İş arkadaşım

Sanırım arkadasınıznı sosyal fobısı var.. İnsanlara iletişime gecmeye calısıyor ve bu esnada dikkat çekmeye calısıyor ve ınsnalar buna tepki vermeyince daha kotu bodoslama devam ediyor.Dıkkatınızı cezbedene kadar .. Yoksa genelde bu kadar sacma konusan bır ınsan degıl sanırım..oyle mı ?

kartpostal : yaşı ilerlemiş askerbotu :))))))

nargile: portakalın köydeki nar olan akrabasına giderken söylediği kelime :)

aynen bunu yazmış

Bence bütün yükü patrona atın. Sanki patronunuzun düşünceleri imiş gibi arkadaşınıza rahatsız olduğunuz noktalardan bahsedin. Böyle yapmaya devam edersen işinden olursun. Allah korusun iş kolay mı bulunuyor öyle falan deyin.
Hem aranız bozulmaz hem de kendisine çeki düzen vermiş olur.

Bana çok renkli bi kişilik gibi geldi arkadaşınız :) yaptığı kötü esprileri ciddi ciddi yapıyor ve buna gülüyor olmasına ben katıla katıla gülerdim doğrusu
Farklı kişilikleri çevremde toplamayı seviyorum bu açıdan bakın olaya eskisi kadar kötü geçmez günler

fazla renkli ama gözlerimi alıyor dayanamıyorum

sana tavsıyem mumkun mertebe uzak dur soguk davran ıns zamanla anlar.Bolelerıne yuz vermeye gelmez.

Dinleme.
Çabalıyorsa da işim var diye Sert çıkış surat as.
Ben kırılmasın diye uğraşamam valla ya

Bu konuların laf çarpılarak değil de konuşularak aşılacağını düşünüyorum.
Çekin karşınıza, esprilerin bazen çok itici olabiliyor, tekrar tekrar yapman da ayrı olarak insanları yoruyor. Seni uyarma gereği duydum artık. İnsanları çok zorluyorsun. Bil ki biraz dikkat et diye uyarmak istedim, diyin.
İki seçenek var sonrası için de sanırım. Ya bozulur küser size espri yapmaz, ya da genel anlamda dikkat eder esprilerini azaltır.
Tabi konuşmayı yaparken kırmamaya çalışın derim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…