruz arkadaşlarımız ay tabiki düşünemedim tabi canım diyor iş arkadaşlarım. benden tepsidir bıçaktır istediklerinde seve seve veriyorum. ben de onlardan birşey isterken çekinmiyorum.kaç yıldır ailemden daha fazla gördüğüm insanlar hatır oluyor gönül oluyor. karton bardak peçete ıslak mendil ortada isteyen kullanıyor. parayı kimin verdiğinin önemi olmuyor. çünkü beş on liralık masrafı olan şeyler. lütfen kafaya takma. zaten sayılı gün çabuk geçer. erkekler kaba fikir olabilir. kasıtlı yaptığını düşünme. yoksa kavga olacak işten kovulacaksın ne gereği var. dayan.

kızma cnm ama sen biraz abartıyorsun. millet iş bulabilmek için neler neler yapıyor. alt tarafı birkaç ay. adaylığın kalkana kadar sabredeceksin. on tane plastik çatal al benimkileri kullanma de, ben de alerji var suyumu içme de. onun anlattıklarını dinlemek zorunda değilsin. ömür boyu beraber çalışacaksınız diye birşey yok. ayrı odaya çıkacaksın. aşırı gıcık olmuşsun adama. o yüzden her yaptığı batmış. biz de işyerinde vantilatör çevirir misin diyoruz arkadaşlarımız ay tabiki düşünemedim tabi canım diyor iş arkadaşlarım. benden tepsidir bıçaktır istediklerinde seve seve veriyorum. ben de onlardan birşey isterken çekinmiyorum.kaç yıldır ailemden daha fazla gördüğüm insanlar hatır oluyor gönül oluyor. karton bardak peçete ıslak mendil ortada isteyen kullanıyor. parayı kimin verdiğinin önemi olmuyor. çünkü beş on liralık masrafı olan şeyler. lütfen kafaya takma. zaten sayılı gün çabuk geçer. erkekler kaba fikir olabilir. kasıtlı yaptığını düşünme. yoksa kavga olacak işten kovulacaksın ne gereği var. dayan.

Dayaniyorum zaten mecbur. Benim anlamadigim da benden kat be kat daha fazla maas aliyor, gercekten sirf cimriliginden yapiyor. Ben ondan daha az maas aliyorum, ayni isi yapiyoruz. Ben parama kiyipta aliyorum dimi? Sen neden almiyorsun ya? Ama her konuda böyle. Telefonuna internet almayip bana „internetini acar misin“ diyor. Ya ben hayir kurumu muyum yaa? Sanirsin cocul acliktan geberiyor. Git al kendine 10liraya 5 gb, burda internet cok uygun. Nedir bu rezillik? Kendime almadigim seyi baskasindan istemeye utanirim ben. Ama onda asla utanma yok.

konu artik vantilatör filan da degil, cocuk bildigin yüzsüz.
el kreml istedin, catal aldin, vantilatörü kendine dogru cevirdin, sormadan dolabimi karistirdin...simdi bide mola pesime takiliyor, interneti acmami istiyor?

internet icin hayir, benim de yok dedim, bana “eee o zaman telefonda napiyorsun“ diyor. Bide hesap soruyor haspam.

Cok zor, sabrim tükeniyor.

Söyle de bir huyu var. Her molaya ciktiginda, gercekten ama HER molaya ciktiginda 5 dk sonra tekrar odaya dalip, gözlerini bana dikiyor. Sonra da „aa maskemi almaya unuttum“ diyor ve tekrar cikiyor. Odaya girdikten sonra gözleri bende oldugu icin acaba o gittikten sonra calisip calismadigimi veya telefonda takildigimi kontrol etmek icin mi yapiyor dedim. Insan maskesini bir unutur, iki unutur ama her gün de unutmazki. Bana biraz taktik gibi geldi. Gercekten anlamiyorum bu cocugun benle zoru ne? Amaci ne ya? Hadi diyelim basarili oldu, eline ne gecicek?
Türk olduğunuz için yapıyor olabilir belki ırkçıdır belli etmiyordur, bu şekilde hıncını almaya çalışıyordur.

Türk olduğunuz için yapıyor olabilir belki ırkçıdır belli etmiyordur, bu şekilde hıncını almaya çalışıyordur.
Yani öyle olsa sürekli onlarla takılmaya çalışmaz gibime geliyor. Molada bilmem ne de hep kaynamaya çalışıyor aralarına. İlginç bir olay orası kesin.Sonu nereye varacak merakla takip ediyorum.

