- 8 Haziran 2022
- 372
- 169
- 27
- Konu Sahibi isimsizdiss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede teşekkürlerYeşil mor tarzı bir renk tercih ederdim düğünde :)
Düğünde gelin gözleri ile seni vursun istemiyor isen beyaz giymeErkek iş arkadasım fazla . Elbise giymeyi sevmiyorum rahat edemiyorum oturaklı hanımefendi gibi blazer ceket tercih etmek istedim nasıl sizce
Eki Görüntüle 3435430
Ne giyicem bilmiyorum yaDüğünde beyaz giymeyin çok ayıp. Ceket-pantolon takım pek düğünlük değil ayrıca
düğün nerde? Yemekli mi? nası bir etkinlik oldugunu söyleyin, size kıyafet önereyim.Ne giyicem bilmiyorum ya
İnci düğün salonunda. Yemekli mi öğrenip size donerimdüğün nerde? Yemekli mi? nası bir etkinlik oldugunu söyleyin, size kıyafet önereyim.
Kapalı düğün salonu. Yemekli degilmisdüğün nerde? Yemekli mi? nası bir etkinlik oldugunu söyleyin, size kıyafet önereyim.
Bacaklarım cok kalın malesefBen elbise tercih ederdim. Daha feminen.
düğün nerde? Yemekli mi? nası bir etkinlik oldugunu söyleyin, size kıyafet önereyim.
Böyle bir takımı olur yada olmaz dememiz için fiziğinizi görmemiz lazım yüzünüz kapalı paylaşın isterseniz ona göre söyleyelim. Bu tarz kıyafetler çok kolay emaneten durabiliyor.Kapalı düğün salonu. Yemekli degilmis
Bunu düşünüyodum taşlı yeşil blazer ceket takımı sizce nasıl