Almanyada o kadar sert degil kurallar. Insanlar evlerinden cicek, kahve makinasi, bardak, catal, tabak getiriyor cünkü burda Türkiyenin yemek karti sistemi yok ve insanlar yemege icmeye cok fazla para harcamiyor. Burda yasayan türkler mesela sizler gibi her gün disardan yiyemiyor, mecbur evinden yemek götürüyor. Ben mesela sabahlari kendime beslenme cantasi hazirlarim veya öglen molasi icin salata filan götürürüm. Cok nadir de disardan söylerim. Bu durumlar icin is yerinde insanin kendi esyasi olmasi cok rahat oluyor. Yani uzun lafin kisasi, almanyada bu durum cok normal.
Türkiyedeki.kurallarin sert olduğunu nereden cikardiniz? Ayrica her is yerinde yemek karti olayi yoktur hele memurlarda hic yoktur, yanlis bir çıkarımda bulunmuşsunuz.
Benim bulunduğum is yeri ayni ev gibi, tuvalet kapisinin arkasinda bir poşet icinde makyaj malzemelerim dururdu, mutfakta tencerem tabağım bardağım vardı. Ev konforunda calisiyordum ama sizin gibi yeni olduğum bir yerde bu kadar yayilmazdim. Şimdi de idari izinde oldugum için yerim değişken ama yine de masama is harici ivir zivir koymam. Biraz is prensibi geregi...
Yemeğimi evden götürürüm bunun cimrilikle.alakasi yok disaridan yiyemiyorum özel beslenmem oldugu icin.
Yani madem deneme süresindesiniz, 3 ay için biraz yabanci gibi olun, esyalarinizi ortalikta tutmayın cantanizda dursun. Abuk subuk seylere cevap vermeyin bir tarziniz/durusunuz olsun. Cinsellik konulari açıldığında "lütfen bahsetmezsen sevinirim senin özelin beni ilgilendirmez" diye kestirip atabilirsiniz.

Türkiyedeki.kurallarin sert olduğunu nereden cikardiniz? Ayrica her is yerinde yemek karti olayi yoktur hele memurlarda hic yoktur, yanlis bir çıkarımda bulunmuşsunuz.
Benim bulunduğum is yeri ayni ev gibi, tuvalet kapisinin arkasinda bir poşet icinde makyaj malzemelerim dururdu, mutfakta tencerem tabağım bardağım vardı. Ev konforunda calisiyordum ama sizin gibi yeni olduğum bir yerde bu kadar yayilmazdim. Şimdi de idari izinde oldugum için yerim değişken ama yine de masama is harici ivir zivir koymam. Biraz is prensibi geregi...
Yemeğimi evden götürürüm bunun cimrilikle.alakasi yok disaridan yiyemiyorum özel beslenmem oldugu icin.
Yani madem deneme süresindesiniz, 3 ay için biraz yabanci gibi olun, esyalarinizi ortalikta tutmayın cantanizda dursun. Abuk subuk seylere cevap vermeyin bir tarziniz/durusunuz olsun. Cinsellik konulari açıldığında "lütfen bahsetmezsen sevinirim senin özelin beni ilgilendirmez" diye kestirip atabilirsiniz.

Yayilma dediginiz icin actim biraz konuyu. Burada kesinlikle öyle bir kural yok. Benim ordaki yerim belli. Ben isten cikana kadar orasi benim yerim olucak. Ki zaten iki kisilik dolap var özel esyalarin konulmasi icin. Ha kullanirsin kullanmazsin o sana kalmis bisey. Ama o dolap orda calisanlarin kullanmasi icin var. Bu olaya neden bu kadar takildiniz anlamadim gercekten. Bu kadar takilcak bisey yok. Herkes ilk haftasinda özel esyasink getiriyor. Benden 2 ay sonra gelen kiz masasina sevgilisiyle olan fotografi koymus mesela. Odasinda cicek ve baska süs esyalari var (ayicik kelebek vs). Kendi zevkine göre düzenlemis. Bence sizin görüsünüz cok yanlis. Sirf sizin „calisma prensibinize“ uymuyor diye herkes ayni sekilde hareket etmek zorunda degil.

Yani öyle olsa sürekli onlarla takılmaya çalışmaz gibime geliyor. Molada bilmem ne de hep kaynamaya çalışıyor aralarına. İlginç bir olay orası kesin.Sonu nereye varacak merakla takip ediyorum.

ben döndükten sonra „aaa kizlarla kanka mi oldun„ dedi, ben de molaya ciktik sadece dedim, „aranizda türkce konusuyorsunuzdur simdi, ne kadar komik“ dedi...nesi komik anlamadim

bundan sonra salaga yaticam “nasil yani? neden komik dedin? neden komik olsun ki? Sen simdi ne demeye calistin? Bisey mi ima etmeye calisiyorsun?“ dicem, bu sefer ben onu bunalticam ki sorularimla bi daha bana laf cakmayi cesaret edemesin

Yayilma dediginiz icin actim biraz konuyu. Burada kesinlikle öyle bir kural yok. Benim ordaki yerim belli. Ben isten cikana kadar orasi benim yerim olucak. Ki zaten iki kisilik dolap var özel esyalarin konulmasi icin. Ha kullanirsin kullanmazsin o sana kalmis bisey. Ama o dolap orda calisanlarin kullanmasi icin var. Bu olaya neden bu kadar takildiniz anlamadim gercekten. Bu kadar takilcak bisey yok. Herkes ilk haftasinda özel esyasink getiriyor. Benden 2 ay sonra gelen kiz masasina sevgilisiyle olan fotografi koymus mesela. Odasinda cicek ve baska süs esyalari var (ayicik kelebek vs). Kendi zevkine göre düzenlemis. Bence sizin görüsünüz cok yanlis. Sirf sizin „calisma prensibinize“ uymuyor diye herkes ayni sekilde hareket etmek zorunda degil.
Peki... o zaman siz de susun alttan alin hanimefendi. Bize atar yapana kadar rahatsiz oldugunuz is arkadasiniza sınır koysaniz bu sorunu yasamazdiniz.
Ben fikrimi paylastim, ters cevap verdiniz, aciklama yaptım begenmeyip atar yaptiniz ama ben takık oldum!
Neyse... siz bildiginizi yapin benim çözüm önerilerim bu kadar...

Back